Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Стать:чоловік
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Liuskywalker » Нед, 30 серпня 2015, 16:38

S_V_B, розумію, що не все можна висвітлювати, але може б створив темку тут, " от пєрвого ліца" так сказать, щось накшталт policeman diary ? [emoji6]
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 23 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Нед, 30 серпня 2015, 17:48

S_V_B, :thumbup
Impossible is Nothing

deler1um
Ім'я:Ігор
Номер:АТ5080АІ
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази

Повідомлення deler1um » Нед, 30 серпня 2015, 17:51

Цікаво, а тонування як у всьому цивілізованому світі коли в нас буде штрафуватись, а то так не хочеться зараз знов заклеювати передні вікна %)

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Нед, 30 серпня 2015, 18:40

deler1um, :facepalm причина агонь :facepalm
Work hard! Play hard!

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Нед, 30 серпня 2015, 19:46

deler1um писав: а то так не хочеться зараз знов заклеювати передні вікна
а нашо знов заклеювати? :surprised
Sad, but true.

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Нед, 30 серпня 2015, 20:05

S_V_B писав: затримали людину яка ходила по вулиці з гранатою
Його випадково не Артем звали? при собі талонів на бєнзу не мав?
П.С. Молодець, все файно розказав)
Машина не жінка , помилок не пробачає

lev
Ім'я:Богдан
Подякували: 0

Повідомлення lev » Нед, 30 серпня 2015, 20:12

Думка про нову львівську поліцію з іншого форума Львова : Відкликаю своі емоційні і позитивні очікування назад. Нові враження будуть менш позитивними і більш емоційними. Тижня роботи новоі поліціі цілком достатньо для розуміння основних трендів. Робота киівськоі поліціі (затримання мажорів і п*яних чиновників) давала надію, що і у Львові буде відбуватись щось подібне. На превеликий жаль, на дорогах практично нічого не змінилось - ті самі проізди на червоне світло, нахабна ізда по зустрічній, неправильне паркування і т.д. Можливо, функціі чисто патрульноі поліціі вони і виконують, але ситуаціі на дорогах це точно не стосується. Якщо нова поліція не реагує на порушення правил дорожнього руху, то створюйте дорожню поліцію, яка буде цим займатись. У місті повно критичних місць, де водіі постійно грубо порушують правила дорожнього руху. Старі ДАІшники знали ці "хлібні" місця і часто там "паслись". Невже особиста матеріальна вигода мотивує більше ніж хороша чесна робота при зарплаті у 8-10 тисяч гривень щомісяця? Класна робота - кататись по місту з включеними мигалками і отримувати за це таку високу по украінських мірках зарплату. Та німецька чи канадська дорожня поліція теж сидить по кущах і ловить порушників, головне, що порушник спійманий і покараний. Так що, злазьте хлопці зі своіх залізних коней і ставайте на Городоцькій від Добробуту до Анни (постіно блокуються кілька перехресть, проізд на червоне, неправильне паркування), на Дорошенка (постійна ізда по зустрічній від Свободи аж до лівого повороту трамвая за гол поштою) , на Кривоноса - Замковій (постіний проізд з Кривоноса на трикутник поступися дорогою), на Сахарова - Вітовського (з Сахарова при зеленій стрілці направо ідуть прямо), на Гонти (постійно ідуть під знак), на Левицького - Франка (постійне блокування перехрестя), на кільці пр.Шевченка - Герцна при трикутнику поступися дорогою з Герцена на кільці намагаються проіхати кільце як по головній. Сам був свідком як позашляховик мало не вдарив Ауді. Вилізло з позашляховика пихате-мордате і на слова водія Ауді "я ж на головній дорозі" почало залякувати того купою проблем. Пішохідні переходи - то взагалі "золота жила" для штрафів, щонайменше половина водіів не пропускає пішоходів. Біля супермаркетів (Метро у тому числі) ближче до входу відмітили місця для інвалідів, але там паркуються всі підряд. Під*іхали до будь-якого супермаркета і маєте повну торбу штрафів.
Тут писали про паркінг на Театральній. Відвозив недавно в аеропорт британських гостей, потрібно було почекати 10 хв, так пан паркувальник у камізельці не впустив і гордо заявив, що ці місця для паркування чиновників міськради, а не якихось там британців.
Вчора о 21-30 на Площу Ринок приіхав наряд (шкода, не записав номер). У цей час з боку Підвальноі на площу заіхало кілька легкових авто, ну думаю, зараз отримають. Ага, розкатав губу. Наряд не те що не перевірив причину в*ізду в заборонену зону, а навіть сором*язливо уступив цим машинам дорогу. Ми зі знайомими були в шоці, останні іллюзіі стосовно новой поліціі миттєво випарувались. Увесь цей час біля Копальні кави стояв припаркований легковик з номерами KLM.
Якщо нова поліція ще не знає міста і "вузьких місць", зверніться за допомогою до людей, зробіть карту і працюйте. Наводьте порядок. наповнюйте міський бюджет, відпрацьовуйте свою зарплату.
Стосовно "дайте ім час". Час для чого? Це не випадкові люди, вони пройшли серйозний відбір, три місяці інтенсивно вчились і тренувались (ну не переводити ж бабусь через дорогу), отримують пристойну зарплату. Вийшли на вулиці - і що, для чого вийшли? Щоб все залишилось по-старому? Черговий фальстарт. Вже давали час на антикорупційне бюро, судову і економічну реформи (вийшов повний пшик), тепер даємо час нову поліцію. На черзі політичний фальстарт з новою "ширкою" за схемою "Единой России". Та немає у нас часу, невже не зрозуміло? Для Украіни страшніший не Путін, а відсутність справжніх реформ. Єдине, чим можна зацікавити людей зі сходу (та і решту теж, подивіться на рейтинги), це швидкі реформи з метою покращення життя. Інакше на Сході на найближчих виборах "в одні ворота" виграє опозиційний блок, а це буде погірше всякого Путіна. По суті, легітимізація сепаратизму. Ви думаєте чому у Харкові не реєструють на вибори опозиційний блок? Відповідь зрозуміла. Ну от така там у людей ментальність, яку не зміниш жодними автоматами чи танками. Єдиний варіант - запропонувати вищі стандарти життя.
До чого це все. Набридло чекати нормального життя у своій власній краіні. Скільки можна? Вже і такі страшні жертви ні до чого не приводять. Та почніть вже з чого-небудь, хоча б з новоі поліціі. Зараз це виглядає так https://www.youtube.com/watch?v=r-JCCyqrAi4
А коли буде виглядати так, тоді вже буде повна... "Поліцейська академія" так би мовити.
https://www.youtube.com/watch?v=GSiJiDSmb1E

diesell
Ім'я:Денис
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Нед, 30 серпня 2015, 20:23

lev, раз ты такой умный,как уже замечалось раньше по твоим постам, тебе нужно самому идти туда работать, или писателем.... [цензура]-не мешки таскать! Будь по проще. Не все сразу. И так кучу хороших дел сделали, за это короткое время. А кто нарушал, все равно будет нарушать, пака сам не поймёт, что так нельзя.
050-430-99-66 Денис

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Нед, 30 серпня 2015, 20:27

lev, проїзди на червоне в один день (тиждень) мали раптово припинитись? :facepalm
Sad, but true.

deler1um
Ім'я:Ігор
Номер:АТ5080АІ
Подякували: 2 рази

Повідомлення deler1um » Нед, 30 серпня 2015, 20:33

BOXER писав:
deler1um писав: а то так не хочеться зараз знов заклеювати передні вікна
а нашо знов заклеювати? :surprised
А нашо я їх темнив 4 роки тому ?) бо акваріум нервує)

lev
Ім'я:Богдан

Повідомлення lev » Нед, 30 серпня 2015, 20:48

diesell писав:lev, раз ты такой умный,как уже замечалось раньше по твоим постам, тебе нужно самому идти туда работать, или писателем.... [цензура] мешки таскать! Будь по проще. Не все сразу. И так кучу хороших дел сделали, за это короткое время. А кто нарушал, все равно будет нарушать, пака сам не поймёт, что так нельзя.
Якщо порівняти нову поліцію у Львові і Києві то поліція у Києві працює набагато краще ніж львівська

myzikk
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 14 рази

Повідомлення myzikk » Нед, 30 серпня 2015, 20:50

deler1um писав:Цікаво, а тонування як у всьому цивілізованому світі коли в нас буде штрафуватись, а то так не хочеться зараз знов заклеювати передні вікна %)
Напевно ніколи, в них на це немає грошей, то треба як мінімум 3 прибора сертифіковані в Україні, а саме сам прилад для перевірки світлопропускання, термометр, атмосферний тиск, вологість.
:p

T5-R
Дякував (ла): 30 рази
Контактна інформація:

Повідомлення T5-R » Нед, 30 серпня 2015, 20:52

lev писав: Якщо порівняти нову поліцію у Львові і Києві то поліція у Києві працює набагато краще ніж львівська
Можна поцікавитись, звідки така інформація де краще працює НП ?
Impossible is Nothing

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » Нед, 30 серпня 2015, 21:08

lev писав: Якщо порівняти нову поліцію у Львові і Києві то поліція у Києві працює набагато краще ніж львівська
угу. У наших Мельничука і Суркіса немає, а Зозуля вже на землі не працює... ;)
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Нед, 30 серпня 2015, 21:20

lev, людина, яка живе у Львові думає шо київська поліція працює краще,
а людина, яка живе у Києві думає що у Львові поліція краща

добре там де нас нема ;)
Work hard! Play hard!

Йосип
Ім'я:Йосип
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Йосип » Нед, 30 серпня 2015, 21:25

lev, ну і що дасть що вони будуть стояти на тих перехрестях з мигалками,просто банально ніхто небуде там нарушати,а в інших місцях де немає поліції ;) буде те саме.А коли вони патрулюють,то багато цікавого можуть побачити і виправити.Їхня робота не тільки ловити порушників на трасі а і всі події які відбуваются в їх квадраті.Тому думаю що патрулюваня це кращий варіант,ніж сидіти по кущах і чекати протоколи в грибних місцях.

Йосип
Контактна інформація:

Повідомлення Йосип » Нед, 30 серпня 2015, 21:27

Покажи мені хоч одного даїшника,який би зупинив якогось злодія чи комусь поміг :angry Тільки то і міли що розводити на касу,причому не реальних порушників а лохів.Бо розказували тільки простим людям і хотіли розвести за любу херню,то ти вважаєш що вони краще робили,а може ти сам даїшник от і розказуїш тут сказки які вони хороші були

Йосип
Контактна інформація:

Повідомлення Йосип » Нед, 30 серпня 2015, 21:29

Я на свої очі бачив,як на грінченка,на червоному стояли даїшники,по сплошній обганяє лексус всіх,і стає перед даївцями,на зелене рушає,ті включили мигалки ,зупинили,і що,пока моя маршрутка доїхала до них то лексус вже повалив як нічого і небуло.Покажи мені хоч одну цивілізовану країну,де б власник лексуса таке зробив перед поліцаями,і потім поїхав дальше,та хоч навіть там б сидів президент,то в Європі вже б його заарештували

AVP_6
Ім'я:Антон
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 20 рази
Контактна інформація:

Повідомлення AVP_6 » Нед, 30 серпня 2015, 22:08

Йосип, та шо ти йому пояснюєш - то ж відомий троль тут на форумі
чого варті тільки от ці фрази
lev писав: відпрацьовуйте свою зарплату
lev писав: Старі ДАІшники знали ці "хлібні" місця і часто там "паслись"
тобто судячи з тих слів нові поліцаї мають там знов стояти на тих рибних місцях і складати купу протоколів шоб служба ДАІ чи тепер поліції була прибутковою?
чи може я шось не так розумію

Maniak716
Ім'я:Петро
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Maniak716 » Нед, 30 серпня 2015, 23:11

ну то і мене запишіть в тролі...
всі тут кричали на Морозова, що захищає водія який проїхав на жовте і умнічав перед копами, а я сьогодні зранку бачив як пріус проїхав з швидкістю 40-60км/год (тобто міг легко зупинитись і про спєшку на виклик мені не розказуйте) на "тверде" жовте...
потім бачив як під магазином малалєтки бухали коньяк і шліфували пивом горланячи на всю вулицю "ти ж мене підманула", на протязі години повз них проїзжало 2 патрулі (можливо навіть одна і таж машина - на номер я не дивився) і 2 рази проїзжали повз - як можна було не бачити і не чути 6-7 бухих тіл і пластикові стакани з пляшками на фундаменті я хз...
зі сторони Кн. Романа знак "пішохідна зона", стоїть патруль з мигалками і повз них проїзжають ті кому "найбільше треба" - або заклейте знак, або робіть щось з порушниками...
наразі я ще не зрозумів добре нова поліція чи ні, але загальної ейфорії я не поділяю

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей