мова йде про місто?Infernal One писав: а тебе в городе надо 600?
чи тобі мама забороняє дальше Львова виїжджати, щоб цигани машину не забрали?

м42 розхід місто 9-11
траса 7.2 і більше
як у жигуля 1.3

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мова йде про місто?Infernal One писав: а тебе в городе надо 600?
ти хочеш сказати, що в джигуляхInfernal One писав: Опять же - расход в городе ?
? При неспокійній їзді? І жигуль буде економічнішим і більш тяговитим за сучасні мотори? Тоже мені еталонInfernal One писав: расход на уровне 8л на сотню
А про что ? Про Нюрбургринг?T5-R писав: мова йде про місто?
просто ездить далеко нет потребности. Раньше когда работал, ездил много и долго. Можно в Киев махнуть , никаких проблем. Но зачем мне по пути в Киев 600 л.с.T5-R писав: чи тобі мама забороняє дальше Львова виїжджати
это если ехать или делать вид что едешь ??T5-R писав: м42 розхід місто 9-11
траса 7.2 і більше
як у жигуля 1.3
ну моя при спокойной езде брала 8, если валить, то 10-12 очень реально.cdrom писав:При неспокійній їзді?
Жигули это машина 70-х. Она либо нравится либо нет. Это из разряда того, что если оно тебе нравится то ты фанат, если нет - хэйтер.cdrom писав:Прогрес не стоїть на місці, а жигулі, на жаль, не прогресують, мабуть черезте, що завжди були вершиною досконалості
Без турбіни і закисі хіба що з горкиInfernal One писав: ты не веришь что доработанная классика поедет за 9 с до сотни???
Знав що ти убогий, не думав що настільки. Реальні цифри тобі кажу. Траса може бути ще меньше але не осилю їхати в режимі 90-100. Місто - якщо ввалювати то виходить меньше ніж плавно.Infernal One писав: реальный при твоей езде сколько? 11? А если валить , то сколько?
Це якщо навалювати. Просто купляти треба мотори з достатніми параметрами, щоб не було потреби постійно в червоній зоні сидіти.Infernal One писав: Это при нормальной езде , а что если навалить
ну не всім же сраний чемодан купляти який жре, не їде і ламаєтьсяInfernal One писав: У тебя машина овальная
Ваще укурився? Йди до дохтора, хай тебе розкумаритьInfernal One писав: и салон из говнопластика воняющий шкарпетками
А то ми на пріорах не їздили. Ніразу не машина. Так саму мавпами для мавп зробленоInfernal One писав: Нука стань на квотере с Приорой.. с мотором хотя бы 1,6 просто нормально прошитой
В нових нема ні того ні іншого. А ти машину коли купиш?Infernal One писав: Крутящего момента он захотел. И ресурса
А американцев не любит
Десь посередині, як завждиInfernal One писав: Где истина
AndrewK писав: Без турбіни і закисі хіба що з горки
Про носки это ты сам писал, так что не надо ляляAndrewK писав: Infernal One написав: и салон из говнопластика воняющий шкарпетками Ваще укурився? Йди до дохтора, хай тебе розкумарить
Думай что хочешь. Твоя машина от этого Майбахом не станет.AndrewK писав: А то ми на пріорах не їздили. Ніразу не машина. Так саму мавпами для мавп зроблено
что "жре"? 8 литров по городу ? И ни капли масла за всё время.AndrewK писав: ну не всім же сраний чемодан купляти який жре, не їде і ламається
А нужно что б я купил Гелик и ты бы начал пресмыкаться?AndrewK писав: В нових нема ні того ні іншого. А ти машину коли купиш?
Слухай, ти сильно обізнаний в розході і в тому чи БМВ їде чи ні?Infernal One писав: это если ехать или делать вид что едешь ??
Просто треба взяти і показати такий жигуль не корч і без свапаInfernal One писав: Просто нужно взять и проехать с таким жигулём, вот и всё
ЯInfernal One писав: Про носки это ты сам писал, так что не надо ляля
Факт. А що?Infernal One писав: а то, что салон из говнопластика, так это на любых фотках видно, что пластик твёрдый. В прочем это такая машина за такие деньги, а за такие деньги замши и строчки там не будет.
Дійсно, а навіщо ЗП? Ти мені жодної переваги в цивільній їзді (про дріфт не говорю) так і не навівInfernal One писав: Зачем заморачиваться с задним приводом
Так я з преміум-класом і не рівняюсь. А от ти чогось з машинами рівняєшсяInfernal One писав: Думай что хочешь. Твоя машина от этого Майбахом не станет.
В режимі лівандовка-кільцева? Вірю, в мене також 8 в такому режиміInfernal One писав: что "жре"? 8 литров по городу ?
Драма?Infernal One писав: И ни капли масла за всё время.
Ну так купи. В чому проблема? Якщо не гелік, то хоча б тобою обфапаний мустанг чи корветInfernal One писав: А нужно что б я купил Гелик и ты бы начал пресмыкаться?
А все тому, що він балаболaxel писав:Ти вже заграв всіх з своїми необгрунтованими репліками.
мені він нагадує прищавого селюка, який вперше попробував дівку на задньому дворі школи, і тепер думає що та дівка єдина на білому світі сама вдувабельна, в рот бере найглибше, задницю має найкращу і найпружніші цицькиaxel писав: Слухай, ти сильно обізнаний в розході і в тому чи БМВ їде чи ні?
Ти вже заграв всіх з своїми необгрунтованими репліками.
смотриAndrewK писав: Просто треба взяти і показати такий жигуль не корч і без свапа
чорт возьми. даже не знаю что сказатьAndrewK писав: Infernal One написав:
Просто нужно взять и проехать с таким жигулём, вот и всё
Просто треба взяти і показати такий жигуль не корч і без свапа
Infernal One написав:
Про носки это ты сам писал, так что не надо ляля
Я ??? Ти що, похмелитися забув?
Infernal One написав:
а то, что салон из говнопластика, так это на любых фотках видно, что пластик твёрдый. В прочем это такая машина за такие деньги, а за такие деньги замши и строчки там не будет.
Факт. А що?
Infernal One написав:
Зачем заморачиваться с задним приводом
Дійсно, а навіщо ЗП? Ти мені жодної переваги в цивільній їзді (про дріфт не говорю) так і не навів
Infernal One написав:
Думай что хочешь. Твоя машина от этого Майбахом не станет.
Так я з преміум-класом і не рівняюсь. А от ти чогось з машинами рівняєшся
Infernal One написав:
что "жре"? 8 литров по городу ?
В режимі лівандовка-кільцева? Вірю, в мене також 8 в такому режимі
Infernal One написав:
И ни капли масла за всё время.
Драма?
Infernal One написав:
А нужно что б я купил Гелик и ты бы начал пресмыкаться?
Ну так купи. В чому проблема? Якщо не гелік, то хоча б тобою обфапаний мустанг чи корвет
axel написав:
А все тому, що він балабол
А, нет всё нормально. Ты вернулся.AndrewK писав: А все тому, що він балабол
вопрос не в том сколько их в продаже , а сколько их ЖИВЫЕ???RULES писав: Та глянь на Ria скільки GTI Mk 2 в продажі. У львові з KR/PL э з десяток.
да ты по сути тоже самое, только девка твоя слегка двинула Мартини , напялила декольте на потный лифон, толко что вылезла с под коровы и пытается показаться "леди из высшего общества" , а на самом деле просто стервозная ..лять , ходившая по рукам иностранцев и каким то случайным образом оказалась у тебяT5-R писав: мені він нагадує прищавого селюка, який вперше попробував дівку на задньому дворі школи, і тепер думає що та дівка єдина на білому світі сама вдувабельна, в рот бере найглибше, задницю має найкращу і найпружніші цицьки
почему это не может? , просто печатать придётся долго, а много читать вы не любите.AndrewK писав: Не може пояснити нафіга, але каже що так найкраще
То я про живі. В продажі їх майже немаInfernal One писав:чорт возьми. даже не знаю что сказатьAndrewK писав: Infernal One написав:
Просто нужно взять и проехать с таким жигулём, вот и всё
Просто треба взяти і показати такий жигуль не корч і без свапа
Infernal One написав:
Про носки это ты сам писал, так что не надо ляля
Я ??? Ти що, похмелитися забув?
Infernal One написав:
а то, что салон из говнопластика, так это на любых фотках видно, что пластик твёрдый. В прочем это такая машина за такие деньги, а за такие деньги замши и строчки там не будет.
Факт. А що?
Infernal One написав:
Зачем заморачиваться с задним приводом
Дійсно, а навіщо ЗП? Ти мені жодної переваги в цивільній їзді (про дріфт не говорю) так і не навів
Infernal One написав:
Думай что хочешь. Твоя машина от этого Майбахом не станет.
Так я з преміум-класом і не рівняюсь. А от ти чогось з машинами рівняєшся
Infernal One написав:
что "жре"? 8 литров по городу ?
В режимі лівандовка-кільцева? Вірю, в мене також 8 в такому режимі
Infernal One написав:
И ни капли масла за всё время.
Драма?
Infernal One написав:
А нужно что б я купил Гелик и ты бы начал пресмыкаться?
Ну так купи. В чому проблема? Якщо не гелік, то хоча б тобою обфапаний мустанг чи корвет
axel написав:
А все тому, що він балаболСо всем согласен.
Это точно ты или твой акаунт взломали?
А, нет всё нормально. Ты вернулся.AndrewK писав: А все тому, що він балабол![]()
в чём извините, суть срача? В том что БМВ жрёт как не в себя?А что она економична как Матиз?
![]()
Ну извините, не знал.
вопрос не в том сколько их в продаже , а сколько их ЖИВЫЕ???RULES писав: Та глянь на Ria скільки GTI Mk 2 в продажі. У львові з KR/PL э з десяток.да ты по сути тоже самое, только девка твоя слегка двинула Мартини , напялила декольте на потный лифон, толко что вылезла с под коровы и пытается показаться "леди из высшего общества" , а на самом деле просто стервозная ..лять , ходившая по рукам иностранцев и каким то случайным образом оказалась у тебяT5-R писав: мені він нагадує прищавого селюка, який вперше попробував дівку на задньому дворі школи, і тепер думає що та дівка єдина на білому світі сама вдувабельна, в рот бере найглибше, задницю має найкращу і найпружніші цицьки![]()
почему это не может? , просто печатать придётся долго, а много читать вы не любите.AndrewK писав: Не може пояснити нафіга, але каже що так найкраще![]()
По этому стараюсь печатать несколькими тезисами , для лучшего усвоения информации.
Ух ти, і де видно як вона їде?Infernal One писав: смотри
Черговий раз ти перднув в калюжуInfernal One писав: почему это не может? , просто печатать придётся долго, а много читать вы не любите.
Infernal One писав: А что она економична как Матиз?
На той машине колхоза нет. Сейчас на ней разноширокие диски 13 размера и резина какая то вообще ... я такой ещё не видел. Внешность полный оригинал.AndrewK писав: До речі, то часом не та троьха, що була на форумі і в якій нікуя крімколхозу не було ?
Я просто даже не знаю что тебе на это сказать? Увы , я не объясню что такое, когда ты нажимаешь на газ и машина в место того, что б гребстись передними колёсами , отрывая их от земли , просто едет и всё.AndrewK писав: Черговий раз ти перднув в калюжу Любиш пердіти? Чи чорного властіліна закликаєш?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей