100% так виглядає, що водій вісімки побачивши стаю весільних оленів, які наполовину займали його смугу, від несподіванки різко гальманув і на рейках його кинуло. а 0,4 проміле в водія бмв - якраз нормальний бокальчик шампанського на браміt309 писав:jon, умнік є цікавіше правило що на дорозі без розмітки водії самі на око визначають де чия смуга, а при дтп дайці міряють дорогу рулеткою і визначають де чия полоса по факту так от дтп сталося по факту для кордежу на зустрічній питання якого вони пхалися на зустрічну? а жигульку цілком могло розвернути саме через несподянку посеред дороги і доворот руля щоб прижатись максимально правіше(на відео не видно щоб він аж так капец нісся, умнікам які пишуть ями і тд і тп, так якщо нема зустрічних то їдьте хоч посередині хоч по зустрічній а коли є зустрічна то правильно буде кожному їхати макс правіше по ямах, а не я король посередині а воно чмо хай по ямах їде!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
-
- Ім'я:andrew
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Re: ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
tank4175, вони до брами не доїхали 

- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
t309, Ну згідний що є таке правило ну добре ти їдеш і вважаєш що є дві смуги в одному напрямку а одна на зустріч... а я навпаки думаю і що хто правий?
Проблем в тому що чіткості немає, що яка б дорога не була треба їхати якомога блище до правого краю.. і це є погано... але не я пишу правила. І зараз в правилах такого немає!!!! Все інше то філософія. А то що він нажав на тормоз і його понесло.... то називається не справився з управлінням.
Проблем в тому що чіткості немає, що яка б дорога не була треба їхати якомога блище до правого краю.. і це є погано... але не я пишу правила. І зараз в правилах такого немає!!!! Все інше то філософія. А то що він нажав на тормоз і його понесло.... то називається не справився з управлінням.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Ти собі вважай що в твоєму напрямку смуг хоч 10 там знаків нема а значить якщо хочеш вважати шо в твоєму напрямку смуги 2 то і в зустрічного так само 2
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
чи будуть ще бажаючі після такого викидати "колдун" і ставити трійники на зубилах?tank4175 писав: від несподіванки різко гальманув і на рейках його кинуло.
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Для того в ПДР є визначення "смуга руху"jon писав: t309, Ну згідний що є таке правило ну добре ти їдеш і вважаєш що є дві смуги в одному напрямку а одна на зустріч... а я навпаки думаю і що хто правий?

Крім того , перед здачею іспиту на права (і надалі мало б бути регулярно , але нема

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
якщо у винуватця в ЗК вказано UA, тоді виплата проходить через МТСБУ. Ну ще варіант, що він купив укр. автоцивілку,що також можна зробити, бо переважна більшість водіїв PL українціtelko писав: От цікаво які дії в випадку дтп з пл бляхою, і якщо в пл є страхівка?

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
Хочу побачити такого водія який може під час руху визначити 275см для смуги... але всерівно то філософія... тому що ну не пише що я маю їхати справа вот і все.
а конвенція є.. класно... але чому я її маю знати, а не ПДР? Я розумію що їхати по серед дороги це не правильно і не захищаю їх... але блін.. прямої вимоги немає.. їхати попри правий край проїзної частини.
а конвенція є.. класно... але чому я її маю знати, а не ПДР? Я розумію що їхати по серед дороги це не правильно і не захищаю їх... але блін.. прямої вимоги немає.. їхати попри правий край проїзної частини.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Посередині там рівна дорога, по краям трамвайна колія і бруківка. Більшість людей намається там їхати посередині. Тим більше після дощу, бруківка та рельси, дуже підступна штука. Власне це і підвело водія 2108. Ну і на виїзді в нього знак вступити дорогу, як що я не плутаю, це теж не означає, що він має на газу вилітати. І на вїзді на перехрестя він має пропустити всіх.t309 писав:
jon, умнік є цікавіше правило що на дорозі без розмітки водії самі на око визначають де чия смуга, а при дтп дайці міряють дорогу рулеткою і визначають де чия полоса по факту так от дтп сталося по факту для кордежу на зустрічній питання якого вони пхалися на зустрічну? а жигульку цілком могло розвернути саме через несподянку посеред дороги і доворот руля щоб прижатись максимально правіше(на відео не видно щоб він аж так капец нісся, умнікам які пишуть ями і тд і тп, так якщо нема зустрічних то їдьте хоч посередині хоч по зустрічній а коли є зустрічна то правильно буде кожному їхати макс правіше по ямах, а не я король посередині а воно чмо хай по ямах їде!!!
- t309
- Контактна інформація:
jon, так їзди по встречці там де нема розмітки )))
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
А якщо в ЗК вказано PL?Vexler писав: якщо у винуватця в ЗК вказано UA, тоді виплата проходить через МТСБУ. Ну ще варіант, що він купив укр. автоцивілку,що також можна зробити, бо переважна більшість водіїв PL українці
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
telko, через такого ше одного оленя на пл бляхах я в Яворові чуть півморди шкоди не мав розваленої-вискочив на головну,навіть не зупиняючись на знак стоп
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
telko, тоді класична схема 90-их))
1) домовлятися за ремонти за рахунок винуватця
2) подавати в суд на нього і роками добиватись компенсацій
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Контактна інформація:
Про шо ти говориш,та на такій швидкості як 2108 летіла яке там можна було побачити,ще й вискакував з повороту,а там ремонт і той поворот дуже каварний зараз.А мокра бруківка це зло,навіть на такій швидкості суха теж капец.А може ше з переляку троха засильно гальма натиснув і от результа.Я раз на 2107 при швидкості 40 км/год злетів з бруків,як спускатись до парку Франка.tank4175 писав: 100% так виглядає, що водій вісімки побачивши стаю весільних оленів, які наполовину займали його смугу, від несподіванки різко гальманув і на рейках його кинуло
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Контактна інформація:
Зауваж крім випадків, коли виконується випередження, об'їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом.А там якраз поворот ліворуч,так що тут можна різні варіанти розглянути,чому по середині їхалиg0nzales писав: 11.2 На дорогах, які мають дві і більше смуг для руху в одному напрямку, нерейкові транспортні засоби повинні рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини, крім випадків, коли виконується випередження, об'їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом.

-
- Контактна інформація:
Мокрі рейки, реально страшна штука, є колдун чи немає, не має значення. Тут скорше від водія дуже багато залежиить, як він в критичних ситуаціях тисне на гальма. Більшість людей просто валить що сили на педаль, блокує колеса і йде собі в некерований занос, коли і де його зупине х.з. Тут вже залежить від покриття, в повороті чи ні і т.д. І крути рульом скільки хочеш, авто буде сунути як піде.. Хоча на 2108 напевно навпаки було краще підгазувати і витягувати авто.
В кого вже є досвід буде, намагатись гальмувати не блокуючи колеса.
В кого вже є досвід буде, намагатись гальмувати не блокуючи колеса.
-
- Контактна інформація:
в 2108 знак "уступи дорогу" навіть як хтось по зустрічній їде, він все одно зобовязаний пропустити. Так виглядає, що він просто йшов на швидкості, вилетів з поворота, і його понесло на бруківці і рейках. В мене недавно така сама ситуація була біля Пікасо, зверху летів ланос і як раз після Пікасо, досить крутий поворот, я побачив знизу як він влітає в поворот і гальмує, на повороті, його так само винесло на зустрічну, потім ледве вирівнявся і вернувся назад в свою полосу, як би я не пригальмував (дивився в яку сторону тікати, на бардюр чи навпаки на зустрічну). То він би впаявся по повній.. Теж треба бути балбєсом тормозити в повороті на бруківці.
- telko
Петро писав: через такого ше одного оленя на пл бляхах я в Яворові чуть півморди шкоди не мав розваленої-вискочив на головну,навіть не зупиняючись на знак стоп

- telko
ВеселоVexler писав: тоді класична схема 90-их))

- t309
- Контактна інформація:
telko, це не просто весело це просто нет слов як весело і саме цікаве що для такого веселья польські бляхи зовсім не обовязкові
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей