конспраціяMorozov писав: Та і логіка відсутня, якщо я б займався пропагандою влади, то з якого дива я б критикував міліцію, яка є представниками влади ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
конспраціяMorozov писав: Та і логіка відсутня, якщо я б займався пропагандою влади, то з якого дива я б критикував міліцію, яка є представниками влади ?
от тільки не починай оце "не важно що ти сказав, головне як ти сказв..."AnGeL писав: але саме подання тих косяків якесь таке, може то мені здається...
Є, але от зря вони не ведуть блоги, влоги і тд, це б дуже посприяло у формуванню думки "поліція відкрита", багато кому б було цікаво, в першу чергу для школоти яка б дивилась, читала і після школи хотіла повязати своє майбутнє із цією професією,AnGeL писав: в нас є куди кращі, і без блогів і т.д.
Ти деремно недооцінюєш "клавіатурних борців",may писав: Усі обурено поклапали по клавах на форумах та у Ютуб і УСЕ це відбулося!
S_V_B писав: є таке) навіть всі підписались про таке))))
Я там відписав - Тепер цей екіпаж добре знає Розділ 15!Очень надеюсь, что это была ложка дегтя в бочке меда, т.к. был лучшего мнения о новой патрульке.
Сегодня вечером стою, никого не трогаю, двухрядная дорога с односторонним движением. С левого борта останавливается патрулька (уже нарушают) и через открытое окно говорят мне, что я нарушаю остановку и стоянку транспортных средств на дороге. На фото видно где я стою (вид спереди и сзади). До пеш. перехода метров 30 (не меньше) и сзади до заезда во двор метров 20 (не меньше).
Я -Панове полисмены пардоньте, какой пункт ПДД я нарушаю?
Они - кх, км, бе, ме ... зараз, зачекайте.
Встали спереди меня. Из машины с места переднего пассажира вышел коп паренек, лет 25 (не больше). С собой он взял брошюру ПДД. И начали мы с ним искать пункт ПДД, который я нарушил. Никаких запрещающих знаков нет для остановки и стоянки в этом месте. Прошлись с ним почти полностью по 15 пункту ПДД - ничего не подходитПрошло минут 10 за разговорами. Вышел второй полисмен-водитель и сказал второму, что у них вызов и им надо ехать. Оба извинились и укатили. Очень жалею, что не снимал сие действо на камеру. Записал только гос номер патрульки.
зы. Неужели за зарплату 8 косарей нельзя выучить досконально ПДД?![]()
добре, небудуMorozov писав: от тільки не починай оце "не важно що ти сказав, головне як ти сказв..."
я тебе прошу !!!
ну школота в нас трохи пропаща, дуже малий відсоток толкових. а так, то поліціянти жалілись шо навіть нема як машину помити, відколи виїхали то ніразу не мита, бо весь час в роботі) та й взагалі те все блогерство, то якась зіркова хвороба. є сторінки нової поліції в вк і в фб, от там нехай популяризують. це дійсно ДУЖЕ і ДУЖЕ потрібно.Morozov писав: Є, але от зря вони не ведуть блоги, влоги і тд, це б дуже посприяло у формуванню думки "поліція відкрита", багато кому б було цікаво, в першу чергу для школоти яка б дивилась, читала і після школи хотіла повязати своє майбутнє із цією професією,
думаю що ні...Jarevych писав: Цікаво, якби я так повернув, вони би мен затримали?
Morozov писав: Ти деремно недооцінюєш "клавіатурних борців",
всі ці зміни які ти написав зявились у нас зсаме за часів активного користування нетом
Погоджуюсь, але і без них нічого б не вийшлоmay писав: Від одних постів на форумах нічого б не відбулося.
так от і пиши тєлєгу, якщо ти ЗА РЕЗУЛЬТАТ!Morozov писав: Тому в ідеалі поєднання одного з другим і дає результат
myzikk писав: myzikk
Dexter писав: в мене проводка задимiлась
Чим їм око не вгодило?!Dexter писав: пхали моэ авто на заправку ОККО
За що саме? У нас піп вище закону? Чи йому ПДР не писані?Morozov писав: За таке поліції має бути соромно:
на відео батюшка московського патріархату, нема навіть що обговорювати.andrew писав: Священник це людина проста i вона маэ показувати приклад
Никогда еще Штирлиц не был так близок к провалу (с)Morozov писав: За таке поліції має бути соромно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей