предупредить человека о риске это не значит сопли пускать... ребята имеют ввиду, что если радотать над машиной, то не стоит просто делать мотор, тогда может быть беда, а вот если начать с тормозов и подвески, тогда будет ему счастьеFikus писав:народи ви якісь дивні або прибацані всі!!!!!!людина цікавиться де можна зарядити пихло,а ви їй базарите шо швидко їздити то не попацанячи
,так от нагадаю вам ви на форумі тюнінг клубу і тут люди шукають допомогу і поради в тюнінгу своїх машин.а ви [цензура] соплі пускєте
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тюнынг 21053
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Тюнынг 21053
доречі на заряженому жигульвському двіглі,стокових тормозів вполнє хватає,а от коли їх доробляти автор допетрає сам.ти мене не правильно поняв,я про то шо людині можливо потрібна допомога,а народ тут слюні пускає.це не перший випадок,згадай свою тему про глушак.а може взагалі давайте всі будем їздити на стокових тачках,закриємо форум,і [цензура] той тюнінг,попадалово одне....з ваших слів.........Breaker писав:предупредить человека о риске это не значит сопли пускать... ребята имеют ввиду, что если радотать над машиной, то не стоит просто делать мотор, тогда может быть беда, а вот если начать с тормозов и подвески, тогда будет ему счастье
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей