Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бачиш, чувак вже пів року крутить і все ніяк не їдеaxel писав: Infernal One написав:
2 литровый мотор , который нужно крутить в 4000, что бы он ехал по городу, жрёт 10 литров?
А сколко твой нужно крутить чтоб ехал?
на тому форумі був такий Серж Мартін, він всім доказував що мурзік 412 всіх рвеaxel писав: Infernal One написав:
Зато владельцы просто не воспринимают никаких аргументов. Для них это авто самое крутое. А вот ланосы и лохетти - отстой для нищебродов. Хотя смотришь на них - ну нищеброды чистой воды, на груде хлама."""
Нікому не нагадує нашого місцевого інфернала?
Читая его я как будто сам себя читаюaxel писав: Нікому не нагадує нашого місцевого інфернала?
Я уже приезжал погонять с китайцами, и что стал мужиком, да ?AndrewK писав: Але тоді ми скажемо, що ти мужик, що відповідає за базар.
AndrewK писав: А поки що ти банальний 3.14здун
Вот шоб ты сам жил в однокомнатке со злыми соседямиAndrewK писав: Ну так купи. Вона зараз взагалі понти коштує
Тебе точно двойную порцию оставлю.AndrewK писав: Та ти шо? Ти не все ще з'їв? Як все роздаш, то без вечері залишишся
Не хорошо без него про него говорить. Но сюда его не пустят иначе будет два ИнферналаLiuskywalker писав: Це ВалєрКат з 08 форуму ? Знайшов мудреця , кого цитувати ! Самодур ще той І по ЗП його слова стосуються і тебе , і мене ... Авторитетний чувак для тебе ? Ну підіть разом десь подрочіть в людному місці , ємніп , він в якійсь з тем озвучував такі свої бажання
разве у неё 320 л.с.? там вроде как 343, не?andriy320e30 писав: м3є46 де 320 сил
а вот когда дособеру, настрою, тогда скажу.axel писав: А сколко твой нужно крутить чтоб ехал?
Бюджет, не забывай магическое слово "бюджет"!!!!!andriy320e30 писав: чіпований 3л дизель на є60 рве м3є46 де 320 сил на 1500кг .правда твою 2107 не порве бо
Всего лишь 2 месяца. А пол года машина просто стоялаT5-R писав: Бачиш, чувак вже пів року крутить і все ніяк не їде
Гггг, чоловіче, ти хоча б на дату реєстрації опонента на vaz.ee глянув і на теми, а особливо на дати цих тем, перед тим як такі закидони робити [emoji3] [emoji3] [emoji3]Infernal One писав:
Суммируем:, не знающий абсолютно никакой мат-части, сам никогда и ничего не собирал, ничего не читающий, верующий в силу бабла, вто что бабло побеждает злоИ что жигули это ЗЛО
![]()
Ти сам сказав, що можеш його купити. Так що або завали хавло і на 3.14зди, або купляйInfernal One писав: Я уже приезжал погонять с китайцами, и что стал мужиком, да ?
Что то изментилось?
Теперь нужен Вайпер?
То есть, что бы что то ВАМ доказать, мне нужно всрать кучу бабла, жить в квартире, вместо особняка, зато вы все будуте думать что я мужик ?
Дійсно, підсумуємо тупий лох і ніщєброд, що до 30 з куєм рокі впродовжує сидіти в батьків на шиї і дрочити на гамноInfernal One писав: Суммируем:, не знающий абсолютно никакой мат-части, сам никогда и ничего не собирал, ничего не читающий, верующий в силу бабла, вто что бабло побеждает зло И что жигули это ЗЛО
Ти трошки незрозумів.Infernal One писав: Читая его я как будто сам себя читаю
Це слово в слово про тебе.Infernal One писав: Зато владельцы просто не воспринимают никаких аргументов. Для них это авто самое крутое. А вот ланосы и лохетти - отстой для нищебродов. Хотя смотришь на них - ну нищеброды чистой воды, на груде хлама.
На цій істинній ноті пропоную розбігатися.AndrewK писав:Дійсно, підсумуємо тупий лох і ніщєброд, що до 30 з куєм рокі впродовжує сидіти в батьків на шиї і дрочити на гамноInfernal One писав: Суммируем:, не знающий абсолютно никакой мат-части, сам никогда и ничего не собирал, ничего не читающий, верующий в силу бабла, вто что бабло побеждает зло И что жигули это ЗЛО. Феєрично
[цензура] колотить, інфернал цією фразою попустив сам себеInfernal One писав: Зато владельцы просто не воспринимают никаких аргументов. Для них это авто самое крутое. А вот ланосы и лохетти - отстой для нищебродов. Хотя смотришь на них - ну нищеброды чистой воды, на груде хлама."""
приезжал, рвал, но всё равно ничего никому не ясноt309 писав: ти би всетаки тачку зыбрав замість писанини на форумі, приїхав якось на північну всіх порвав і все всім зразу стало б ясно )))
Потому что я работаюAndrewK писав: Дійсно, підсумуємо тупий лох і ніщєброд, що до 30 з куєм рокі впродовжує сидіти в батьків на шиї і дрочити на гамно . Феєрично
До речі, уточниш заодно чого твій металолом на сервісі, а не сам його пиляеш?
Да?AndrewK писав: До речі, говновідео, що ти вивалив, не грузиться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей