да, брат, дякую

Ronster,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
[цензура] а тебе і ніхто не заставляє! сиди собі дома!Injector писав: тепер їхати в якесь село взагалі незбираюсь, шоб подивитись на кончені ВАЗонки
дітям без супроводу батьків туда і так вхід забороненийKost писав:[цензура] а тебе і ніхто не заставляє! сиди собі дома
то корито взагалі не їде, він ж немає на чому доїхати на трасуDenja писав:Ясно, твоє Chevrolet Camaro ''69 HEMI 510 краще за Вази
+ 1 согласен.Уже не раз говорили про это и опять появляються небесные парни!!!!Denja писав:Ясно, твоє Chevrolet Camaro ''69 HEMI 510 краще за Вази.
+1Denja писав:Чим менше таких глядачів, тим приємніше їздити
дядко тавай я тобі докажу в кого кончений тазік,на дєлє,от тоді ти зрозумієш......що тут пацани не просто так сидятьInjector писав:шоб подивитись на кончені ВАЗонки
Fikus,Fikus писав:дядко тавай я тобі докажу в кого кончений тазік,на дєлє,от тоді ти зрозумієш......що тут пацани не просто так сидять
, я його особисто знаю і помоєму він нормальний, так само і інжектор поставив собі в профайл хемі?Black писав: небесные парни
На привокзальну в маршрутку 140, потім в Городку на маршрутку 161, а далі пішки перейдешся, хватає по маршрутках лазити!Injector писав:але як туди добиратись глядачам без машин???
Чим менше рагулів на трасі тим прикольніше змагатись.Injector писав:А тепер їхати в якесь село взагалі незбираюсь, шоб подивитись на кончені ВАЗонки
Слухай ти валєра!Injector писав:То всьо гарно канєшно, але як туди добиратись глядачам без машин??? наприклад я минулого сезону ніразу на драгу небув, бо нема на шо дивитись ітак!!! А коли приїжджав то нікого небуло!! А тепер їхати в якесь село взагалі незбираюсь, шоб подивитись на кончені ВАЗонки
![]()
![]()
Зробили щастя називається!! +1 ФОРСАЖУ!!
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей