читав що один вуйко осьморкою чи чотирнадцятими жигулями через гори на пряму їхав, але то такеDemyan писав: Хто скаже як краще їхати з Славського на водопад шипіт?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
читав що один вуйко осьморкою чи чотирнадцятими жигулями через гори на пряму їхав, але то такеDemyan писав: Хто скаже як краще їхати з Славського на водопад шипіт?
Озеро в Дєдово,штучна дамба в Боржавіserega_l1 писав: щось напишіть, бо Берегово в гуглі видає хіба теральні басейни... Часу буде десь тиждень. Що там ще прикольного?
огооооDemyan писав:Дорогу на Славськ зробили - як зі Сколе повертати. Щойно вернувся, якраз все закінчили, посипали, зрізали, полатали, утрамбували...Дорога з самого славська до ашану зайняла 1 годину 40 хвилин, не гнав, стабільні 80-110 км. З Славська до траси їхав на 4 передачі без "слалому", просто ще щебінь "літає". В самому Славську теж залатали, але гірше, просто ямковий ремонт.
Цікаво чи на довго вистачить...
незнаю де ти був, але я особисто разом з компанією задоволений. відпочинком.serega_l1 писав: Отже, враження про Берегово і Дийду негативні. На термальні басейни є зміст їхати якщо лікар прописав, а так, полоскатись з тими всіма хворобливими не виникло бажання. Проживання в Дийді не виправдано дороге, хоча я не поняв приколу. Саме озеро хитрожопі закарпутці загородили парканом і луплять 50-60гр. з людини за вхід, лишили 10 метрів безкоштовного пляжу, який більше схожий на смітник . Кароч, краще в гори їхати, десь до річки.
точно. а то що в ту річку і сміття кидають і сикають і ригають і срають, і каналізацію (бачив на свої очі в Славську) деякі екземпляри зливають то нормально.serega_l1 писав: Кароч, краще в гори їхати, десь до річки.
зараз вже не так трошки. бокал 0,5 пива львівського розливного 25 грнshaman писав: ціни копійчані на все, я за пиво на самому пляжі розливне платив дешевше чим у простому магазині у Львові,
це стосується комплексу Закарпаття - згідний так паскудно і ще все совдепівське.shaman писав: А от за ті купальні я підтримую- я як побачив то сказав навіть пальця туди б не засунув
Ти уточняй що ти ще й з палатками там був вродіshaman писав: мене минулого року в дийду експромтом витягнули наші форумчани на 3 дні, кращого відпочинку на озері я ще не мав
Там один вхідhrdrive писав: покажи куди на пляж ходили в дийду.
Берегове,вул Шевченка вродіhrdrive писав: де цей жаворонок є
В самому Берегово унило жити...тре шукати щось поряд(Дийда,Велика Бийгань,Яноші)hrdrive писав: скільки хата в берегово
З тих точок де я був то в Мужієво кафе Надія,в Берегово кафе В Кока,в Дийді кафе Біг Гарденhrdrive писав: де харчувалися
hrdrive писав: romanbelyj, де цей жаворонок є? скільки хата в берегово? є контакти? покажи куди на пляж ходили в дийду. де харчувалися в хусті, мукачево?
andrew писав: hrdrive Жайворонок від того радянського макимум 3км. далі по вулиці..
також Золота Пава,і ще багато з назвами Угорськими (язик можна зламати), просто старався їсти закарпатську кухню а не привичну їжу, там і харчувавсяSluva писав: З тих точок де я був то в Мужієво кафе Надія,в Берегово кафе В Кока,в Дийді кафе Біг Гарден
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість