Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Слухайте, економісти, в нас ціна бензи менше бакса, найдіть таку в європі... Хочете дешевше і без сервісу йдіть на укрнафту, хочете сервіс, платіть більше... Я не захищаю окко, але розумію, що якщо мені треба дешевший дизель, то їду еа укрнафту, а якщо хочу і підкачку і сервіс і "удобства" то їду де інде, де дорожче.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- ОККО
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ОККО
Саме так.MAECTP0 писав:Чи в даному випадку 1. вже немає і замість неї ввели 2.?
Нафта дійсно подешевшала, відповідно й зменшилась закупівельна вартість палива у виробника. Тому минулого тижня на 30 коп. зменшили вартість ДП та Pulls Diesel, аBase-T писав:нафта падає, долар падає, в Польщі ціни на заправках пішли вниз.. там хоч трохи думають про людей, а в нас як завжди млн. причин ..
сьогодні опустили ще на 50 коп.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
а нафта для бензи не дешевшає?ОККО писав: Тому минулого тижня на 30 коп. зменшили вартість ДП та Pulls Diesel, асьогодні опустили ще на 50 коп.

Jarevych, +1.
але я заправляюсь на укрнафті, а хаваю/туалет/сервіси на ОККО

Sad, but true.
- doris
- Ім'я:Alexey
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
чьому ж дорожчає не згідно партій?ОККО писав: Як тільки дешевші партії бензину підуть в реалізацію
лучше большой недостаток чем маленькое достоинство!!!
-
- Ім'я:Павло
Коли долар летів вгору, ціни піднімались кожної ночіОККО писав:Як тільки дешевші партії бензину підуть в реалізацію - ціни одразу ж будуть відповідно знижені.BOXER писав: а нафта для бензи не дешевшає?![]()
- ОККО
- Контактна інформація:
Я вже пояснював чому так і як відбувається ціноутворення. Знову по колу?
Ні, не сумуються. Знижки від 80 літрів вже немає, є знижка від 60.MAECTP0 писав:ОККО, то персональні знижки ні з чим не сумуються?
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
!!! і не 40коп а 1грн :)ОККО писав: Ні, не сумуються. Знижки від 80 літрів вже немає, є знижка від 60.

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
ОККО, скажіть, а чому на додаткових картках-"брелках" немає штрихкоду для поповнення балів?
Чому у вас практично немає заправок на трасі Тернопіль-Чернівці-Сірет(Румунія-пункт пропуску)? Якщо їхати з Болгарії і заправлятись перед Румунією, проїхавши її, хочеться заправитись на ОККО в Україні, а його днем з вогнем не знайти...
Чому у вас практично немає заправок на трасі Тернопіль-Чернівці-Сірет(Румунія-пункт пропуску)? Якщо їхати з Болгарії і заправлятись перед Румунією, проїхавши її, хочеться заправитись на ОККО в Україні, а його днем з вогнем не знайти...
- ОККО
- Контактна інформація:
На двох додаткових брелках до основної картки повинні бути штрихкоди. Можливо попалась якась бракована? Якщо так, то можемо порекомендувати оформити нову картку Фішка та об'єднати рахунки зі старою. Могли б зробити фото цього брелока без штрихкоду?Yelik писав:ОККО, скажіть, а чому на додаткових картках-"брелках" немає штрихкоду для поповнення балів?
Щодо АЗС передам у відділ розвитку мережі.
MAECTP0 писав:!!! і не 40коп а 1грн :)
дякую

- FENIX
- Ім'я:Yura
- Подякували: 19 рази
коли оформляєш фішку дається два брелкизі штрих кодом і два як рекламка!ОККО писав: скажіть, а чому на додаткових картках-"брелках" немає штрихкоду для поповнення балів?
...
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Брелків було 2шт., один з них віддав ще раніше, але на ньому також не було штрихкоду.ОККО писав: Могли б зробити фото цього брелока без штрихкоду?
- ОККО
- Контактна інформація:
Співвідношення між відпускними цінами на бензин та дизель на нафтопереробних заводах не завжди однакове. Якщо знизилась вартість дизелю, це не означає, що завод відпускатиме і бензин за зниженою ціною. Наприклад, взимку дизель був навіть дорожчим за бензин.doris писав: чьому ж дорожчає не згідно партій?
- ОККО
- Контактна інформація:
У старій комплектації пакетів FISHKA була основна картка та три брелоки. Тільки один з них на зворотній стороні містив штрих-код з номером. Інші два брелоки були без штрих-коду і є декоративними, тому можуть бути використані Вами на власний розсуд. Програма дозволяє об’єднувати картки чи переносити бали так, як це Вам потрібно. Пропонуємо Вам отримати новий пакет учасника з картками FISHKA на торговому об’єкті Партнера Програми та зареєструвати рахунок через он-лайн форму на сайті Програми FISHKA за посиланням https://cwa.myfishka.com/registration.doYelik писав:Брелків було 2шт., один з них віддав ще раніше, але на ньому також не було штрихкоду.
Після реєстрації нового рахунку Вам обов’язково треба буде звернутись на гарячу лінію Програми FISHKA - 0 800 505 118 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів) або надіслати повідомлення на електронну скриньку hotline@myfishka.com та залишити запит на об’єднання Ваших рахунків. Всі раніше накопичені бали будуть перенесені на Ваш новий рахунок.
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
плюсуюсь))BOXER писав: але я заправляюсь на укрнафті, а хаваю/туалет/сервіси на ОККО заправляюсь тільки на халяву по акції "30%"
VAG вже не той
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей