Обговорення елементів тюнінгу автомобілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Тюнынг 21053
Breaker
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Тюнынг 21053

Повідомлення Breaker » Чет, 17 квітня 2008, 21:00

Fikus писав:народи ви якісь дивні або прибацані всі!!!!!! :angry людина цікавиться де можна зарядити пихло,а ви їй базарите шо швидко їздити то не попацанячи :angry ,так от нагадаю вам ви на форумі тюнінг клубу і тут люди шукають допомогу і поради в тюнінгу своїх машин.а ви [цензура] соплі пускєте
предупредить человека о риске это не значит сопли пускать... ребята имеют ввиду, что если радотать над машиной, то не стоит просто делать мотор, тогда может быть беда, а вот если начать с тормозов и подвески, тогда будет ему счастье

Fikus
Ім'я:Паштєтанама
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Тюнынг 21053

Повідомлення Fikus » П'ят, 18 квітня 2008, 21:47

Breaker писав:предупредить человека о риске это не значит сопли пускать... ребята имеют ввиду, что если радотать над машиной, то не стоит просто делать мотор, тогда может быть беда, а вот если начать с тормозов и подвески, тогда будет ему счастье
доречі на заряженому жигульвському двіглі,стокових тормозів вполнє хватає,а от коли їх доробляти автор допетрає сам.ти мене не правильно поняв,я про то шо людині можливо потрібна допомога,а народ тут слюні пускає.це не перший випадок,згадай свою тему про глушак.а може взагалі давайте всі будем їздити на стокових тачках,закриємо форум,і [цензура] той тюнінг,попадалово одне....з ваших слів.........
F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей