непрофесіоналізм на рівні ДАІ

що їх там вчили стільки часу ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти про що ? Чому така грубість до людини ?vovka писав: Чмо порушило і умнічає
Таки так, говорить дуже багато і все не теvovka писав: Взагалі щось поліцай з ним забагато говорить.
За що ? Людина має свою точку зору і відстоює її, спілкується культурно, вимагає тільки те, що їй забезпечено законом. Для чого ми беркут вимагали розформувати якщо самі тепер кажимо "клади його мордою в асфальт"vovka писав: Невже нема повноважень мордою в асвальт положити щоб багато не триндів, а виконував вимоги поліції ?
Там людина тільки поліцай. до нього претензій немаю.Morozov писав: Чому така грубість до людини ?
Даремно ти так !vovka писав: Там людина тільки поліцай.
А я маю, є два свідки, поставив рядом - сказав показати пальцем хто був за кермом. озвучив статтю яка говорить що доказами по справі є фото та відео фіксація а також покази свідків, тому він має підстави вимагати предявити документи, а він що сказав ? як типовий даівець - "докази покажу судді"vovka писав: до нього претензій немаю.
а я думав ти нормальнийpikach00 писав: Шарій нормально всіх виводить на чисту воду
по тому сюжету є море відео, коротеньких від різних авторів,pikach00 писав: таке враження ти був свідком тих подій
pikach00 писав: у тебе давно ДК мозку
Так, на всі 100%. Якщо у нас закон чи інструкція мають прогалини, то невже так важко вам зрозуміти що треба змінити закон.pikach00 писав: то будеш вимагати у мєнтосів щоб все робили по процедурі
Morozov писав:а я думав ти нормальнийpikach00 писав: Шарій нормально всіх виводить на чисту воду![]()
Для мене твоя позиція якась незрозуміла,vovka писав: цікаво що було далі.. дав поїхати чи погрузили на евакуатор або склали протокол.
Якби ж то журналюги, але ні, це придумав та написав директор департаменту комунікації МВС артем шевченко !!! це він написав навмисне і це є доказом того, що система ніяк не міняється ! аме цей чиновник видава офіційні версії про йовбака закарпатського (це мисливець який простотдобровільно пришов, це міліціонер який не встиг переодітись і тд), це є нова людина але вона по старому вигорожує своїх мусорів будь якими тупими відмазками.Kritik писав: журналюги грьобані
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей