Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в чому причина ? що з такими свічками невпорядку для газу ?p0var писав: Не можна ставити денсо тт
не придумуйте велосипетаVlad_Beliy писав: в чому причина ? що з такими свічками невпорядку для газу ?
Привіт! Теж погоджуюсь, що на лачетті 1,6 Денсо ТТ працює досить добре. У порівняння з іншими свічками, які теж були денсо, але мали зазор 1,1, розхід впав десь на 0,5 л. Причина в тому, що газо-повітряна суміш має більший електричний опір, порівняно з бензино-повітряною. Зменшення віддалі призводить до зменшення опору і, відповідно, збільшення іскрового розряду.sapphir писав:А по Денсо ТТ так толком і не відповіли - на лачіку вони нормально працюють, на газу проходять тис. 50 від заміни до заміни, на 64 тисячах мотор почав неадекватно працювати і я вперше відчув рвзницю між старими і новими свічками.
Да, болгарські дороги показали що на бензині в гору/ на розгін Кіа Ріо 1.4 АТ з повним завантаженням значно веселіше йде на бензині 95 пульс ніж на газу. Якось на лачіку 1,6 з механікою я цього не відчував
на інжекторному авто за звичай на бензі зазор 1-1.2, що для газу дуже критично, і при такому зазорі елементарно з часом може врізати дуба катушка (міжвиткові кз).. тому для газу краще зменшити зазор до 0.8, або ставити ірідієві свічки - там пофіг на зазор...mastergid писав: не придумуйте велосипета його вже придумали до Вас,а ставте свічки рекомендовані заводом-виробником транспортного засобу і все буде гуут
Kritik Саня вже попався на ТТ на моїй калині з гбо, в своїй темі писавp0var писав: Багато авто на денсо тт після заміни - пропуски запалення.
Romko писав:.. Толик для газу краще зменшити зазор до 0.8, або ставити ірідієві свічки - там пофіг на зазор...mastergid писав: не придумуйте велосипета його вже придумали до Вас,а ставте свічки рекомендовані заводом-виробником транспортного засобу і все буде гуут
П.С. на Вектру А брата поставили Денсо ТТ - і взагалі ніяких проблем
Сім вийшло раз - самому важко повірити, але рахував вірно.sapphir писав:Ну семи в мене на лачіку ніколи не було, найменше 9.2 якщо памьять не зраджує. На Кіа по місту десь 12.5, траса 9.5 - 10 але ділянок по типу Київ-Чоп щоб стабільно 140-160 топтанути ще не було. Румунію Серет-Безау-Констанса проїхав на двох баках +/- по 32 літра кожен. І газ закінчився десь 50 км в Болгарії а заправився я на ВОГу перед самим кордоном і ще раз в Румунії.
Як писалось на лачік форумі після сеими як правило буває 11Igor2011 писав:sapphir писав:Ну семи в мене на лачіку ніколи не було, найменше 9.2 якщо памьять не зраджує. На Кіа по місту десь 12.5, траса 9.5 - 10 але ділянок по типу Київ-Чоп щоб стабільно 140-160 топтанути ще не було. Румунію Серет-Безау-Констанса проїхав на двох баках +/- по 32 літра кожен. І газ закінчився десь 50 км в Болгарії а заправився я на ВОГу перед самим кордоном і ще раз в Румунії.
Сім вийшло раз - самому важко повірити, але рахував вірно.
аналогічноRomko писав: у мене стокові свічки ірідій
andrew писав:Нiкуя не допомогло...десь я так i думав
а в чому власно проблема? тільки докладно, марка авто, встановлене гбо.andrew писав:sapphir ну в мене виходить що так....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей