Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Я ніколи на моті сам неїздив, і з кимось ніколи не сідаю, раз пацани на мотику в селі покалічились, а я мав теж з ними їхати, але розуму хватило поїхати собі за ними ровером, після того я навіть нестараюсь тягнутись до мотика. Але дісно мотоциклісти іздять дико, саме більше вбиває, коли вони собі між машинами, або по середині полоси валять на всіх парах.
- Йосип
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
Я ніколи на моті сам неїздив, і з кимось ніколи не сідаю, раз пацани на мотику в селі покалічились, а я мав теж з ними їхати, але розуму хватило поїхати собі за ними ровером, після того я навіть нестараюсь тягнутись до мотика. Але дісно мотоциклісти іздять дико, саме більше вбиває, коли вони собі між машинами, або по середині полоси валять на всіх парах.
- mikenat
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Dexter писав: морда розбита:
http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvo ... Id=1356017
У Львові вантажівка протаранила трамвай №6: є постраждалі

В общем - трамвай уже пустили по Липинского ))))
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
ти я бачу терпіла по життю? яке бля винен? ти немаєш жодного шансу помітити дитину ростом менше хх за машиною коли здаєш назад, винні батьки на всі 100%Bohdan писав: Якби я її задавив, ви б також сказали, що за/бали ті діти, які бігають туда-сюда? Я був би винен 100%.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Bohdan
Як ти на права здавt309 писав: ти я бачу терпіла по життю? яке бля винен? ти немаєш жодного шансу помітити дитину ростом менше хх за машиною коли здаєш назад, винні батьки на всі 100%

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
ви вже залізли в дєбрі , при чому тут ПДР ? Тут хіба що притягнути 2засіб підвищеної небезпеки " і всьо ... в коному конкретному випадку - рішення за судом !
Закривайте флуд
Закривайте флуд
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- t309
- Контактна інформація:
Bohdan, причому тут на права? ти коли задом їздиш кожні 10 см виходиш перевіряти а чи часом там нема 3 річної дитини? чи в нас ширококутна камера заднього виду вже обовязкова опція без якої на авто їздити не можна?
- t309
- Контактна інформація:
Liuskywalker, так там постраждалі тоже керували засобом підвищеної .....
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Основна проблема в тому, що водії не завжди можуть оцінити швидкість руху та маневреність іншого ТЗ і, мабуть, підсвідомо прирівнюють до тої, якою звикли рухатися самі.
Водій вантажівки чи легкової машини не збагне як швидко літає мот, водій мото чи легкового авто не може правильно оцінити прискорення чи гальмівний шлях вантажівки і т.д.
Наприклад, здійснюючи з місця поворот наліво на дорозі із двостороннім рухом, ви подивилися у дзеркало, увімкнули поворотний сигнал і рушаєте, контролюючи ліве дзеркало заднього огляду і ситуацію попереду. Нехай по розділовій лінії летить 120км/год мотоцикл. Відстань, яку він проходить за 1 секунду - 33 метри. Рушаючи з місця авто для виконання манерву витратить не меньше 3-5 секунд. Відтак, якщо мотоцикл є ближче 100м від авто, при умові, що він не загальмує на всі гроші, то ДТП гарантоване.
На відстані 100м вдень в дзеркала можна і не зауважити світло фари мотоцикла, а якщо фара не увімкнена, то взагалі ніяк. На рахунок почути звук мотору - теж питання, якщо голосно слухати музику, ніц не почуєш.
А ще є такий нюанс як шоковий стан, коли водій, повертаючи, нарешті бачить мотоцикл і тисне на гальма, не знаючи, що мотік не зможе його об'їхати, бо сам на мотіку не їздив.
Або інший випадок, по трасі з двома смугами в один бік. Нехай їде автобус і вантажівка у правій смузі, а в лівій іде легкова машина. Швидкість буса і вантажівки - 90км/год, автівка іде 130км/год. Водій вантажівки вирішує обійти бус, кидає оком погляд у ліве дзеркало, бачить автівку в 100 метрах, думає, що встигне і рушає на ліву смугу. Аби набрати швидкість і обійти бус вантажівка витратить не меньше 15 секунд. Різниця в швидкостях із легкової - 11м/сек. Відтак за 15 секунд авто при умові незмінної швидкості би пройшло 165м, тобто на 65м випередило би бус і вантажівку. Але водій вантажівки не подивився достатньо у дзеркало, щоби побачити, що авто іде значно швидше, він виліз на ліву смугу і створив аварійну ситуацію, бо без гальмування автівка би влетіла йому в зад.
Власне через те, що водії не вміють оцінювати ситуацію, або не дивляться у дзеркала, або не повертають голови, у нас і росте кількість ДТП.
PS Сорі за многабукв, коли написав сам прозрів, але шкода було видаляти
Водій вантажівки чи легкової машини не збагне як швидко літає мот, водій мото чи легкового авто не може правильно оцінити прискорення чи гальмівний шлях вантажівки і т.д.
Наприклад, здійснюючи з місця поворот наліво на дорозі із двостороннім рухом, ви подивилися у дзеркало, увімкнули поворотний сигнал і рушаєте, контролюючи ліве дзеркало заднього огляду і ситуацію попереду. Нехай по розділовій лінії летить 120км/год мотоцикл. Відстань, яку він проходить за 1 секунду - 33 метри. Рушаючи з місця авто для виконання манерву витратить не меньше 3-5 секунд. Відтак, якщо мотоцикл є ближче 100м від авто, при умові, що він не загальмує на всі гроші, то ДТП гарантоване.
На відстані 100м вдень в дзеркала можна і не зауважити світло фари мотоцикла, а якщо фара не увімкнена, то взагалі ніяк. На рахунок почути звук мотору - теж питання, якщо голосно слухати музику, ніц не почуєш.
А ще є такий нюанс як шоковий стан, коли водій, повертаючи, нарешті бачить мотоцикл і тисне на гальма, не знаючи, що мотік не зможе його об'їхати, бо сам на мотіку не їздив.
Або інший випадок, по трасі з двома смугами в один бік. Нехай їде автобус і вантажівка у правій смузі, а в лівій іде легкова машина. Швидкість буса і вантажівки - 90км/год, автівка іде 130км/год. Водій вантажівки вирішує обійти бус, кидає оком погляд у ліве дзеркало, бачить автівку в 100 метрах, думає, що встигне і рушає на ліву смугу. Аби набрати швидкість і обійти бус вантажівка витратить не меньше 15 секунд. Різниця в швидкостях із легкової - 11м/сек. Відтак за 15 секунд авто при умові незмінної швидкості би пройшло 165м, тобто на 65м випередило би бус і вантажівку. Але водій вантажівки не подивився достатньо у дзеркало, щоби побачити, що авто іде значно швидше, він виліз на ліву смугу і створив аварійну ситуацію, бо без гальмування автівка би влетіла йому в зад.
Власне через те, що водії не вміють оцінювати ситуацію, або не дивляться у дзеркала, або не повертають голови, у нас і росте кількість ДТП.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Bohdan
t309,
1.7
Водії, пішоходи та пасажири зобов'язані бути особливо уважними до таких категорій учасників дорожнього руху, як діти, люди похилого віку та особи з явними ознаками інвалідності.
Діти такого віку ніякої відповідальності не несуть. Вся відповідальність на водію. Якщо бачиш, що біля машини є діти, то крути головою на 360 градусів.
10.1
Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.
10.9
Під час руху транспортного засобу заднім ходом водій не повинен створювати небезпеки чи перешкод іншим учасникам руху. Для забезпечення безпеки руху він у разі потреби повинен звернутися за допомогою до інших осіб.
Так що тут і тєрпілою не треба бути щоб вигрібати по повній. В крайньому випадку - розділю вину з батьками. Але автомобіль - засіб підвищеної небезпеки, і водій апріорі несе більу відповідальність за пішоходів.
1.7
Водії, пішоходи та пасажири зобов'язані бути особливо уважними до таких категорій учасників дорожнього руху, як діти, люди похилого віку та особи з явними ознаками інвалідності.
Діти такого віку ніякої відповідальності не несуть. Вся відповідальність на водію. Якщо бачиш, що біля машини є діти, то крути головою на 360 градусів.
10.1
Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.
10.9
Під час руху транспортного засобу заднім ходом водій не повинен створювати небезпеки чи перешкод іншим учасникам руху. Для забезпечення безпеки руху він у разі потреби повинен звернутися за допомогою до інших осіб.
Так що тут і тєрпілою не треба бути щоб вигрібати по повній. В крайньому випадку - розділю вину з батьками. Але автомобіль - засіб підвищеної небезпеки, і водій апріорі несе більу відповідальність за пішоходів.
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
g0nzales видаляти ніц не требаВласне через те, що водії не вміють оцінювати ситуацію, або не дивляться у дзеркала, або не повертають голови, у нас і росте кількість ДТП.

- t309
- Контактна інформація:
це настільки бредова фігня в законодавстві що я навіть не буду коментувати, за дитину відповідають батьки єдине місце де за дитину може відповідати водій це зебра і тротуар, причому зебра ще під питаннямBohdan писав: Але автомобіль - засіб підвищеної небезпеки
- t309
- Контактна інформація:
g0nzales, 100% особливо про фури, особливо на автобанах 

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
ваділа трамваю ( бабуля, 63 роки) виродок, стартувала на чисте червоне.. стільки років, а розум деmikenat писав: У Львові вантажівка протаранила трамвай №6: є постраждалі

(дивитись з середини)
Work hard! Play hard!
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Dexter це відео чуваку передати
- Йосип
- Контактна інформація:
andrew, +1,нерозумію чому вони зразу не зупинились,щоб засвідчити,а то ще в мужика може бути купа проблем
- weber
В момент зіткнення в трамвая було зелене, знач вантажівка валила на червоне теж 

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
weber, ти шо на пріколі? чи троль просто? 

Work hard! Play hard!
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
weber довжина трамвая яка??? вона по центру липинського була вже на червоному
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей