https://vk.com/leocult

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тільки бачу шось інтересу до події у людей нема)) я навіть здивувася, що ніхто не коментує (як за правило на форумі цьомуЙосип писав:Ну нарешті тут створили темуЯ поїду 100%
asteroid писав:а що це за подія? що таке? це якісь змагання чи що це?
якось так Авто-фест на 2дня)LeoCult -це не просто фестиваль правильних авто. Ми даєм можливість зробити 2-ох денний віддих справжнього авто-фана та цінителя культури З виставкою машин біля чудового озера, різноманітними конкурсами для учасників та глядачів, виступом Реп виконавців "Боуді & Рижуні" та Dj. Можна буде поплавати в озері (+присутні катамарани), порибалити та поїсти шашлика
ну так я бачу що більше київським гостям цікаво приїхати до нас . чим львівським))SeRhIy0103 писав:majestic,
Бо тему треба було назвати "Що краще,Фієста чи Ваз 2107"
І шо ти збираєшся болгаркою робити? В мене пружини різати безполєзноЙосип писав:Jarevych, привезти тобі болгарку?Я думаю буде цікаво. Та і машини не тільки львівскі
Йосип писав: Jarevych, привезти тобі болгарку?Я думаю буде цікаво. Та і машини не тільки львівскі
https://www.facebook.com/groups/972850569438358/pmp писав:majestic, створіть івент на фейсбуку... ... от і буде вам реєстрація від західних "Low raider cars". "Вконтактє" - втрачає популярність серед людей... і не кожен вже має там аккаунт.![]()
P.S. +2,5
ну так кидайте заявки на учасників на leocult@ukr.netStuff писав:Будемо бандою, Піон в курсі вроді як
диски поліровані але стенса нєт))) їдем дивитись і кальян крути))majestic писав: ну так кидайте заявки на учасників на leocult@ukr.net
А леганзу з клiренсом найже 20 см возьмете?myzikk писав:тааккк братвааа, хто їдее? їдем колоною з ЛТК![]()
Алеее зранку так, щоб палатки примастити![]()
Їдууу 1000% якщо не буде зливи
звісноРостик1 писав:А леганзу з клiренсом найже 20 см возьмете?myzikk писав:тааккк братвааа, хто їдее? їдем колоною з ЛТК![]()
Алеее зранку так, щоб палатки примастити![]()
Їдууу 1000% якщо не буде зливи
тоже троха не врубаюсь...asteroid писав: а що це за подія? що таке? це якісь змагання чи що це?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей