Вітаю і бажаю успіхів! єслі шо треба підварити, зварка вже в львові.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я її за нал купив, розпродав ту сієру, скорпа мають забрати скоро, а так то позичив і забрав, бо іксер ниньче редкій зверьAnGeL писав: ну чуваня, незважаючи на весь маразм шо ти робив, цей двіж я реально зацінив. то вже дійсно вартісна заготовка, в яку можна і треба вкладати бабло, і на виході отримати достойний апарат. таки в тебе ліпше получається міняти машини ніж в рулі) виміняй йому шось нормальне)))
дякуюAnGeL писав: Вітаю і бажаю успіхів! єслі шо треба підварити, зварка вже в львові.
та ні,там і позитив є,якщо роздуплитись можна накрутити трішкиZiro-cool писав:ПечальGleyf писав: кологне 2.8 на мех.вприску
В ньому нема ні ремня ні ланцюгаZiro-cool писав: Шо за мотор 2.8?
хочу попробувати мегасквірт,шоб можна було самому прописувати параметри.AnGeL писав: ну я думаю шо тут в майбутньому той мехінжектор піде в утиль, і шось вколхозиться електронне, нормальне...
взяли старий американський в8, відрізали два котла, вийшов в6 для сієри_ALEX_ писав: Кузов крутєйший але мотор ніачьом
Як так, В6 2.8 і 150 сил(((
як будеш мав управляэмий комп ,то можна і якесь відро від дизеля навішати .сил так на 350 для початку. в мене знайомий вже 3 роки їздить на чеські с14 від дизеля . як не дивно турбіна в ідеалі . і по трасі 230-240 їхавKirik писав: хочу попробувати мегасквірт,шоб можна було самому прописувати параметри.
я для початку хочу турбіну поставити з стандартною поршневою і распредвалом, тільки навісне поміняти, і кинути той мегасквірт.andriy320e30 писав: як будеш мав управляэмий комп ,то можна і якесь відро від дизеля навішати .сил так на 350 для початку. в мене знайомий вже 3 роки їздить на чеські с14 від дизеля . як не дивно турбіна в ідеалі . і по трасі 230-240 їхав
компрессор х-няDoktor писав: Тільки компресор!
Doktor писав: не довольний бо воно тільки їде на бусті,а до того то звичайний мотор,а тепер поставив компресор і їде з низів його таз і щей як їде
компрессор забирає 30-40% потужності мотору ( в залежності від тиску) .турба наоборот використовує вихлопні гази (збільшує ккд) жорік не шарить від вже 2 турбіни уложив ,я йому говорим клапан блоуоф настроїти ну то таке. а турбу можна маленьку взяти буде з холостих дути і потужності в любому випадку буде більше ніж на компрессоріDoktor писав: а тепер поставив компресор і їде з низів його таз і щей як їде
та любий чугунний мотор витримає 0.5-0.8 бара .якшо розжати то і бар можна вдути . буде під 300 сил і 400 моменту .то якшо на малі турбі.короче на такій в мене знайомий їздитьDoktor писав: тому допотопному моторі він з турбіною хіба з гаража виїде
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей