Іншими словами - зіпсували дорогу на Науковій, просрали гроші, виділені на якісний ремонт.
Проїхався по району - в декількох місцях теж так зіпсована дорога

І що робити?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я от реально не розумію чому нашим мужакам так важко зробити зелену звилю, бо зупинятись кожні 200 метрів на червоне вже задовбалоvovka писав: Світлофори можуть мати зелену хвилю і бути трохи "розумними". Зі світлофорами проїдеш значно швидше чим з купою зебр через яку кожні 10 сек йдуть люди.
Подзвони ще раз на гарячу лінію і скажи що зробили як-небудь неякісно.Andriy01 писав: І що робити?
Там кажуть вже Ямпіль і Гряда бунтують і їжаки ставлять на об'їздах своїх [emoji57]VETERAN писав:Сьогодні отримав нагоду відчути кайф віт проїзду через Гамаліївку. Черги там кілометрові. А ремонтників майже нема. Працювала одна невеличка фреза, яка зрізала асфальт шириною 1 метр. Обминайте цю ділянку, якщо зможете.
Петро писав: чо до Яворова хренова дорога зі стиками
ІМХО,проїжджаю там кількадесятків разів на день...крім того що пропав продаж лісапєдів ніфіга не змінилось,можливо і зручніше переходити,але з стада оленів яке вилазить з трамвая одиниці йдуть на перехід,всі решта переходять абиякvovka писав: IMHO стало краще. І продавці роверів кудась пропали.Дорогу перейти значно безпечніше і зручніше чим було
Отож бо - не в тому місці. Досить було зробити перехід трошки підвищеним і острівок - щоб автобуси за нього заїжджали, а не ставали на дорозі.Sluva писав: одиниці йдуть на перехід,всі решта переходять абияк
З трамвая незнаю небачив, а мені з Тролейбусної воно якраз чотко по дорозіSluva писав: але з стада оленів яке вилазить з трамвая одиниці йдуть на перехід,всі решта переходять абияк
Сьогодні з тих 5 хв що я там понаблюдав, то маршрутки якраз зупинялися за переходом, там достатньо місця. Проблема буде тільки коли маршруток буде одночасно більше чим одна, але там вроді не такий жвавий рух маршруток.VETERAN писав: щоб автобуси за нього заїжджали, а не ставали на дорозі.
Вони там і стають і тим самим ще звужують вже звужений проїзд.vovka писав: маршрутки якраз зупинялися за переходом
там хіба машин дофіга їде ? Щось не пригадую коли я там в якусь тянучку попадав чи пробку (сьогодні в 17-00 там жодного натяку на якусь пробку.. на фото видно. Кому там місця може бракнути на дорозі ?VETERAN писав: Вони там і стають і тим самим ще звужують вже звужений проїзд.
там було 3-и смуги,одна з яких буда запаркована,але сам перехід у 90% був вільний для проходу,тобто чисто теоретично нічого не змінилось,тільки візуально стало просторніше...там проблема не в кількості смуг,а в тому що люди не йдуть на перехід,паркан тре ставити аж до розворотного кільця,але Демян тоді інфаркт дістанеvovka писав: 2 смуги перейти то не 4 як було з хаотичною парковкою (і впоперек а деколи і вздовж в 2 ряда на переході).
Тоді народ буде валити прямо по дорозі. Я не раз бачив, як бабці, які ледве повзають, перелазили через паркан під мостом на Науковій - так ближче. А тротуар попід базар реально завузький. Ще й після шостої той базар закривають і народ мусить зиґзагами його обходити. Треба робити дорогу так, щоб людям було вигідно - бо і так підуть так, як їм вигідно. Тільки це буде менш безпечно.Sluva писав: паркан тре ставити аж до розворотного кільця
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей