от для чого то мені. а з таким підходом як ти пишеш - дійсно кінь в сраці

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нє,pikach00 писав: що на Газельці який на Варту всякий шлак закидує?
Так от якраз не пройшов "випробувальний термін"Morozov писав: повторю - це новопризначений начальник ДАІ Миколаєва
Morozov писав: з того, хто працював у МВС, всі вони виродки, всі
Шо, за те що сказав правду про мусорів у нас можуть побити ?Dexter писав: за такі слова можна і кров’ю поплювати і асвальт цілувати, обережніше з заявами
колись прийде час і ти зрозумієш (хоча може і ні) ти в свої 22 роки і є тою малолітньою школотою, так так тобі здається що ти вже дорослий, але насправді 22 роки це в 99% це ще діти.Dexter писав: якщо ти не школота малолітня
яка ж то правда? на чому грунтується твоя правда,ти всіх працівників МВС бачив? з кожним спілкувався? балаболMorozov писав: Шо, за те що сказав правду про мусорів у нас можуть побити ?
Morozov писав: Ти настільки тупий, що навіть не можеш зрозуміти очевидного - зараз своїм же дописом ти підтвердив мої слова, ВСІ ВОНИ ВИРОДКИ !
Сумніваюсь, що ДАЙцям нагорить, але оце чмо точно піде в сад!Morozov писав: "трохи" інший стиль
Серед тих хто подавались у Нову Поліцію, було декілька моїх одногрупників....не буду їх характеризувати, але мені дуже цікаво чи пройдуть вони відбір.mikenat писав: Вот скажите, много АДЕКВАТНЫХ ваших знакомых подало заявку в полицию? В том числе адекватных форумчан?
Президент ухвалив рішення про звільнення Голови Первомайської районної державної адміністрації Миколаївської області Віктора Сироти за недостойну поведінку.may писав: оце чмо точно піде в сад!
А якщо більшість,то це щось суттєво змінить?Є в міліції і нормальні люди,але їх кілкість коливається в межах статистичної похибки.Як і те,що мєнт колишнім не буваєshaman писав:Morozov, ще раз скажеш що ВСІ менти уроди, я прикладу усі зусилля щоб ти відповів за своі слова! Я не погрожую, попереджаю...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей