вони єg0nzales писав: та без гідрокомпенсаторів?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
вони єg0nzales писав: та без гідрокомпенсаторів?
ну зрівняв уйх з пальцем. рівняй той ксена-принцеса-воїн до базарного кастрола, а офіційний Орал з німців норм масло. ше тут (на лтк) мотюль лиють. може їм запропонуєш ксену?Петро писав: тут тільки лиють кастрол,арал
Якщо є, тоді вибачей. Щось мені пам'яталося на рапідах нема гідриків.Петро писав:вони єg0nzales писав: та без гідрокомпенсаторів?![]()
![]()
о,маладцаtelko писав: Та [цензура] яке масло лити в повсякденне авто, головне не пальоночку.
Не треба нести пургу, 1.6 мпі 2-3 мотора таких в тиждень буває, є пробіги по 150-200 тисяч. Спорили тут в цій темі не буду, сил немає, вже не раз наспорився.g0nzales писав:ГМО сушить двигун, тому окрім вибору правильного масла, його і міняти рекомендують частіше, але не тому, що воно "забруднюється", а через нетипову температурну нагрузку, що за тривалої дії погіршує властивості самого масла та знижує його захисні властивості.
Якщо є гідрокомпенсатори, то нема необхідності регулювати клапани, в іншому випадку це робиться раз на 30-40к пробігу - без ГМО, або 10-20к із ГМО.
Для нашої місцевості найбільш адекватні періоди обслуговування, якщо для себе, а не юзати авто до стану "в хлам":
- заміна фільтрів - 7..10к
- заміна масла - 10к
- регулювання зазорів клапанів - 10к
Хіба якщо масло якесь специфічне, або їзда переважно за кордоном на їхньому паливі та чистоті доріг, то строки можна посунути.
Бмвістам запропонуйПетро писав: В мене лишилось біля 700 гр мобіла може комусь на доливку треба
Пихну за недорого)))))
Петро писав: о,маладца
чистий,дививсяrubilnik писав: я про повітряний
я про нього думаю,а той вище то для приколу кинув фоткуGaGaRIN писав: ось правильний спойлер на Рапіда...
Те, що мастило в двигуні за використання ГМО окислюється швидше, втрачаючи свої властивості щодо захисту поверхонь тертя, то навіть спорити не треба, це - факт. В кожному ДВС це проявляється по різному (десь - більше, десь - меньше) і залежить від стану самого двигуна (на нових машинах проявляється не так швидко, ніж на 10-20 річних).p0var писав:Не треба нести пургу, 1.6 мпі 2-3 мотора таких в тиждень буває, є пробіги по 150-200 тисяч. Спорили тут в цій темі не буду, сил немає, вже не раз наспорився.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей