Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- Andriy01
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
ОККО, А ще би було добре, якби ви таки вирішили питання зі з"їздом з Наукової на Стрийську. Така гарна вулиця, я ви маєте певне відношення до того, що на на ній з"являються заморожені проекти. Невже не можна домовитись? 

- Base-T
- Ім'я:Yura
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: ОККО
скоріш за все буде ігнор, мої повідомлення раніше, усі були поігноровані.Bumer писав:або ігнорJust be писав: відповідь і так буде традиційно-брехлива і соплива.
А ігнорять, бо правда в очі колить. Вони б хоть щось для людей зробили, а то вже не знають, яку непотрібну акцію придумати.
і "за*пали із своєю кавою", якщо я хочу каву, то я і без Вас її замовлю.. А то як свідки її пхаєте. Хоча свідки, книжечки безплатно пропонують

https://www.youtube.com/channel/UCfuHjSNZ_MP4-v3PHO7y9HQ
-
- Ім'я:Віталій
100%. А ще мене дивує, що не можуть виправити криву роботу сторінки на сайті Фішки, де вказані винагороди. Колись все чітко було впорядковано. А зараз брєд якийсь. І на самих АЗС каталоги раніше були, а тепер бали є, а що на них можна отримати - невідомо.Base-T писав: і "за*пали із своєю кавою", якщо я хочу каву, то я і без Вас її замовлю.. А то як свідки її пхаєте

- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
неправильноtiestovm писав: а тепер бали є

правильно

tiestovm писав: тепер є бали
https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
- andrew
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
скажу тобі так - його там по документах немаєAndriy01 писав:ОККО, скажіть, будь ласка, чи ви плануєте вирішити питання з будинком на Науковій, який не можуть здати через газовий резервуар поруч?
Може, знайдіть таки з Інтергалбудом якийсь компроміс, перенесіть резервуар? Щоб не був другий "мертвий" дім біля вашої АЗС. Треба йти на компроміси. Підіть на зустріч людям, що вклались в той дім і виявились заручниками ситуації.
п.с. я просто живу недалеко, там квартири не купував.

- Bumer
- Номер:BC5BX
а може якщо не вирішать це питання, вони врятують N кількість життів, різне буває, і великий бабах також(Andriy01 писав: ОККО, скажіть, будь ласка, чи ви плануєте вирішити питання з будинком на Науковій, який не можуть здати через газовий резервуар поруч?
я, коли побачив, що там будують будинок, подумав, що ніхто не купить квартири безпосередньо біля заправки, невже вибору взагалі не було чи ціна там така смачна? люди бачили де будинок будується, ситуація, думаю, була очевидна, а тепер нерви витрачають, розумію, що забудовник все гарно розказав, але покупці також голову мають, тепер ОКОКОКО може сказати "Это вы нарисовались, а мы здесь были". (с).

https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
щось на сайті нема тої інфи. Може то якась індивідуальна? акція?mathst писав:romanbelyj, до 30/06/15
В мене знижка 1грн від 60л. От цікаво запроавити Пульс вихідними, щоб він пішов по ціні Євро а той в свою чергу ще із знижкою в 1грн...

"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
що собою представляє акція з назвою "Дайджест" --- інформації по ній не знайшов.
По балам бачу на свому рахунку 001-Dgs_500 у списку відкладених додаткових балах.
Можна детальніше про це дізнатися ??
По балам бачу на свому рахунку 001-Dgs_500 у списку відкладених додаткових балах.
- ОККО
- Контактна інформація:
У чому саме "кривизна", поясніть детальніше, будь ласка.tiestovm писав:А ще мене дивує, що не можуть виправити криву роботу сторінки на сайті Фішки, де вказані винагороди. Колись все чітко було впорядковано. А зараз брєд якийсь. І на самих АЗС каталоги раніше були, а тепер бали є, а що на них можна отримати - невідомо.
До 30.06.15.romanbelyj писав:до якого числа така акція? треба буде мені повний заправляти перед подорожжюmathst писав: Зараз діє акція на вихідних при заправці до повного пульс за ціною звичайної
Ну, еммм... Це скоріше вони мають планувати якось вирішувати це питання. На скільки мені відомо, певні кроки для вирішення робились, проводились зустрічі. Але на якому етапі це все зараз я, на жаль, не знаю.Andriy01 писав:ОККО, скажіть, будь ласка, чи ви плануєте вирішити питання з будинком на Науковій, який не можуть здати через газовий резервуар поруч?
Проводилась розсилка різних акційних пропозицій через SMS. Будь ласка, напишіть в ПП, що саме було у Вашому повідомлені та вкажіть Ваш номер Фішки.ROVA писав:що собою представляє акція з назвою "Дайджест" --- інформації по ній не знайшов.
- Amadej
ОККО, м. Новояворівськ... вже не раз писав, там не слідкують за наявністю поліетиленових рукавичок біля пістолетів. Трошки наженіть їх, розумію пістолеччик всім заправити невстигне, але і сідати в авто з запахом солярки теж не камільфо.
-
зайдіть на сторінку і спробуйте переглянути винагороди як по групам, так і по кількості накопичених балівОККО писав: У чому саме "кривизна", поясніть детальніше, будь ласка.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
OKKO, зробіть щось, щоб водії, які заправляються газом, не чулись десятим сортом. Нині дощ валить, а я маю раз піти від бочки з газом до каси і попросити ввімкнути, потім назад - проконтролювати заправку, а потім знову до каси оплатити. Жодного дашку, жодного відра з шваброю, як недолюдина якась, чесне слово
Ще розумію, коли це Укрнафта і всі клієнти бідують без винятку. А тут бензо- і нафто- їздуни в шоколаді, а газ як бідна родичка 

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
+1Myself писав:
OKKO, зробіть щось, щоб водії, які заправляються газом, не чулись десятим сортом.
От на Шелл газовий пістолет знаходиться не десь на задвірках, а в тій самій колонці, що і бензин, як в Європі.
- ОККО
- Контактна інформація:
Просимо вибачення за незручності. Останні два місці були перебої із поставкою поліетиленових рукавиць, забезпечення здійснювалося власними силами АЗС. Відповідно з метою збереження рукавиці виставлялися на ПРК малими порціями, щоб уникнути масового знімання водіми вантажівок. Молодшим операторам звернуто увагу на збільшення контролю за наявністю.Amadej писав:ОККО, м. Новояворівськ... вже не раз писав, там не слідкують за наявністю поліетиленових рукавичок біля пістолетів. Трошки наженіть їх, розумію пістолеччик всім заправити невстигне, але і сідати в авто з запахом солярки теж не камільфо.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Myself писав: зробіть щось, щоб водії, які заправляються газом, не чулись десятим сортом.

Myself писав: А тут бензо- і нафто- їздуни в шоколаді, а газ як бідна родичка

Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей