Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
Vexler
Ім'я:Віктор
Стать:чоловік
Номер:металевий
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення

Повідомлення Vexler » П'ят, 26 червня 2015, 12:30

xxfOxx, а я що їх виправдовую? Також порушують і це неправильно.
Але якщо коментувати конкретно той випадок - тупа баба на трамваї зробила ДТП, бо поїхала на червоне! Якщо дуже обєктивно розглядати - 80% вина трамваю, 20% вантжівки.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » П'ят, 26 червня 2015, 12:34

xxfOxx, ти ваділа трамвая чи що?

xxfOxx
Ім'я:fOx
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 26 червня 2015, 12:42

Vexler писав: xxfOxx, а я що їх виправдовую? Також порушують і це неправильно.
Але якщо коментувати конкретно той випадок - тупа баба на трамваї зробила ДТП, бо поїхала на червоне! Якщо дуже обєктивно розглядати - 80% вина трамваю, 20% вантжівки.
ну вантажівка теж повалила на червоне, хоча б мала зупинитись, тому я б казав 50 на 50, обоє винні.
pikach00 писав: xxfOxx, ти ваділа трамвая чи що?
ні, але чого звинувачувати одну сторону? Винні обоє водіїв, один почав рух на червоне, інший не зупинився на червоне, то чого винуватим робити тільки одну сторону?.
Всі тут матюгають водія трамвая, а водій фури типу їхав по правилам і тд чи що?

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » П'ят, 26 червня 2015, 12:47

Якщо по ПДР, то винними можуть визнати обох, але, враховуючи причинно-наслідковий зв'язок, створила ДТП водій трамваю. А як і кого накажуть то вже судді вирішувати.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

andrewdor
Ім'я:Андрій
Номер:-------
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 43 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » П'ят, 26 червня 2015, 12:50

xxfOxx, Трамвай не додав газку, (трамвай, який перевозить велику кількість людей і відповідає за них), а тупо повалив на червоний, і не на жовтий, а на твердий червоний.
І це дуже велика різниця. Водій фури який можливо проскакував на жовте, і водій трамвая, якому немає куди гнати і везе багато народу. Спеціально рушає ще на червоне.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 26 червня 2015, 12:54

andrewdor писав: xxfOxx, Трамвай не додав газку, (трамвай, який перевозить велику кількість людей і відповідає за них), а тупо повалив на червоний, і не на жовтий, а на твердий червоний.
І це дуже велика різниця. Водій фури який можливо проскакував на жовте, і водій трамвая, якому немає куди гнати і везе багато народу. Спеціально рушає ще на червоне.
немає різниці - обоє рухались на заборонний сигнал, судячи з секундоміра, фура навіть не на жовтий сигнал - хоча жовтий теж забороняє рух, а на червоний їхала, теж на твердий червоний так само як трамвай. П.С. там би міг переходити дорогу пішохід на свій зелений (бо в момент зіткнення в трамваю вже був зелений секунду чи дві ) і фура його збиває льогко.
Я от не розумію Андрію - то для тебе норма, що замість того щоб пригальмувати на мигаючий зелений - проскакувати на червоне? Дай Бог щоб ніколи ніхто з твоїх знайомих / родичів не був пішоходом якого зіб’є отакий проскакун.
g0nzales писав: Якщо по ПДР, то винними можуть визнати обох, але, враховуючи причинно-наслідковий зв'язок, створила ДТП водій трамваю. А як і кого накажуть то вже судді вирішувати.
о думка на холодну голову і без непотрібних емоцій :beer

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 26 червня 2015, 13:02

xxfOxx писав: Я от не розумію Андрію - то для тебе норма, що замість того щоб пригальмувати на мигаючий зелений - проскакувати на червоне?
Для мене норма - їхати далі на фурі, якщо мигає зелене, бо зупинити її не реально в секунді. А ще для мене норма НЕ рушати за за 5 секонд до переключення з червоного на жовте, як це зробила коза на трамваї. І якщо ти уважно глянеш, то момент зіткнення АКУРАТ прибадає на момент ввімкнення зеленого для трамваю. Тому ніяких 50/50. Якби трамвай рушав на зелене, він би навіть на повному газу не встиг доїхати до точки зіткнення з фурою ;)

andrewdor
Ім'я:Андрій
Номер:-------
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 43 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » П'ят, 26 червня 2015, 13:02

xxfOxx писав: для тебе норма, що замість того щоб пригальмувати на мигаючий зелений - проскакувати на червоне?
Буває сам проскакую на мигаючий зелений, або на жовтий як спішу. Рідко але буває. У Львові інакше важко їздити.
Але зовсім інша справа, коли це робить громадський транспорт. Ну і повторюсь, трамвай не закінчував маневр, а просто поїхав на червоне. На Личаківській внизу трамваї дуже люблють таке робити, і постійно перекривають перехрестя.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » П'ят, 26 червня 2015, 13:05

andrewdor писав: Буває сам проскакую на мигаючий зелений
Мигаючий зелений - нема такого в правилах, ти не проскакуєш, а проїзжаєш в нормальному режимі 8-)

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 26 червня 2015, 13:10

andrewdor писав: Буває сам проскакую на мигаючий зелений, або на жовтий як спішу. Рідко але буває. У Львові інакше важко їздити.
:facepalm мигаючий зелений - дозволяє рух, жовтий - ні.
От і фура проскакувала на червоний - видно до чого призвело.
Bohdan писав: Для мене норма - їхати далі на фурі, якщо мигає зелене, бо зупинити її не реально в секунді. А ще для мене норма НЕ рушати за за 5 секонд до переключення з червоного на жовте, як це зробила коза на трамваї. І якщо ти уважно глянеш, то момент зіткнення АКУРАТ прибадає на момент ввімкнення зеленого для трамваю. Тому ніяких 50/50. Якби трамвай рушав на зелене, він би навіть на повному газу не встиг доїхати до точки зіткнення з фурою ;)
там ніяке зелене вже не могло мигати - 2.5 секунди після червоного для пішоходів - вже жовте ще секунда і червоне, фура вальнула трамвай через 7 секунд майже, про що мова взагалі ? :surprised Ніхто навіть і не пробував зупинитись тупо валив на червоне.
Винні обоє, але то вже нехай суд вирішує. Крапка. Більше не сперечаюсь бо таке враження, що тут 90% обіжені трамваями :facepalm

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 26 червня 2015, 13:11

pikach00 писав: Мигаючий зелений - нема такого в правилах, ти не проскакуєш, а проїзжаєш в нормальному режимі 8-)
як нема
"зелений миготливий дозволяє рух, але інформує про те, що незабаром буде ввімкнено сигнал, який забороняє рух."

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » П'ят, 26 червня 2015, 13:15

таке враження що xxfOxx ваділа трамваю :facepalm :facepalm :facepalm який на всіх обіжений
Work hard! Play hard!

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » П'ят, 26 червня 2015, 13:40

хтось може викласти відео \циклограму тоо грьобаного світлофора ? Бо мені трохи накладно йти 1300 м , але при нагоді я прогуляюсь , щоб закрити н а х у й весь цей флуд . Воділу трамвая - підлікувати і на гільйотину ! І всьо !
Точка !
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » П'ят, 26 червня 2015, 13:44

xxfOxx, звідки ти знаєш що вантажівка їхала на червоне? і так впевнено про це говориш :-)
На червоне їхав трамвай, а вантажівка скоріш всього на жовте-блмаюче жовте.

Червоне і жовте забороняють рух, але якщо обопільна вина, то адекватний суддя має оцінити 80\20 вина обох.
Але повторюсь на який сигнал їхала вантажівка лише припущення, але точно не на червоне, бо трамвай почав їхати вже 2-3 сек на червоне, коли в той час, враховуючи затримку, в іншого учасника 100% червоне одночасно горіти не могло.

Liuskywalker +1
Востаннє редагувалось П'ят, 26 червня 2015, 13:53 користувачем Vexler, всього редагувалось 1 раз.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 26 червня 2015, 13:46

xxfOxx писав: Більше не сперечаюсь бо таке враження, що тут 90% обіжені трамваями
Якби на місці трамвая була 2107, я б подумав що ти когось дуже нагадуєш. Тобі 90% людей говорять істину, а ти вперто цього не розумієш, чи не хочеш розуміти. Не бачу жодного доказу того, що фура в'їхала на червоне на перехрестя, доказ того що трамвай попер на червоне - безспорний. Якщо фура їхала на жовтий/залений/перламутровий - пофік. Якщо його кабіна минула світлофор, поки на ньому ще не горіло червоне - він жодного правила не порушив.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » П'ят, 26 червня 2015, 14:44

xxfOxx писав: бо таке враження, що тут 90% обіжені трамваями
не обіжені, а схарені рагульською поведінкою 90% ваділ-[цензура] тих трамів ;)
Sad, but true.

xxfOxx

Повідомлення xxfOxx » П'ят, 26 червня 2015, 14:46

Dexter писав: таке враження що xxfOxx ваділа трамваю :facepalm :facepalm :facepalm який на всіх обіжений
про то я вже все сказав.
Винні обоє, обоє валили на червоний - судячи з відео про дтп https://www.youtube.com/watch?v=VtGXaM-Gj5w
Vexler писав: xxfOxx, звідки ти знаєш що вантажівка їхала на червоне? і так впевнено про це говориш :-)
На червоне їхав трамвай, а вантажівка скоріш всього на жовте-блмаюче жовте.
береш секундомір і згідно відео вище дивишся скільки часу там йде переключення.
Vexler писав: Червоне і жовте забороняють рух, але якщо обопільна вина, то адекватний суддя має оцінити 80\20 вина обох.
Але повторюсь на який сигнал їхала вантажівка лише припущення, але точно не на червоне, бо трамвай почав їхати вже 2-3 сек на червоне, коли в той час, враховуючи затримку, в іншого учасника 100% червоне одночасно горіти не могло.
то вже тиск на суд якщо вже на то пішло, казати як має вирішувати суд :facepalm
Судячи з відео яке виклали раніше і яке я навів як приклад:
після того як загоряється червоне в пішоходів - 2 секунди до жовтого фурі, і ше 1-2 секунда до червогоно. В загальному то 4 секунди. Фура й...ла трамвай на 7-ій !!! ітого фура мала 4 секунди після заборонного жовтого на реагування - замість того воділа тільки додав газу про що ми говорим ??? :facepalm
Bohdan писав: Якби на місці трамвая була 2107, я б подумав що ти когось дуже нагадуєш. Тобі 90% людей говорять істину, а ти вперто цього не розумієш, чи не хочеш розуміти. Не бачу жодного доказу того, що фура в'їхала на червоне на перехрестя, доказ того що трамвай попер на червоне - безспорний. Якщо фура їхала на жовтий/залений/перламутровий - пофік. Якщо його кабіна минула світлофор, поки на ньому ще не горіло червоне - він жодного правила не порушив.
Причому тут тепле і м’яке? Яку істину ? Що трамвай поїхав на червоне? Я про то і не сперечаюсь.
Про те що фура теж валила на заборонний сигнал світлофора ? Береш простенький секундомір і дивишся - я то зробив і можу стверджувати що там навіть не жовтий а червоний вже був, але то простіше тут настрати 10 сторінку флуду, ніж взяти секундомір і перевірити по відео :facepalm
Я кажу що винуваті обидва і крапка. Що значить якби їхала на жовтий / перламутровий то водій не винуватий ? То є порушення ПДР, що спричинило ДТП і крапка.
BOXER писав: не обіжені, а схарені рагульською поведінкою 90% ваділ-[цензура] тих трамів ;)
ну блін а водії кращі? скільки бачу як і трамваї підрізають і вклинюються перед трамваями, і паркуються так що трамвай не проїде то що - всі водії авто рагулі? :surprised
треба бути об’єктивним тільки й того, на відео два порушники ПДР, в результаті чого скоєно ДТП, слово за суддею, хто там більше винуватий, але порушували обоє.

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » П'ят, 26 червня 2015, 15:47

xxfOxx писав: ну блін а водії кращі?
апять 25, а машин може більше нє? як хочеш точну статистику то рахуй скільки машин і скільки трамваїв і скільки з них бикує. якшо з машин 20%, то трамів 80-90%. те саме говорять в захист підациклістів - мол машини ше більше порушують. але машин в 100 раз більше. в процентному відношенні набагато менше биків.
Sad, but true.

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » П'ят, 26 червня 2015, 15:49

xxfOxx писав: про що ми говорим ???
Усі говорять про те, що циклограма не відома! ;) І не ясно на яке світло фура прїхала світлофор...
Ти синхрон знаєш, що по секундоміру висновки робиш?
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » П'ят, 26 червня 2015, 15:57

g0nzales писав: враховуючи причинно-наслідковий зв'язок, створила ДТП водій трамваю
Ти по якій методичці це питання вивчав? ;)
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей