Провів "слідчий експеримент". Залив газу і бєнзи до повного, викинув всі чеки з гаманця, обнулив тріп-комп"ютер і поїхали!

Вихідні дані: повна машина людей (я, дружина і двоє дітей ззаду в кріселках), забитий вщент багажник, кондюк працює 100% шляху, на даху бокс, завалений сумками-кульками до закривання "з ноги"

Загалом "по колу" до заправки у Львові проїхано 2573 км. Залито в Летичеві 27,7 літрів газу, на об"їзній Одеси - 42,5 л, в Білгород-Дністровському 40, на трасі Київ-Одеса на зворотній дорозі - 53,85 л, у Львові після повернення - 58,2 л газу та 25,64 л бєнзи. З останнім показником мушу миритись, бо кілометрів 300 їхав на бензині поки малеча спала: не хотів зупинятись і будити їх серед ночі, потім хрін би вклав назад

За всі ці літри, залиті по різним цінам на різних заправках, я заплатив 2 575,14 грн. Таким чином вартість 1 км шляху (включаючи бокс, вантаж, людей і кондюк) склала 1,0008 коп

В мене таких показників не було з хрін зна якого часу

Карочє, вкотре переконуюсь, що перехід на газ був правильним рішенням

P.S. Більше для себе, щоб не забути: закинув екселівський файлик з розрахунком, що й до чого. Якщо хтось знайде помилки - буду вдячний :-D