Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Проблема ходової megane 2
-
- Ім'я:Іван
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Блін маю проблему. Стукіт в правій частині передньої підвіски при пройїзді ям, на рівній дороі стукоту немає. Був поїхав на превірку до одного механіка(в районному центрі). При перевірці стукала опора амортизатора. Так як на район не їздив поїхав в іншу майстерню тут у Львові. Поміняли і сказали шо накрита стойка стабілізатора. Вчора поїхав міняти, на суботньому чергуванні в районі був інший майстер, поміняв і ше заодно все передивсвся шо то би могло бути. Але я виїхав і який стукіт був такий і лишився. Щей добавилась інша проблема, появилась в пятницю, тільки ше дуже не звертав уваги, а сьогодні вже як вертався, чітко прослідковується невелика вібрація, і ніби час від часу похитує зі сторони в сторону легенько.
Може хтось порадить толкового майстра по ходовій???
Або ще маю одну підозру, але незнаю чи від поломки того агрегату таке може бути???
Минулої осені під кінець доставляв собі кронштейн від 2.0 мотора щоб була можливість доставти четверту опору двигуна. Кронштейн купив у польщі і він був разом з опорою верхньою правою. При заміні майстер поставив ту опору що була з кронштейном. Так як зимою мало їжджу то вроді стуів небуло. Стукіт почав проявлятись з весни і до тепер ставивав все більше і більше. І йде він тільки з правої сторони, лівим колесом всі нерівності проїжджає тихенько. І от я незнаю, чи опора верхня права може давати стукіт тільки справа, чи при переїзді ям будь яким колесом тоже би мала стукати.
Порадьте шо то може бути або тлкового ходовика пліз.
Може хтось порадить толкового майстра по ходовій???
Або ще маю одну підозру, але незнаю чи від поломки того агрегату таке може бути???
Минулої осені під кінець доставляв собі кронштейн від 2.0 мотора щоб була можливість доставти четверту опору двигуна. Кронштейн купив у польщі і він був разом з опорою верхньою правою. При заміні майстер поставив ту опору що була з кронштейном. Так як зимою мало їжджу то вроді стуів небуло. Стукіт почав проявлятись з весни і до тепер ставивав все більше і більше. І йде він тільки з правої сторони, лівим колесом всі нерівності проїжджає тихенько. І от я незнаю, чи опора верхня права може давати стукіт тільки справа, чи при переїзді ям будь яким колесом тоже би мала стукати.
Порадьте шо то може бути або тлкового ходовика пліз.
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Номер:5620
Re: Проблема ходової megane 2
може супорт калатає?
-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
jackjo, перевір в якому стані ця верхня подушка мотора.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
jackjo, стойка, атвечаю васа внатурє 

Машина не жінка , помилок не пробачає
-
але ж її розбирали при заміні опори, думаю би побачили шо то вонаJarevych писав:jackjo, стойка, атвечаю васа внатурє
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
jackjo, її пробували качати?
Я так всью ходовку пербрав бо шось стукало, а треба було лише стойку
причому тоже права. Поміняв на Монро, а вона через 5 тис вмерла 
Я так всью ходовку пербрав бо шось стукало, а треба було лише стойку

Машина не жінка , помилок не пробачає
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
сайленти ричага мож? калатає на нерівностях та хрєнь несамовито
на трьох пижиках за останні місяці таке спостерігав: експерт, партнер і 307СВ... 

Sad, but true.
-
попробував, при натиску стукоту не видає, але поскрипуєDeep_Shadow писав:jackjo, перевір в якому стані ця верхня подушка мотора.
- Bugs_bunny
- Ім'я:Leonid
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 7 рази
jackjo, а зняту той весь кронштейн, який було доставлено і спробувати без того всього колхозу? 

-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
навіщо доставляти те, що не передбачено конструкторами? верхня подушка мотора ставилася тільки на 1.5 дизель.
-
той кронштейн такий самий як рідний тільки з можливістю приєднання 4 подушки, під яку є кріплення на кузові. І 4 подушка тримає мотор від коливань вперед назад. І переривши нет більша маса народу його ставлять (опісля мотор реально не тріпається під капотом і нормально їхати на першій передачі, ато були постійні дьоргання), тільки якраз колхозять вирізаючи всякі металічні трикутники, кріплячи на шайби, оце колхоз, а в мене стоїть все по штатному. Просто разом з кронштейном йшла ше сама верхня права подушка домік, і з вигляду вона здалась механіку краще ніж та що стояла.
Просто незнаю чи може вбита подушка давати такий стукіт і невелику вібрацію. Думаю прямий шлях їхати щоб зняли сам амортизатор і провірили. Думав на стенд, але шось дуже багато вичитую, шо вбиті аморти показує як живі і наоборот. Доречі порився в накладних попреднього власника( я машину купляв 117тис, зараз 131) на 100тис км мінялись амортизатори і стоять по коду від сценіка підняті, по їдеї вони би мали бути покрепче
http://www.floomby.ru/s1/VUwXxa
http://www.floomby.ru/s1/NUwXAK
ось так воно все виглядає
Просто незнаю чи може вбита подушка давати такий стукіт і невелику вібрацію. Думаю прямий шлях їхати щоб зняли сам амортизатор і провірили. Думав на стенд, але шось дуже багато вичитую, шо вбиті аморти показує як живі і наоборот. Доречі порився в накладних попреднього власника( я машину купляв 117тис, зараз 131) на 100тис км мінялись амортизатори і стоять по коду від сценіка підняті, по їдеї вони би мали бути покрепче
http://www.floomby.ru/s1/VUwXxa
http://www.floomby.ru/s1/NUwXAK
ось так воно все виглядає
- Bugs_bunny
- Ім'я:Leonid
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 7 рази
jackjo, якщо грішиш на аморіки, поміняй правий з лівим і проїдься. Якщо на аморту є кріплення під стійки стаба, просто не прикручувати стійки, а виїхати для тесту.
стук перейшов з права на ліво, готуй гроші на нові аморти.
але першим ділом я б не був впевненим у тій твоїй доробці, а просто все повернув на те як машина потрапила тобі до рук. Бо далі вже треба щупати, а не займатися екстрасенсорикою.
стук перейшов з права на ліво, готуй гроші на нові аморти.
але першим ділом я б не був впевненим у тій твоїй доробці, а просто все повернув на те як машина потрапила тобі до рук. Бо далі вже треба щупати, а не займатися екстрасенсорикою.
-
на рахунок кронштейна, то там точно нічо не може бути, може бути хіба подушка херова. просто саме гірше шо вже потратив на дві деталі з роботою, яка нічо не допомогла вартість одного амортизатора
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
в мене так тарабанили сайенти ричагів. також не знав на що думати
-
Вчора поїхали до мужика на яму. Передився всю ходову, взагалі там претензій нема. Єдине що лишається то амортизатор. Праву сторону можна розгойдати без зусиль туда сюда. Ліву так взагалі не розкачаєш, має опір
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
jackjo ну бо аморт мертвий тому і розгойдуєш..
Хоча в мене були випадки що і не аморти стукали..
Хоча в мене були випадки що і не аморти стукали..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей