При експертному дослідженні відстань потрібна така

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вже не раз тут це обговорювалось,kapi писав: Розясніть будь ласка, хто би був винуватий при ДТП, в дайній схемі.
На перехресті.kapi писав: обгін на повороті зборонений
веселий знак 2.1 :)))Morozov писав: знак 2.1 Дати дорогу (якщо я правильно зрозумів ситуацію), тобто він має надати дорогу всім хто їде по головній
Код: Виділити все
- отдельного внимания заслуживает система начислений штрафных баллов. Напомню, согласно принятым изменениям, каждому автолюбителю ежегодно начисляется 150 баллов. За каждое нарушение снимаются баллы, после превышения лимита нужно платить. Осталось неясным, как эта система будет работать в отношении юридических лиц, владеющих автомобилями;
в проекті пдр було все, скільки і за що, треба пошукати, так не пригадую, вроді 50 за пепретин суцільної чи парковку неправильну, але точно не скажу там багато пунктів було.MAECTP0 писав: скільки за що знімають? і чи сусуються нові бали із залишками з минулого року?
ну я думаю там упор на показання техприладів, мало лі.andrew писав: xxfOxx ну от вона віднесла до негативу
в случае обвинений в превышении скорости, проезда на красный свет и т.д., не нужна будет доказательная база в виде пояснений нарушителя, свидетельств очевидцев, показателей технических приборов. Достаточно, чтобы это зафиксировала видеокамера;
Якщо відеофіксація покаже, що водій летів на червоне або їхав з перевищенням - нафіга ще покази свідків, пояснення оленя...тратити час
Парламент поддержал законопроект Кабинета Министров, которым вносятся изменения в действующие правила дорожного движения.(с)xxfOxx писав: Цікаво, поідеї то сюди
а що нетак?may писав: Парламент поддержал законопроект Кабинета Министров, которым вносятся изменения в действующие правила дорожного движения.(с)
А що у ПДР змінилось?xxfOxx писав:а що нетак?may писав: Парламент поддержал законопроект Кабинета Министров, которым вносятся изменения в действующие правила дорожного движения.(с)
Нерозумію, внесли зміни в діючі ПДР в чому проблема? Мали вносити в неіснуючі/недіючі чи що. Які інші перли там є? Чого то відповідати питанням на питанняmay писав:
А що у ПДР змінилось?
Про решту перлів навіть не говорю...
xxfOxx писав:Чого то відповідати питанням на питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей