Найепічніше це кругла будова і не прямі кути в квартирахpikach00 писав: Епічне відео

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Найепічніше це кругла будова і не прямі кути в квартирахpikach00 писав: Епічне відео
Я не великій прихільник котеджей,хоча життя змушуе наразщі також іти цим путем.Але котеджи колом то вже перебор.pikach00 писав: Епічне відео
Дело в цене.Мне должен обойтись в 40 000долл.Так где лучше жить в однушке или котедже?Vexler писав: зараз котеджі мщось туго продаються.
Х.З. я деталі не питав?САХАР писав: tarasgeronovuch написав:
Мій співробітник з дівчиною і його друг з дівчиною шукає 2-х кімнатну квартиру не дорого!
Шведы?
баксів 100 в місяць (якшо воно норм утеплене) то що дуже дофіга для того хто готовий налом відвалити під 100к ує ?pikach00 писав: Її опалити зимою буде коштувати кучу рублів
Недавно мені хтось відписував що є покупці новобудов за 70+к які їздять трамваєм і закуповуються на базараз. Дивуватись тут нічогоvovka писав: баксів 100 в місяць (якшо воно норм утеплене) то що дуже дофіга для того хто готовий налом відвалити під 100к ує ?
Такие экзампляры иногда попадаются-что визуально подумал бы что 100долл.не видели.pikach00 писав: які їздять трамваєм і закуповуються на базараз.
Якщо то натяк в мою сторону, то що в цьому поганого ? Часто трамваєм і тролейбусом значно краще чим машиною. То інший спосіб життя (можеш закуплятися у всяких говноарсенах - немаю нічого проти, а я признав шувар. от всякі привокзальні і краківські оминаю.), який до ціни обслуги хати і взагалі економії немає жодного стосунку.pikach00 писав: Недавно мені хтось відписував що є покупці новобудов за 70+к які їздять трамваєм і закуповуються на базараз
Чому 2100? В опалювальний сезон в тебе ж діятиме тариф 3,5 грн/куб на перших 200 кубів, хіба ні?shaman писав:100 баксів за опалення це реальна сума на цей час, в мене будинок чуть більше 100 квадратів, добре утепленний зимою "споживав" 300 кубів газу, це було трохи більше 300 грн, а тепер ті самі 300 кубів буде 2100 грн
як на мене брєд це 7000грн оренда за 2кімнатну квартиру 60м2 у Львові. Я вже мовчу про комуналку і т.д. Знайомий здає і клієнтів доволі швидко знайшов. Напевно 30 000грн треба заробляти, щоб не шкода 7штук щомісяця за повітря платити)) при чому можна знайди за значно адекватніші гроші кращі варіанти. Але такі квартири здають за такі гроші виходить. Значить є й такі мажори).BOXER писав: я от хочу квартиру в новобудові на 80-90 квадратів, але я не готовий платити 100 баксів в місяць тільки за опалення шо за брєд...
А ті хто купують квартири за 40 тищ баксів то напевно взагалі олігархи?Vexler писав: Значить є й такі мажори).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей