я ж написав:Bohdan писав: роль Дима
Dexter писав: якби Карпати не розвалились і Кононов не пішов
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я ж написав:Bohdan писав: роль Дима
Dexter писав: якби Карпати не розвалились і Кононов не пішов
Це думка абсолютного морального виродка, такого як ти. Антиукраїнської шпани, якій не місце в Україні. Чого вартий лиш брєдlev писав: Думка людини з іншого форуму
lev писав: Вони нам потрібні більше ніж ми їм
По-перше, вони нам нафік не потрібні, а крім Арени Львів їм просто ніде грати матчі Ліги Чемпіонів. Тому вони нас в дупу мають цілувати, що ми їх пустили в нормальне місто на нормальний стадіон.lev писав: дудіть раз в рік на другосортному матчі збірної з якоюсь Словенією
А говорити нічого не треба. Їхній хазяїн дозволив москальським фашистам розгулятись на Донбасі. Цього достатньо, щоб все, що має відношення до ріната було відторгнене всіма нормальними людьми.lev писав: коли вони сюди їхали то нічого поганого не говорили про нас
дурачьйо, люди прийшли на матчі Дніпра і Динамо шоб підтримати команду з українцями під керівництвом Реброва і Маркевичаlev писав: Ніхто не каже про велику любов, але якщо ви не любите шахтар то нащо ходити тоді на його футбол?
нагадую: в вересні на Арені грали Металург Донецьк і Металіст Харків, і ще Маркевич просив щоб Дніпро впустили на Арену Львів, але кроти їх витіснилиlev писав: і дивіться як рушиться арена....
Bohdan писав: По-перше, вони нам нафік не потрібні, а крім Арени Львів їм просто ніде грати матчі Ліги Чемпіонів.
він хотів скахати "руйнується" мабуть, але промт хрєново переклав.lev писав: дивіться як рушиться арена....
Шахтар та Карпати зіграють на Оболонь-Арені
Матч 26-го туру Прем'єр-ліги Шахтар - Карпати відбудеться 30 травня в Києві на Оболонь-Арені.
плюси для міста від того шо пройдуть матчі Ліги Чемпіонів... все вірно, від свої слів не відмовляюсь,lev писав: Dexter , а чому ти за півроку так різко поміняв свою думку про Шахтар ще в листопаді і жовтні ти писав зовсім інше про Шахтар Ось твої дописи в жовтні- листопаді : бачу багато плюсів для міста від того шо Шахтар буде грати тут матчі ліги Чемпіонів
я не писав "підтримати шахтар", а "піти на шахтар"... можна підтримати його опонентаlev писав: думаю мало хто піде на матч Карпати-Іллічівець за 40 грн, коли можна за 10 грн піти на Арену Львів на Шахтар
про шахтар я думку не міняв. я писав про "на мій огляд фінансові плюси для міста і для Арени від Ліги Чемпіонів", про свої власні вподобання і симпатії я не писав ні словаlev писав: Dexter скажи тебе що коли ти працював на Арені Львів образили ,що ти за півроку поміняв свою думку про Шахтар
тільки через рік то всі зрозуміли.....weber писав: [цензура] Шахтар зі Львова, нам тут ватного клубу не потрібно
ггг, канєха , на київський не пустять , а в Сумах - не то пальтоПроте "Арена Львів" залишиться домашнім стадіоном "Шахтаря" у Лізі чемпіонів. На 30 вересня у Львові запланована гра з ПСЖ.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей