Нормальне, здорове (головне!) хоббі!zEk писав:о курва![]()
тож як тре то любити щоб не жаліти на то грошей)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
KraftStoff X2 - мій другий custom-bike
-
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: KraftStoff X2 - мій другий custom-bike
я б тільки вилку помінєв на шось топове. при такій вазі я б не заморочувався над чимось іншим. для ендуро якраз нормальна рама. ну максимум навіску ше можна чуть прокачати, але то такоє, більше панти)BOXER писав: хоча не відкидаю варіант апгрейду
Хондоводи настільки сурові....
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
вилку хіба вже на Fox Talas Kashima, все інше то такоє))
ну а стосовно рами, дуже пре Giant Reign на 160 мм ходу,
http://www.giant-bicycles.com/_upload/s ... arcoal.jpg
ну і само собою комменсалі і санта круз nomad
http://stwww.bikemag.com/wp-content/upl ... mad-11.jpg
з першочергового апгрейду (вже напевно на 2016ий рік) - пневмопідсиділ.
та, вага здивувала мене, Giant заважив під 13, а цей (враховуючи шо підвіс, велика вилка, тяжчі колеса) трохи більше 13.5
В принципі грам 500 зняв позбувшись передньої перекидки, манетки з тросом і однієї зірки.
ну а стосовно рами, дуже пре Giant Reign на 160 мм ходу,
http://www.giant-bicycles.com/_upload/s ... arcoal.jpg
ну і само собою комменсалі і санта круз nomad
http://stwww.bikemag.com/wp-content/upl ... mad-11.jpg
з першочергового апгрейду (вже напевно на 2016ий рік) - пневмопідсиділ.
та, вага здивувала мене, Giant заважив під 13, а цей (враховуючи шо підвіс, велика вилка, тяжчі колеса) трохи більше 13.5

Sad, but true.
-
- Ім'я:/
і шо як навалюєш троха!?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Вчора Зэля раді прікола зважив мої вилки...сток вийшов 2.7кг,а Епік 1.6BOXER писав: вага здивувала мене

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- BOXER
zelja, троха та, цього тижня нє, наступного більше буду. на вихідні плануєм в гори.
Sad, but true.
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Sluva писав: Вчора Зэля раді прікола зважив мої яйолки...справа вийшов 2.7кг,а ліва 1.6
Хондоводи настільки сурові....
Знач відвідав я Мекку українського МТБспорту - Пилипець, Pylypets Bike Park
Накатаю звітик) Буде багато хвотоГ.
День 1.
Їхали вдвох з кєнтом на його Ниві. Він хотів трохи порисачити собі по бездоріжжю і половити рибу. Я власне на Пилипці покатосити і махнути глянути на Синевир. Нива на газу, розхід правда 15-17л.
Виїхали субота 10 год, пожрали піцци в Pasta Mia і вйо в путь. Повний балон газу на Укрнафті. В Дубино на WOG дозабили знов до повного. В Сколе скуповувались пивом)

Біля підйомника я був година 15. Взяв абонемент на 10 підйомів.
Трас там є 6, путніх три-чотири, отака карта:

Підйомник везе хвилин 20 на верх (гора Ги(е)мба).
Реально на вибір нагорі 4 траси: Романтіка (по складності 2 з 5), Горіллаз (3/5), Капітошка (4/5) і СуперМаріо (5/5).
Першу поїхав Горіллаз. Дуже класна траса, активна, багато спусків, поворотів, контруклонів... Від незнання траси, провтикавши повороти, два рази приліг в траву на бік)
Потім поїхав Капітошку. Закінчується вона на водоспаді Шипіт. Відповідно на халяву ше подивився на Шипіт. Траса ніби складніша за Горіллаз, але реально як-на-мене не така активна чи шо. Багато шляху пролягає через широкі поляни і грунтову дорогу. В одному місці, правда, злазив з велом в руках - жосткий спуск з купою булижників. Перший раз не ризикував спускатись. Треба практика там.
Третій раз поїхав з компанією пациків зі Львова знов Горіллаз. Їхалось вже впевненіше.
Годинка 18 поїхали шукати місце для намету. Їхали-їхали, проїхали Ізкі, Керечин і от там за ним дуже класне місце біля річки виявилось. Там і вирішили отаборитись і розводити вогень. Смажили мнєсо/ребра, які підгоутвала і намаринувала моя дбайлива жона

Краєвиди

А тут можна побачити наскільки працювала вилка на Капітошці (по рожевій резинці на нозі), сантиметрів 10-12 пробивалась.

Перші карпатські болота на велі

Шипіт (як на мене безпантовий якийсь водоспад, я так і не зрозумів в чому його фішка і чому всі туди ломляться...)

Місце ночівлі

Нажерлись і вйо спати, вирубались година 22...

Накатаю звітик) Буде багато хвотоГ.
День 1.
Їхали вдвох з кєнтом на його Ниві. Він хотів трохи порисачити собі по бездоріжжю і половити рибу. Я власне на Пилипці покатосити і махнути глянути на Синевир. Нива на газу, розхід правда 15-17л.

Виїхали субота 10 год, пожрали піцци в Pasta Mia і вйо в путь. Повний балон газу на Укрнафті. В Дубино на WOG дозабили знов до повного. В Сколе скуповувались пивом)

Біля підйомника я був година 15. Взяв абонемент на 10 підйомів.
Трас там є 6, путніх три-чотири, отака карта:

Підйомник везе хвилин 20 на верх (гора Ги(е)мба).
Реально на вибір нагорі 4 траси: Романтіка (по складності 2 з 5), Горіллаз (3/5), Капітошка (4/5) і СуперМаріо (5/5).
Першу поїхав Горіллаз. Дуже класна траса, активна, багато спусків, поворотів, контруклонів... Від незнання траси, провтикавши повороти, два рази приліг в траву на бік)
Потім поїхав Капітошку. Закінчується вона на водоспаді Шипіт. Відповідно на халяву ше подивився на Шипіт. Траса ніби складніша за Горіллаз, але реально як-на-мене не така активна чи шо. Багато шляху пролягає через широкі поляни і грунтову дорогу. В одному місці, правда, злазив з велом в руках - жосткий спуск з купою булижників. Перший раз не ризикував спускатись. Треба практика там.
Третій раз поїхав з компанією пациків зі Львова знов Горіллаз. Їхалось вже впевненіше.
Годинка 18 поїхали шукати місце для намету. Їхали-їхали, проїхали Ізкі, Керечин і от там за ним дуже класне місце біля річки виявилось. Там і вирішили отаборитись і розводити вогень. Смажили мнєсо/ребра, які підгоутвала і намаринувала моя дбайлива жона

Краєвиди

А тут можна побачити наскільки працювала вилка на Капітошці (по рожевій резинці на нозі), сантиметрів 10-12 пробивалась.

Перші карпатські болота на велі

Шипіт (як на мене безпантовий якийсь водоспад, я так і не зрозумів в чому його фішка і чому всі туди ломляться...)

Місце ночівлі

Нажерлись і вйо спати, вирубались година 22...
Sad, but true.
- BOXER
День 2.
Під ранок в наметі було відчутно холодно, довго не спалось, в 6 ранку повставали
Шо мені зооовсім не характерно
Пофоткали схід сонця з-за гір, підігріли хавку, зібрали намет і шмотки і година 9 рішили їхати на Синевир.
Ранкові хвото

В Міжгір"ї (райцентр) залили ше 15 літрів газу на ноунейм заправці і вйо на перевал.

На перевалі поторчали, посьорбали досить-таки-нічьо кави і тут "не зміг він всидіти на місці" (с) мені захотілось спуск по перевалу провести не в Ниві, а на велі.
Такий кааайф, максималку вкрутив 60 км/год., потім зліпимо якесь відео, залию.
До Синевира дорога через село Синевирська Поляна, не дорога, а напрямок, пздц просто
Легковим машинам я зовсім не рекомендую туди пертись. Просто шкода машини і нервів.
Саме озеро було зовсім не синім, а зеленкуватим
Трохи хвотог.

В місцевій колибі вирішив спробувати "банош", не припер зовсім, каша з задубілими шкварками за 30 грн

Вертаємось в Пилипець, по дорозі в гості до ведмедів і скупнутись.

Кусок дороги, який зсунувся

На підйомнику в Пилипці я був година 14:30. В запасі 7 спусків, хотів побільше зробити в той день.
Вирішив попробувату ту простеньку трасу Романтика. Це ппц, а не траса, таваріщі
Нема сильно швидкісних спусків, йде по серпантину на ширину дороги для машини, але вся всипана жестяковими каменюками і грубою щебьонкою, по кистях і руках віддає неймовірно. І так біля 4 км. спуску
Кайфу і екстріму ніякого, одна мозгокистейобка. Не рекомендую цю трасу нікому.
Далі два рази катнув Горіллаз, яка походу стала моєю улюбленою. Просто кайф по ній їздити. Продумана до деталей. І швидкість і повороти і спуски і рульожка поміж деревами...
Послухавшись порад пациків, підспустив колеса і поїхав на четвертий спуск. Не проїхавши і метрів 200 мене в простенькому повороті зносить в траву - колесо не повернуло. Думаю шозанах
Дивлюсь - пробюите і спущене в ноль
Абідно, каталка на сьогодні закінчилась передчасно. Добре, шо до підйомника було недалеко, догріб і спускався вже на ньому. Єдиний плюс - бомбезні краєвиди.
Внизу пробував накачати колесо - було чути шо дета шипить, прокол таки. Ремнабір (латки і т.п.) я то мав. Але переживав шо могло просто порвати камеру об камені, тому купив в магазі там на місці Мішеліновську (останню) камеру і поїхали знов на наше місце ставити намет, затарившись по допозі пивком.
Прокол виявився маленький, наліпив латку та й все. Камера буде на запас.
Година 23 - атбой.

Під ранок в наметі було відчутно холодно, довго не спалось, в 6 ранку повставали

Пофоткали схід сонця з-за гір, підігріли хавку, зібрали намет і шмотки і година 9 рішили їхати на Синевир.
Ранкові хвото

В Міжгір"ї (райцентр) залили ше 15 літрів газу на ноунейм заправці і вйо на перевал.

На перевалі поторчали, посьорбали досить-таки-нічьо кави і тут "не зміг він всидіти на місці" (с) мені захотілось спуск по перевалу провести не в Ниві, а на велі.
Такий кааайф, максималку вкрутив 60 км/год., потім зліпимо якесь відео, залию.
До Синевира дорога через село Синевирська Поляна, не дорога, а напрямок, пздц просто

Саме озеро було зовсім не синім, а зеленкуватим

В місцевій колибі вирішив спробувати "банош", не припер зовсім, каша з задубілими шкварками за 30 грн

Вертаємось в Пилипець, по дорозі в гості до ведмедів і скупнутись.

Кусок дороги, який зсунувся

На підйомнику в Пилипці я був година 14:30. В запасі 7 спусків, хотів побільше зробити в той день.
Вирішив попробувату ту простеньку трасу Романтика. Це ппц, а не траса, таваріщі

Далі два рази катнув Горіллаз, яка походу стала моєю улюбленою. Просто кайф по ній їздити. Продумана до деталей. І швидкість і повороти і спуски і рульожка поміж деревами...
Послухавшись порад пациків, підспустив колеса і поїхав на четвертий спуск. Не проїхавши і метрів 200 мене в простенькому повороті зносить в траву - колесо не повернуло. Думаю шозанах

Внизу пробував накачати колесо - було чути шо дета шипить, прокол таки. Ремнабір (латки і т.п.) я то мав. Але переживав шо могло просто порвати камеру об камені, тому купив в магазі там на місці Мішеліновську (останню) камеру і поїхали знов на наше місце ставити намет, затарившись по допозі пивком.
Прокол виявився маленький, наліпив латку та й все. Камера буде на запас.
Година 23 - атбой.

Sad, but true.
- BOXER
День 3 (понеділок).
День від"їзду, але в мене ше три спуски в запасі

Збираємо манатки і в 10 ранку (підйомник з 10ої) я стою в черзі на підйомник. Переді мною купа парапланеристів на змагання піднімались

Їду першою Горіллаз.
Другу - таки долаю внутрішній опір і валю на чорну СуперМаріо. Ну шо сказати, біля половини траси я лазив з велом в руках
Чисто ДХшна траса, яка потребує моцних навиків і хорошого знання траси. Просто так туда пертись нема чого, бо можна покалічитись.
Ну і на закуску третю валю знов Горіллаз. Шикарна траса. Потім запіляєм відео, подивитесь.

Година 13 виїжджаєм на Львів. За Воловцем на трасі на Укрнафті заправляєм біля 30 літрів газу і вйо.
В Сколе заїхали у Вівчарик пожерти. В Синьовидному на стику річок Опору і Стрия зупиняємось скупатись і покидати вудку (для галочки суто
)
У Львові підхавали в Pasta Mia канєшно шо.

День від"їзду, але в мене ше три спуски в запасі

Збираємо манатки і в 10 ранку (підйомник з 10ої) я стою в черзі на підйомник. Переді мною купа парапланеристів на змагання піднімались

Їду першою Горіллаз.
Другу - таки долаю внутрішній опір і валю на чорну СуперМаріо. Ну шо сказати, біля половини траси я лазив з велом в руках

Ну і на закуску третю валю знов Горіллаз. Шикарна траса. Потім запіляєм відео, подивитесь.

Година 13 виїжджаєм на Львів. За Воловцем на трасі на Укрнафті заправляєм біля 30 літрів газу і вйо.
В Сколе заїхали у Вівчарик пожерти. В Синьовидному на стику річок Опору і Стрия зупиняємось скупатись і покидати вудку (для галочки суто

У Львові підхавали в Pasta Mia канєшно шо.

Sad, but true.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
блін) ти крутий) і вел крутий)
і заздрю нашим карпатам, бо в цій грьобаній Польщі не можна на вєліку по Татрах кататись
хоч і живу 100 км біля них, і їхати чуть більше години
і заздрю нашим карпатам, бо в цій грьобаній Польщі не можна на вєліку по Татрах кататись

хоч і живу 100 км біля них, і їхати чуть більше години

- BOXER
Sluva, Kritik,
я ше не крутий, я школота
там пацан так з трампліна вилітав шо приземлився на голову і спину, в результаті - зломана ключиця з осколком + моцний фуллфейс тріс нафіг
сам з Києва, лежав у Воловці в лікарні, чекав поїзд на Київ. От він крутий
Я тільки ноги пообдирав))
вже відрив відео всіх заїздів, завтра шось будем з ними робити і залию на ютруб)

там пацан так з трампліна вилітав шо приземлився на голову і спину, в результаті - зломана ключиця з осколком + моцний фуллфейс тріс нафіг

вже відрив відео всіх заїздів, завтра шось будем з ними робити і залию на ютруб)
Sad, but true.
- BOXER
як то сі полагає, принагідно подякую місцевому ДХшнику Зіні zinkevych і ше одному ДХшнику, але не мєсному, Тарасу Nemo за навернення в то русло і поради 

Sad, but true.
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Оце докотились) На сайті автомобільного тюнінг клубу вже майже ніхто тачки не тюнінгує, в гаражі нічого не крутить, теми не створює, а всі вєлікі-мотоцики роблять і описують цей процес)))
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Чого це, он сімьорку тюнінгують яка скоро квотер виїде з 10 сек... Ой чи то менше10 сек 100км на годину поїде, кароч незнаю, але проект крутий.
Ford?
-
ето нормаBOXER писав: Я тільки ноги пообдирав))

-
- Ім'я:Павло
BOXER, круто повозився, і звіт крутий!
Чого не робив безкамерки?
Чого не робив безкамерки?
-
Також цього року вже побував в горах з лісапетов , пожесті з говерли і кучу інших гір за 2 дня дьорнули

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей