І як ти це собі уявляєш,щоб струшка через папір пройшлаbodik01 писав: , а може вони чисті не від того, що чистий газ, а від того, що вони хреново фільтрують ?! Тобто стружку пропускають..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І як ти це собі уявляєш,щоб струшка через папір пройшлаbodik01 писав: , а може вони чисті не від того, що чистий газ, а від того, що вони хреново фільтрують ?! Тобто стружку пропускають..
Я не можу уявити, як вона взагалі в бак попадаєЙосип писав:І як ти це собі уявляєш,щоб струшка через папір пройшлаbodik01 писав: , а може вони чисті не від того, що чистий газ, а від того, що вони хреново фільтрують ?! Тобто стружку пропускають..
Стружка утворюється від хімічної реакції з міддю, в кого мідна магістраль стружка мас бі.bodik01 писав: Я не можу уявити, як вона взагалі в бак попадає
Тоді виходить, що газ на всіх заправках приблизно однаково чистий, але на порядок чистіший ніж бензин. І в Йосип, походу система не має мідних магістралей, тому фільтра чистіші. Розмови про чистоту газу на заправках тоді не мають особливого значення, лиш би заправляли точно і не було недоливу.sheva_lviv писав: Стружка утворюється від хімічної реакції з міддю, в кого мідна магістраль
Вже десь згадували що то є утворення від змазуючих речовин самих компресорів (причому всіх , починаючи від виробника аж до того що в наш бак качає). Тоїсть : його більше буде у випадку , якщо компресор сильно зношений.sheva_lviv писав:
Стружка утворюється від хімічної реакції з міддю, в кого мідна магістраль стружка мас бі.
Хімік ти наш, не пиши того про що не знаєш,стрружка та магнітится це залізна стружка з компресорів, балонів, труб, до мідних трубок жодного відношення не має!!!sheva_lviv писав:Стружка утворюється від хімічної реакції з міддю, в кого мідна магістраль стружка мас бі.bodik01 писав: Я не можу уявити, як вона взагалі в бак попадає
Що вся магнітиться???t309 писав: стрружка та магнітится це залізна стружка з компресорів
Topic_40 писав: заправщик сказав
Де він траву бере не питав ?Topic_40 писав: Сьогодні заправлявся біля повороту на Арену, заправщик сказав що ціна на газ має бути 15 грн, дуже дивна в нього інфа))) так що не дуже і віриться.
і по скількиxxfOxx писав: Де він траву бере не питав ?
Cr@zy писав: і по скільки
xxfOxx писав: 15 грн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей