напиши Українською, ато я нерозумію нічого!!!Black писав:+ 1 согласен.Уже не раз говорили про это и опять появляються небесные парни!!!! Denja Не переживай и в наш арык придёт вода !!!!
vovka

Шоб було менше рагулів, сиди вдома!!! Почитай правила форуму!!Zhdan писав:Чим менше рагулів на трасі тим прикольніше змагатись.Injector писав:А тепер їхати в якесь село взагалі незбираюсь, шоб подивитись на кончені ВАЗонки
Однодумці інжектора, зробіть милість, не приїзжайте на драг :)
Андре, сам ти валєра!! не суди пособі і читаю правила напару з Zhdan!! ті всі машини про які ти там писав приїдуть тільки на відкриття, а потім їх і слід простив!!!! А якшо і будуть, то так, постояти подивитись як пацани капєйкі мурдують! Захочу, приїду, незахочу, не приїду на гонку, тут я буду сам рішати! Так, ніде драг не проводиться в центрі міста, але я такої пропозиції не висував!! Вот ви всі пару раз приїхалиб маршруткою на той "драг" і постояли подивились на ніщо, тодіб казали шось!!!!Andre писав:Слухай ти валєра!Injector писав:То всьо гарно канєшно, але як туди добиратись глядачам без машин??? наприклад я минулого сезону ніразу на драгу небув, бо нема на шо дивитись ітак!!! А коли приїжджав то нікого небуло!! А тепер їхати в якесь село взагалі незбираюсь, шоб подивитись на кончені ВАЗонки
![]()
![]()
Зробили щастя називається!! +1 ФОРСАЖУ!!
![]()
пару субару евіків, ше машини з інших міст на відкриття, ніссанчеги, моя машина - зовсім не вазонки - не хочеш дивитись не їдь. Ми нічого не втратимо. А шоб ти знав ніде в світі драг не проводиться в центрі міста.
Камаро моє н**уй рухати!

Карочі, нема чого вимахуватись своїми ВАЗами, нема чим, Fikus, "великий" мене ВАЗом не здивуєш, який би він там небув, нема чого тут ображати когось, не рагуль Zhdan