Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Моя е34
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ziro-cool,
Аналогічно на Мазду 2,0 встає і стягує ВАЗівський насос (BOSH). Народ ставить і хоч би шо...
Аналогічно на Мазду 2,0 встає і стягує ВАЗівський насос (BOSH). Народ ставить і хоч би шо...
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
Re: Моя е34
я вже писав шо мені в ауді 100-ку тоже датчик включення вентилятора від 09 ставав але наскільки довго він працював (в мене від 1 тижня до 1 місяця) а оригінал з розборки 1,5 року відпрацював і я продав машину і ще напевно досі працюєNovel писав: Аналогічно на Мазду 2,0 встає і стягує ВАЗівський насос (BOSH). Народ ставить і хоч би шо..
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Яка різниця від ВАЗа, ТАЗа чи ГАЗа, виробник жеж не Волжский автозавод чи якісь нам Набережні Челни, а виробник Бош хай і китай але ж контроль якості все одно є.
Ford?
-
Fobos,

-
- Ім'я:антон
Потрошкі роблю машинку, фоткі закіну завтра, поставив нові дверні ущілнювачі, за другим разом вгадав з задніми пружинами, поставив опорні від турінга, зад стоїть чотко, нема просвіту між аркою і колесом, на черзі перід, пружини вже купив, заодно переберу передню ходовку, сьогодні міняв трос ручніка, досить скоро зняв залишкі старого, поставив новий, зняв супорт і торм. блін а там облом
нема ні старих колодок, ні планок ні пружин, і так з обох сторін, просто перепхав новий трос і зібрав все назад, в понеділок докуплю чого не вистачає і заодно поміняю задні бліни, один має 3 поперечні тріщіни

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
тоха88, добре що хоч задні диски гальмівні присутні
власник попередній не особливо переймався доглядом за авто, тому й помінявся на ВАЗ. думаю в процесі вилізе ще декілька скелетів з шафи

власник попередній не особливо переймався доглядом за авто, тому й помінявся на ВАЗ. думаю в процесі вилізе ще декілька скелетів з шафи

Impossible is Nothing
-
Може і вилізе, але в тому немає нічого катастрофічного,поступово все зроблю 

-
Пару фоток, посадка з заду тепер виглядає так(перід на черзі вниз
), ну і оригінальний глушак замість кітайського пердака, наразі розібрав весь передок, міняю пружини, опорні, передні тормозні бліни, назад купив бліни і механізми ручніка, поставлю після того як зберу передок

-
diesell, спасибо, 1пункта б побольше, с остальными проблем нет 

-
Весь тиждень вечорами бавився з ходовою, розібрав передок бо хотів поміняти пружини, за... ав вже той джип спереді
,розібрав одну сторону опорний в утіль, стойка хороша, ричаги в утіль, завчасно купив нижній і верхній ричаг, нижній реставрований стальний, в мене стояв один алюмінієвий, верхній взяв під реставрацію, знявши свої ричаги виявилось шо обом пі.... ц, тепер мій верхній піде на реставрацію, нижній в сміття, розібрав другу сторону, опорний рідний,гуд,стойка рідна, майже мертва, ричагі реставровані, гуд, тормозні бліни менше мінімума, в результаті купив весь комплект,стойкі опори пружини, тіпа заводське заниження, пружини коротші на 5см,стойкі тоже,були 14шток складна опора стали 16шток складна опора, зібрав все назад, пружини ледь стянув, стала нижчє, але хотілось б щє нижчє, взагальному ,виїхав, підвіска набагато жорсткіша і інформативніша, наразі в пошуках передніх тормозних блінів, після того розібрав зад, поміняв бліни,поставив механізми ручніка, колодкі, тепер все працює,ну і зробив собі накладкі на педалі, завтра зроблю фоткі вже встановленних

- _ALEX_
- Контактна інформація:
Накладки не кошерні
Єдині накладки на педалі які мають місце бути це коли на корчах приклеюють до педалів наждак нульовку. Все решта-Прошпортштайл

Єдині накладки на педалі які мають місце бути це коли на корчах приклеюють до педалів наждак нульовку. Все решта-Прошпортштайл
-
T5-R, накладкі чуть більші від сток педалі, весь комплект бу з свіжої машини, стойкі і опори Боже,нижній ричаг вже реставрований, верхній не реставрований, поставив бо він в кращому стані ніж мій, свій віддам на реставрацію, потім переставлю
-
Ну і купив птф в бампер, хелла, тепер треба до них скло, хто підскаже де продають, вроді на зеленій є
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
Не в обіду автору, але для чого купляти машину в яку потім б.у Запч ставлять а не нові...
-
HacK, не задавай дурних питань, не в обіду
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
сорі за оф-топ, от я на свою машину купив б/у рейку за 150$, яка успішно бігає зараз і не підтікає - глянув по каталогу оригінал коштує 30-50к грн., як думаєш для чого ставити б/у?HacK писав: Не в обіду автору, але для чого купляти машину в яку потім б.у Запч ставлять а не нові...

- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
є 240 грн за пару. Скло. замінник, але якісний.тоха88 писав: треба до них скло, хто підскаже де продають, вроді на зеленій є
накладки на педалі...

Impossible is Nothing
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей