Так запиляй голу совалку і будеш мати відповідьInfernal One писав: Не , ну я коэшн могу прекратить, дело ваше. Ваш форум , вам и решать

А стосовно того простирадла корчів, що ти вивалив чуть вище (міг би і під спойлер засунути)...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так запиляй голу совалку і будеш мати відповідьInfernal One писав: Не , ну я коэшн могу прекратить, дело ваше. Ваш форум , вам и решать
Твоя машина якого року? Давай також машини 2000-х років. Або беушні по такій ціні як ти купив таз. За 4500-5000 баксів зараз можна купити туєву хучу машин.Infernal One писав: Однокласники были лет 30 назад, сейчас это авто не имеет аналога
Infernal One писав: Не , ну я коэшн могу прекратить, дело ваше. Ваш форум , вам и решать
так ж твоє авто 2008 року випуску,значить і треба порівнювати їх з авто які випускались в цей час!Infernal One писав: Однокласники были лет 30 назад,
Ти дальше Рязані не виїжджав?Infernal One писав: В остальном мире на бмв так усиленно не наяривают
Какая разница какого она года??????Bohdan писав: Твоя машина якого року? Давай також машини 2000-х років.
Bohdan писав: Або беушні по такій ціні як ти купив таз. За 4500-5000 баксів зараз можна купити туєву хучу машин.
У тебя как всегда всё сводится к разного рода извращениям. Зачем так грубо об целой эпохе?AndrewK писав: А зрозуміти, що кожній речі свій час тобі релігія не дозволяє? Чи нездатність грамотно і логічно мислити? Колись срати ходили за хату, потім горшки через вікно виливали. Я сподіваюсь ти в своїй тязі до ретро таким не займаєшся
Инжектор кстати такой же как и везде, взят с переднеприводных тазов. Впуск полностью разработан с ноля. Как едет инжекторная классика и карбовая надо объяснять?AndrewK писав: по суті крім китайського інжектора, дешевого китайського пластикового салону та рогульських кривих крісел і пари безімянних галогенок нічим від неї не відрізняється
Ну так , яж говорю, Чери купи. Как раз машина ЛЮКСAndrewK писав: одним словом машин я там не побачив.
Не внимательный.Doktor писав:так ж твоє авто 2008 року випуску,значить і треба порівнювати їх з авто які випускались в цей час!Infernal One писав: Однокласники были лет 30 назад,
ти ж кажеш що сімйорка і безпечна і надійна і мотор на коліні перебрати можна, бо виходить, що ти суперечиш сам собі
дурачок, твоя машина це "пєрєдєланий" фіат, якому вже сто роківInfernal One писав: Тот же Ланос какого года? 98?
Это Опель 80-х Переделаный корейцами для внешнего рынка.
Хочешь сравнить своё зубило с моей 2107?Dexter писав: тут автор пробує доказати шо ваз 2107 то машина
тупо порівнювати автомобіль який розробили в 1984 році і твою бричку, яку розробили в 1964 роціInfernal One писав: Хочешь сравнить своё зубило с моей 2107?![]()
ніфіга ти неправий, класика завжди була гарніша за зубило, просто дійсно зараз дуже мало лишилось достойних варіантів жигулів, за самонарєзи в батонах хтось писав-тоже ненадо, то вже просто в людей руки криві закріпити нормально, хтось бачив в мене в салоні самонарєз??Dexter писав: твою розробку 60-тих років можна порівняти з москвичем 412, але це тобі спортить настрій, бо твоя бричка і в нього програє
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей