Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Квартирне питання
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
weber, не планую я махатись з тим. Хотів би гємор з вибором і т.д. - брав би 0 цикл. А так то нема ніякого бажання бігати по магазинах, потім за майстрами 

- weber
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Квартирне питання
pikach00, так а ти думаєш коли все готово, то ти відпочиватимеш? Квартиру треба обслуговувати - чистити сифони, сантехніку від нальоту, фільтри і т.д. Напряг ще той 

- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Пікачу зараз напише, що для цього є "специально обученные люди" 

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
проект від електриків. ти глянь в свій договір з енергетиками. Там якшо є газ то скоріш за все 3.5 квТ і автомат на 16 ампер. І всьо. Ну поставити ти електрику можеш, але там потужності в піках буде під 10 кіловат якшо всі 4 камфорки.weber писав: а от проект - в смислі? Х
Я просто писав якось їм в саппорт мол хочу електроплиту, але маю договір на 3.5 кВт. То мені там накидали.. проекти.. ТУ.. немало бабла, кароче гемор страшний.
шось неможе бути. яка в тебе плита ?weber писав: За весь час, навіть при 3, може і 4, включених секціях, не досягалося тих 3,5 кВт,
Я он духовку включаю то вже 2.6 поки прогрівається. і шо поки вона пече пляцок то електроплиту чи шось інше вже не включати і думати чи не виб'є ? :) а ше електрочайник є на 3кВт.. а ше якшо паралельно електроплиту або посудомийку або пралку (вони в режимі нагріву води жруть тоже поза 2 кіловата) або кондюк то це все буде печально.
Ну і в кінці кінців ти сам кажеш що там треба мінім 4 квадрати провід до неї, а краще 6. А в забудовника є проект проводки і квартри з газовою поверхнею і там провід 2.5.. Він не буде ставити більший провід, бо то немає сенсу якщо на вході по документах автомат 16А :)
- weber
vovka, який проект? Кабель січенням 4 мм щоб з запасом від щитка з автоматом до плити. Для довідки, мідь макс. 1.5 мм == 19А, 2.5 мм == 27А, 4 мм == 38Аvovka писав: проект від електриків
25А = 5,5 кВт передбачено на квартиру. Плита порізалася на 16А, тобто 3,5 кВт.vovka писав: ти глянь в свій договір з енергетиками. Там якшо є газ то скоріш за все 3.5 квТ і автомат на 16 ампер.
Плита ELECTROLUX EHF 56547 FK
-
- Ім'я:Олег
Електрочайник на 3 кВт? Це що за звір такий?
- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
а він бальше Львова і Новоєврейська не виїжає певно і не бачить шо робиться в УкраїніLiuskywalker писав: Перший в Україні екран? А вздовж траси Київ-Чоп по напрямку Києва в ряді сіл що?

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- weber
Ти шось не дочитавoleg-energy писав: Електрочайник на 3 кВт? Це що за звір такий?

- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
а яка ціна 1м2 під ключ? Це ж теж треба враховувати
A goal without a plan is just a wish
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
в якості трохи відволіктися : колега + ще його знайомий взяли квартири в нульовці від Львівбуду, по сусідству , роблять помаленьку ,взаємовиручкою :) . Перекриття там панелями і побачили вологі доріжки на стелі аккурат по довжині тих пустот в панелі .
І от просверливши дзюрочку вони випустили з тих пустот до...я води !
Пішли всім сусідам маячити , щоб теж перевірили .
Це добре , що нульовка , якраз тільки зі стяжками закінчили і з електрикою бавляться і нікому та вода шкоди не наробила , а радше навпаки - стяжку зволожувала в спеку , але питання , скільки часу ті пустоти тепер сохнутимуть і чи не заведеться там "живність" , яка колись вилізе поверх феншуйного і недешевого ремонту ?
І от просверливши дзюрочку вони випустили з тих пустот до...я води !

Пішли всім сусідам маячити , щоб теж перевірили .
Це добре , що нульовка , якраз тільки зі стяжками закінчили і з електрикою бавляться і нікому та вода шкоди не наробила , а радше навпаки - стяжку зволожувала в спеку , але питання , скільки часу ті пустоти тепер сохнутимуть і чи не заведеться там "живність" , яка колись вилізе поверх феншуйного і недешевого ремонту ?

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Liuskywalker, це проблема не львівбуду, а безруких горе-майстрів
Важко було воду випустити?
Я про таке чую не вперше. Один колєга закінчив ремонт, постелив дорогущий ламінат, і виріши люстру прикрутити
Взяв дрельку... Добре що не вбило
4 відра іржавої води виніс в таулет
Скільки пішло під підлогу - х.з. 
Стіни - в потьоках іржі.

Я про таке чую не вперше. Один колєга закінчив ремонт, постелив дорогущий ламінат, і виріши люстру прикрутити

4 відра іржавої води виніс в таулет

Стіни - в потьоках іржі.

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Myself, ну , чиї майстри перекриття ставили ? Не лєві ж , а від забудовника . Мені цікаво, як втуди вода попала ? Ще на етапі зберігання\транспортування плит ?
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
grundig WK5040oleg-energy писав: Електрочайник на 3 кВт? Це що за звір такий?

вроді норм чайник ))
ну а хто його має тянути той кабель ? забудовник небуде, бо там нема такого кабеля в проекті і протяне 2.5. Пікачу тоже небуде бо ремонт від забудовника.weber писав: Кабель січенням 4 мм щоб з запасом від щитка з автоматом до плити.
Відповідно забудовник ставить газову плиту і ніяк інакше. Потім приходить комісія і перевіряє чи вона стоїть )) В мене так і було.
Тому на фото кухня з газовою плитою.
то дуже в ідеалі з кабелем ідеального січення. Ну і автомати не вибивають строго зразу при 16А а тримають якийсь час перегруз (особливо якшо в тебе автомат з характеристикою C а не B, то він може моментально не вирубатися і при 100А), тому має бути запас бо кабель то гріється.weber писав: 2.5 мм == 27А
на збільшення виділеної потужності на квартиру. Тому що от твоя плита має 7кВт на максимальній потужності і ні 3.5 ні 5.5 їй не достатньо. І то тіко плита, без всього решта в квартирі..weber писав: який проект?
Нє ну можна залишити як є і з 16А автоматом і нічого не міняти, але я тоді нерозумію як нею користуватися нормально і не боятися лишній раз включити лишню камфорку на максимум і ше шось одночасно.. Постійно за то думати..Передняя правая: 14,5 см, 1,2 кВт
Передняя левая: трехконтурная, 12/17,5/21 см, 0,8/1,6/2,3 кВт
Задняя правая: овальная, 17х26,5 см, 1,5/2,4 кВт
Задняя левая: 14,5 см, 1,2 кВт
В мене в хресного в Києві будинок обладнананий забудовником електроплитами, то там проводка і автомати побільше. Якщо не помиляюсь там 40А на вході в них.
Непогано. А як в бельгійському містечку ?weber писав: 25А = 5,5 кВт передбачено на квартиру.
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Liuskywalker, провтик, але не страшно. Висохне, живність не заведеться )
A goal without a plan is just a wish
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Що ви пристали до БМ? Це просте житло на 5-7 років, а далі поміняє на щось інше. Зручний варіант для холостяка, типу кавалєрки. Не париться з ремонтом.
Коли з"являться діти, переїде в щось більш підходяще.
п.с. ясно, що там не все так підключено, як "по феншую": починаючи від електрики, розподільчого щитка, типів кабелів, утеплення стяжки, розводкою сантехніки, і закінчуючи розстановкою меблів по ергономіці та їх якості. Але ж то не на вічно хата.
Та й більшість людей і так не розуміє, що таке коли зроблено все "по-правильному". Відповідно, це "по-правильному" і не потрібно.
п.с. ясно, що там не все так підключено, як "по феншую": починаючи від електрики, розподільчого щитка, типів кабелів, утеплення стяжки, розводкою сантехніки, і закінчуючи розстановкою меблів по ергономіці та їх якості. Але ж то не на вічно хата.
Та й більшість людей і так не розуміє, що таке коли зроблено все "по-правильному". Відповідно, це "по-правильному" і не потрібно.
- pikach00
Так і планую. Але у мене не совсєм "кавалєрка". 2 кімн, а не так як на демоквартиріAndriy01 писав: Що ви пристали до БМ? Це просте житло на 5-7 років, а далі поміняє на щось інше. Зручний варіант для холостяка, типу кавалєрки. Не париться з ремонтом.

Просто дістала оренда, вибрав варіант який підходить по розташуванню, швидкості здачі і по майже 0му гємору.

Якщо робити без досвіду по правильному то вийде або дуже дорого, або дуже довго. А жити коли?

- shpila
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
pikach00 писав: А жити коли?
Давно пора було обзавестись житломpikach00 писав: Вік: 34

063два453один92
- pikach00
shpila, ну вот пожив в своє задоволення, тепер житло 

- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
а мені наприклад здається шо своє житло на одному місці надоїдає, якшо є можливвість орендувати (не напряжно для бюджету я маю на увазі) то я би орендував іто кожен рік-два міняв би житло, то так як машини мало хто на одній по 5-7 років не їздитьshpila писав: Давно пора було обзавестись житлом
- pikach00
AVP_6, в мене десь так і получалось. І далі би так робив. Але ринок оренди у нас дикий. Власник квартири має суттєво більше прав. І в разі чого не завжди просто швидко поміняти житло.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей