Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Де поставити ГБО у ЛЬвові?
Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:
Re: Де поставити ГБО у ЛЬвові?

Повідомлення Felix » Сер, 02 вересня 2015, 14:59

p0var, то отой фільтр з зеленим написом Грінклас (чи як там) то вірняк булпреновий?

Topic_40
Ім'я:Volodimir
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Topic_40 » Сер, 02 вересня 2015, 15:22

а чому не рекомендуєте фільтра з відстійником для збору масла? :surprised

p0var
Ім'я:Макс
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » Сер, 02 вересня 2015, 15:23

ми берем certools фільтра з bulpren серединкою.
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » П'ят, 04 вересня 2015, 14:06

Історія сьогоднішнього дня про установку ГБО...

Їду в машині, засвічується індикатор рівня охолоджуючої рідини, я зупиняюсь, відкриваю капот, бачка вже майже нема :facepalm справа по мотору підзабризкано тосолом... я в паніці валю на Галант-авто.

На сервісі майстер після оглядин ситуації першим ділом задає питання - де газ ставив?
Я- а яка тіпа разніца
Майстер - бо через "специфічну" прокладу і розкідку газових трубок (чи ше якихось там дротів чи магістралей) вони тиснули на патрубок з тосолом і протерли його...
Я- в аккує :shout :shout :shout :facepalm

Фото прілагаєтса:

http://s29.postimg.org/jfgyl7vvb/WP_201 ... 59_Pro.jpg

Зображення
хостинг картинок бесплатный

Ітого: папандос на 485 грн. :facepalm

Обрадувало тільки одно - шо то не сталося десь в Європі по дорозі на маря :shout

Тепер мене цікавить - скільки діє гарантія на роботи по установці газа? :sing і чи то гарантійний випадок ? :sing

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » П'ят, 04 вересня 2015, 14:12

Felix, ти радуйся, бо було би веселіше якби якийта газовий шланг перетерся :D

От саме тому я проти установки ГБО. Тому що це втручання в заводську розробку, в якій прораховані різні тертя, температурні режими і т.д.

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » П'ят, 04 вересня 2015, 15:25

Felix, і де ставили газ?
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

p0var
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » П'ят, 04 вересня 2015, 15:26

Felix писав: Тепер мене цікавить - скільки діє гарантія на роботи по установці газа? і чи то гарантійний випадок ?

ми ставили?
гарантія/негарантія чисто індивідуально як на мене треба рішати, якщо установці "10 років" то там могло статися шо завгодно тим паче з резиновими елементами. Якщо відносно новий монтаж - не мало би нічого перетерти, помилка при монтажі.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua

p0var
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » П'ят, 04 вересня 2015, 15:27

Felix писав: p0var, то отой фільтр з зеленим написом Грінклас (чи як там) то вірняк булпреновий?
можливо. Вкриєш після заміни :) взагалі на ньому друкованими літерами має писати булпрен.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua

Romko
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення Romko » П'ят, 04 вересня 2015, 15:31

Felix писав: Їду в машині, засвічується індикатор рівня охолоджуючої рідини, я зупиняюсь, відкриваю капот, бачка вже майже нема справа по мотору підзабризкано тосолом... я в паніці валю на Галант-авто.
всього навсього якийсь шланг протерся - а ти вже паніки наробив, якби двигун клина дав через ГБО :shout
відкривай час від часу капот і дивись на рівень рідин, масла- чи нічого ніде не тре і т.д ;)
елементарно з пробігом могли якісь кріплення (скажемо редуктора) ослабнути - трубка опустилась і лягла на патрубок і т.д. - в деяких машинах трубки кондиціонерів перетираються чи патрубки ОЖ - навіть без ГБО ;)

Romko

Повідомлення Romko » П'ят, 04 вересня 2015, 15:51

pikach00, не став бо може бути і таке ;)
https://www.youtube.com/watch?v=yTKht7E ... verified=1

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » П'ят, 04 вересня 2015, 16:07

p0var писав: ми ставили?
гарантія/негарантія чисто індивідуально як на мене треба рішати, якщо установці "10 років" то там могло статися шо завгодно тим паче з резиновими елементами. Якщо відносно новий монтаж - не мало би нічого перетерти, помилка при монтажі.

Ви ставили. Установці десь до півтора року. Я зараз не буду категорично стверджувати, що моя проблема є прямим наслідком власне неправильного монтажу газової апаратури, бо я сам не є спеціалістом, а до машини підійшов вже на сервісі тоді, коли майстер повідкручував там купу всього.
Тому я лише процитував слова майстра з Галант авто про те, що газова фігня не була відмежована від тої трубки, тиснула на неї терла і ось тепер результат.

Вот після цих слів галімий асадак на душі висить :sad :sad :sad

З огляду на це, я б на наступному тижні міг під'їхати і показати все безпосередньо, що ти зі свого боку дав технічний висновок і тоді по ситуації ми б індивідуально обговорили ситуацію :beer
pikach00 писав: От саме тому я проти установки ГБО. Тому що це втручання в заводську розробку, в якій прораховані різні тертя, температурні режими і т.д.
я не проти втручання, але каню панятно шо воно має бути грамотне, а не безалаберне
Romko писав: всього навсього якийсь шланг протерся - а ти вже паніки наробив, якби двигун клина дав через ГБО
відкривай час від часу капот і дивись на рівень рідин, масла- чи нічого ніде не тре і т.д
елементарно з пробігом могли якісь кріплення (скажемо редуктора) ослабнути - трубка опустилась і лягла на патрубок і т.д. - в деяких машинах трубки кондиціонерів перетираються чи патрубки ОЖ - навіть без ГБО
паніка була би в мене, якби то сталося тиждень тому вночі на автобані в європі :facepalm ото б була паніка...
сам прікол в тому шо я перед поїздкою на море як раз все дивився і сам, і на сервіс їздив, і планове ТО проходив ;)

Romko

Повідомлення Romko » П'ят, 04 вересня 2015, 16:38

Felix писав: паніка була би в мене, якби то сталося тиждень тому вночі на автобані в європі ото б була паніка...
ну і з чого тут панікувати? долив води замотав ізолентою патрубок і поїхав ;)

Денис
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 20 рази

Повідомлення Денис » П'ят, 04 вересня 2015, 17:36

Серйозна проблема-патрубок перетерся через пiвтора роки експлуатацii,i виннi ще газовщики(:-

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » П'ят, 04 вересня 2015, 20:15

Денис писав:Серйозна проблема-патрубок перетерся через пiвтора роки експлуатацii,i виннi ще газовщики(:-
скажу грубо...ї6ати в рот такий монтаж, якщо є ризики перегріти-запороти двигун чи не дай Боже звичайно, перетерся би газовий шланг і бахнула б машина.....
Якщо Монтажники на СТО вважають що це норма, коли перетираються шланги, тоді логічно, що вони мали б встановити певні інтервали окремого від заміни фільтрів ТО, наприклад раз у пів року, для огляду і перевірки газового обладнання, надійності кріплень, з"єднань іт.д...
є таке чи ні?
Impossible is Nothing

andrew
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrew » П'ят, 04 вересня 2015, 20:26

T5-R +1
А якщо кубiта за кермом - вона так без тосолу i поiде...далi всi знають що буде...

sheva_lviv
Ім'я:Юра
Подякували: 3 рази

Повідомлення sheva_lviv » П'ят, 04 вересня 2015, 20:37

Є такі водії які заглядають під капот щотижня, а є і що півроку.
Якщо тій же кубіті мотор вклякне, чия вина буде?

p0var
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » П'ят, 04 вересня 2015, 21:20

Якщо перетерає тосольний шланг від тройніків до редуктора - получається наш косяк і відповідати нам. Взагалі до тосольноі системи стараємось відноситись дуже обережно бо тосол втече і машина встала, якщо газовий перетре - то можна перейти на бензин і їхати далі. Взагалі фактів перетирання шлангів дуже мало бо штанги йдуть спеціальні і набагато кращі ніж в деяких машинах стоять рідні. Але буває.
Заізжай, Набереш іменно мене попередньо щоб я був, другий телефон у підписі.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua

Felix
Лінгвіст
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » П'ят, 04 вересня 2015, 21:22

p0var писав: Заізжай, Набереш іменно мене попередньо щоб я був, другий телефон у підписі.
Ок
десь на тижні постараюся знайти час :beer

p0var
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » П'ят, 04 вересня 2015, 21:46

T5-R писав:
Денис писав:Серйозна проблема-патрубок перетерся через пiвтора роки експлуатацii,i виннi ще газовщики(:-
скажу грубо...ї6ати в рот такий монтаж, якщо є ризики перегріти-запороти двигун чи не дай Боже звичайно, перетерся би газовий шланг і бахнула б машина.....
Якщо Монтажники на СТО вважають що це норма, коли перетираються шланги, тоді логічно, що вони мали б встановити певні інтервали окремого від заміни фільтрів ТО, наприклад раз у пів року, для огляду і перевірки газового обладнання, надійності кріплень, з"єднань іт.д...
є таке чи ні?
Більша половина після монтажу фільтра не міняє поки щось не станеться. Інша сторона медалі це те що ти фіксуєш шланг в певному місці стяжкою, а на іншому сто для доступа до певного елемента цю стяжку обкусують і не відновлюють бо головне по скорше зробити роботу а газовщики розберуться, самі винні що газ поставили. Ще інша сторона медалі що в наші часи попробуй людині сказати що треба штанги поміняти для профілактики і це коштує 500-1000 грн бо нормальні штанги так і коштують - зразу скажуть "зажрались зовсім".
І вдогонку, на практиці, авто має вистигнути хоча б годинку щоб можна було руки в середину запхати і щось перевірити. Щось ніхто і ніколи цього не хоче, всі кудись спішать.
Це не виправдання, так, лірика:)
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua

mastergid
Ім'я:Володимир
Номер:MASTERGID
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення mastergid » П'ят, 04 вересня 2015, 22:30

Felix писав: Установці десь до півтора року.
:D скажу що за цей термін пробіг в деяких авто добігав би до 150 тис км.
T5-R писав: тоді логічно, що вони мали б встановити певні інтервали окремого від заміни фільтрів ТО, наприклад раз у пів року, для огляду і перевірки газового обладнання, надійності кріплень, з"єднань іт.д... є таке чи ні?
так людям поф і їздять до посиніння чи до першої поломки, а потім стогнуть :angry ...
andrew писав: А якщо кубiта за кермом - вона так без тосолу i поiде...далi всi знають що буде...
sheva_lviv писав: Є такі водії які заглядають під капот щотижня, а є і що півроку. Якщо тій же кубіті мотор вклякне, чия вина буде?
правильно
p0var писав: Більша половина після монтажу фільтра не міняє поки щось не станеться. Інша сторона медалі це те що ти фіксуєш шланг в певному місці стяжкою, а на іншому сто для доступа до певного елемента цю стяжку обкусують і не відновлюють бо головне по скорше зробити роботу а газовщики розберуться, самі винні що газ поставили. Ще інша сторона медалі що в наші часи попробуй людині сказати що треба штанги поміняти для профілактики і це коштує 500-1000 грн бо нормальні штанги так і коштують - зразу скажуть "зажрались зовсім". І вдогонку, на практиці, авто має вистигнути хоча б годинку щоб можна було руки в середину запхати і щось перевірити. Щось ніхто і ніколи цього не хоче, всі кудись спішать.Це не виправдання, так, лірика:)
Макс я тебе тут підтримаю
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей