Правила форуму 1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
Заїжджав сьогодні зранку, на заправку. Хлопчина, чорненький, як звати хз. Перевірив систему на герметичність, добав масла, заправив фреон, подарував ковпачок на ніпель. Зробив знижку. Все професійно і швидко.
RULES, spz, kapi, дякую
Сезон відкрито - прошу заїжджати на діагностику, ремонт
Прохання не писати в ПП чи в темі, а краще відразу дзвоніть, бо переважно не має вільного часу заходити сюди
тел. моб.: 8 (067) 672-79-35
тел. моб.: 8 (063) 732 11 66
Працюємо до останнього клієнта!
kapi писав: Мусив сьогодні випустити весь фреон з системи.
а ось це - зря.
Треба було до них приїхати і вони б відкачали твій фреон і пропустивши через систему він б попав в загальний балон і тобі б його порахували б з точністю до грама. Далі зробив б те що тобі треба і повернувся б до них і заплатив б тільки за різницю між злитим і заправленим+ екологія не постраждала б
заправлявся недавно, і варив трубки (червона 156 альфа) роботою задоволений, знижку не попросив, запишіть на мій рахунок )))
на зеленій хорохі хлопаки, місяця 2 тому заїжжав до них перевірити герметичність остання не була знайдена ))) подививвшись на підкапотне вони позичили мені компресор і ту фігню з манометрами причому відмовились брати гроші як залог, так що їм теж великий респект, шкода тільки не зміг тим всім скористатись через пожар в гаражі того ж вечора.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
На Зеленой да-бампер сними,радиатор сними и приедь мы запаяем,потом это все собери и приедь мы заправим.Так нафига мне такое надо-я уже если сам все сниму и запаяю то заправить можна в любом месте.
И это в прошлом году на Кадди они мне рассказывали-
Чи шкідливо для кондюка їздити і користуватися,якщо він ще за 7 років ні разу не дозаправлявся! Дує так собі, і трохи виє!компресор має повністю безшумно працювати, чи має вити?
Був сьогодні в хлопців зранку, діагностували неполадку. не взяли ні копійки. на зелену більше ні ногою. Поміняю радіатор кондюка і знву поїду до хлопців що б заправили систему.
перше, чому ви інколи в моєму випадку завжди не користуєтесь тим чудо прибором для заправки? або хоча б вагою
друге чому ніколи не питаєте про кількість масла та його тип
це не камінь в город, я просто хочу чітко розуміти чому процес заправки саме такий а не інакший, можливо заправити можна по тиску без ваги і чудо прибора, можливо масло універсальне і +- 100грам пофіг?
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Сьогодні і мені допомогли хлопці з вул.Шевченка.
Відремонтували мою тріснувшу трубку на фокусі і заправили систему кондиціонера. Роботою задоволений і відношенням також! За виявлення несправності взагалі нічого не беруть.... конкуренти луплять ціни за діагностику і розказують шалені ціни на ремонт. На автокліматі з розумінням відносяться до клієнта і не тулять що попало, а роблять на совість!