ато я дзвоню ні він, ні Вася трубки не бере

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
p0var писав: Інша сторона медалі це те що ти фіксуєш шланг в певному місці стяжкою, а на іншому сто для доступа до певного елемента цю стяжку обкусують і не відновлюють бо головне по скорше зробити роботу а газовщики розберуться, самі винні що газ поставили. Ще інша сторона медалі що в наші часи попробуй людині сказати що треба штанги поміняти для профілактики і це коштує 500-1000 грн бо нормальні штанги так і коштують - зразу скажуть "зажрались зовсім".
убив би...Romko писав: тобто краще максимум позасверлювати метал саморізами? дирок наробити під болти? хомути понаставляти? ....
+Romko писав: я вже писав, що в деяких авто з часом патрубки перетираються чи трубки кондиціонера через заводську конструкцію і розміщення елементів під капотом...так що тут підтримаю Повара...
вкотре з різних джерел читаю мислю про налаштування в русі... в мене питання - то тікі для ланосів, чи для інших машин? за всіх умов чи тільки за певних?p0var писав: починай налаштовувати в русі.
На рахунок машин з 90-тих, треба було ставити 2 покоління, от тоді я б погодився. А так змісту щось налаштовувати немає, бо немає ніякого зворотнього зв'язку. В мене така сама комплектація як в тебе і тобі показав правильний вихід.Buts писав:Stag4+, hana Black, Alaska
Topic_40, все що робив - це по інструкції staga.
Можливо це не так точно як з ДК, але має право на життя як і машини 90-тих без Лямбди.
p0var, при тиску 0,9 - автонастройка давала коефіцієнти більше 1,6, в інструкції по стагу пише - має бути у межах 1,1-1,6.
Це на холостому має бути 4 м.с. , тобто у таблиці там де 3 добитись 4?
1. На ланосах без лямбди графікі нічого не показують, тому виставити скільки треба газу дати ми можемо тільки жопоміром (ну або по афр тепер)Felix писав:вкотре з різних джерел читаю мислю про налаштування в русі... в мене питання - то тікі для ланосів, чи для інших машин? за всіх умов чи тільки за певних?p0var писав: починай налаштовувати в русі.
ну сам подумай як можна нормально настроїти машину яка стоїть в боксі?)))Felix писав: вкотре з різних джерел читаю мислю про налаштування в русі... в мене питання - то тікі для ланосів, чи для інших машин? за всіх умов чи тільки за певних?
ми апять вертаємося до питання, яке вже піднімалося - хтось не може бути спеціалістом на всі руки (тіпа як сссрRomko писав: ну сам подумай як можна нормально настроїти машину яка стоїть в боксі?)))
На бензині то вона їде бо в неї закладений алгоритм в ЄБУ.Buts писав: Topic_40, але ж на бензині машина працює без зворотнього звязку, беручи до уваги параметри інших датчиків і показники ?
Попри неточні налаштування, авто на газу їде по відчуттям як на бензі. Лише в одному режимі (1,5тис об. 2-га передача) виникають інколи подьоргування. Розхід після першого балону 11,4л (50/50).
А що скажете про метод налашування:
переключати з бензину на газ і дивитись відхилення по часу бензинових форсунок, відповідно відхилення показує багату чи бідні суміш газу? корегувати газ.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей