T5-R писав: поршня всі вставили?

Там ще й кардан криво прикрутили.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
T5-R писав: поршня всі вставили?
Ты знаешь, когда поднимал капот всё было на месте, а вот когда проехался туда- сюда по Городоцкой, машина начала греться и под капотом услышал кое что странное. Приехали , открыли капот , а тамAVP_6 писав: я не особо спец в жигулях, але шо там не видно шо ремні болтались коли заводив мотор на сервісі?
VETERAN писав: Там ще й кардан криво прикрутили.
Koval писав: чому не запропонували тобі відкатати твій конфіг онлайн, на январі 7.2 ,а потім конвертнути отримане під твій 7,2+ , нашо було комп новий купляти...???
Украина Львовом не ограничиваетсяKoval писав: що шити Январі в нас у Львові ніхто толком не навчився.
Вообще изначально Дима его и должен был собирать, ноKoval писав: ти я бачу тут пів Львова скоро збереш для збирання свого мотора... :)
К тебе приеду - проверишь ?T5-R писав: поршня всі вставили? Перевір, може одного бракує
тобі відразу до Запитова. Там тобі все скажуть....Infernal One писав: К тебе приеду - проверишь ?
Ошибочка получается- от 1-ого лица, могу написать я и Максим....Dimidrol писав: Ладно, напишу потом Вам официальную, максимально подробную версию развивавшихся событий данного ТРИЛЛЕРА от первого лица...
думаєш? я тут скажу тіки одне:-головне не машина, а водій!Fobos писав: має всі шанси обігнати на всіх гонках твою бнв
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей