а ясно бо я вернув сторінки 3-4 назад але не знайшов про то описуdeler1um писав: Ну стоять 2 балони, вивіска на вулиці, вже тут писали про то, але ніхто не тестив.
а шо по ціні дешевше?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а ясно бо я вернув сторінки 3-4 назад але не знайшов про то описуdeler1um писав: Ну стоять 2 балони, вивіска на вулиці, вже тут писали про то, але ніхто не тестив.
Та де, коли на Укрнафті було 8.10 , там 8-30. Але просто цікаво шо і якAVP_6 писав:а ясно бо я вернув сторінки 3-4 назад але не знайшов про то описуdeler1um писав: Ну стоять 2 балони, вивіска на вулиці, вже тут писали про то, але ніхто не тестив.
а шо по ціні дешевше?
та писали про ту заправку раз 5, ноунейм, нікому не потрібна, ціна вища ніж на укрнафті перевіреній, біля протезного, смисл в ній якийdeler1um писав: Та де, коли на Укрнафті було 8.10 , там 8-30. Але просто цікаво шо і як
ти казав про копійки, вже на гривню підріс, то теж фігня )) ну ок.andrew писав: все капец... завтра всі ходимо пішки![]()
Газ по 9 то крах економіки України
)) бач як, спочатку казав "копійки" тепер - гривня)), скоро і десятка стане не помєхаandrew писав: xxfOxx ну гривня і що... ? їздити не перестану![]()
альтернатива є якась інша??? електрика наразі дорого..
оперативненькоxxfOxx писав:
ти казав про копійки, вже на гривню підріс, то теж фігня )) ну ок.
доречі зранку ще брав талони на укрнафті по 8.10, вже бачу по 8.60
П.С. Прошу вибачення 8.80 (я брав по Україні)
wog 8.98xxfOxx писав: Хто що скаже, які ціни на ВОГ\ Шелл ?
В це тоже можна "повірити"andrew писав:Felix думаю коли був найдорожчий бакс на мiжбанку вони купили газ )))
і зарплати такожdeler1um писав: Покишо в нас найдешевший
Та вже шо маємо, мусимо хоч тим тішитись, просто теж збираюсь в Грецію, і приблизно рахую бюджет на газ по країнах)tiestovm писав:і зарплати такожdeler1um писав: Покишо в нас найдешевший
теж от цікаво нафта ніби не рухалася вверх, на міжбанку теж ніби сильно нічого не мінялось (1 грн на баксі при ціні 1 л LPG = 8 грн (максимум 1/3 від долара) мав би подорожчати на 30 коп гора, а тут + 80)Felix писав: а чо такі ривок? шо таке радікальне стало
там щось змінили з акцизом, тому ціна суттєво поміняласьxxfOxx писав: теж от цікаво нафта ніби не рухалася вверх, на міжбанку теж ніби сильно нічого не мінялось (1 грн на баксі при ціні 1 л LPG = 8 грн (максимум 1/3 від долара) мав би подорожчати на 30 коп гора, а тут + 80)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість