От нещодавно розбився знайомий в Німеччині на смерть. Батько 2 чи 3 дітей, ще пригадую мені відео на телефоні показував як він ганяє під 200 не на автобанах. Я ще був подумав як таке може бути, по ньому і не скажеш. Доганявся

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо будуть стояти за машинами, то здохнуть від вихлопних газів молодимиvovka писав: Ще взяли собі моду по роздільній смузі їздити.
Краще так, ніж в ДТПweber писав:Якщо будуть стояти за машинами, то здохнуть від вихлопних газів молодимиvovka писав: Ще взяли собі моду по роздільній смузі їздити.
ostin777powers писав: ТОму можу сказати від себе шо є нормальні мотоциклісти(я таких не зустрічав на дорозі) а є крнчені під*раси...
ИМХО треба давати права на мотоцик...і відразу підписку...шо при любій ситуації сам винен....
Сходи до лікаря, перевір психікуpikach00 писав: Абсолютно не шкода таких [цензура] і їх батьків тим більше.
а водій газелі напевно побачив і тепер скоріш за все сяде.Bohdan писав: Нічого аж такого я в їхніх діях не побачив
ну от і подумай про поломане людське житття газеліста. нізашо на рівному місці нажив гору проблем через шумахерів.Bohdan писав: але людське життя є людське життя
То скоріше відноситься до 3. Відсутність нормальної ситеми видачі прав.pavlo09 писав: ROVA,
...6. Відсутність мозгів
Тему про покійників ти мабуть прогулявpikach00 писав: ну звиняй, мене батьки навчили що погано, а що добре.
Не збирався ніц писати, але таки мушу сказати: полюбому вони самі до того йшли. І за такий обгін вони крім того, що заплатили своїми життями - так ще й поламали життя газелісту.Bohdan писав: Я особисто не мав ніколи мотоцикла чи навіть мопеда, але підозрюю. що отримавши такий десь в 16 років я б наврядчи слідував кожній букві закону і на 100% дотримувався ПДР. Нічого аж такого я в їхніх діях не побачив. Десятки таких обгонів бачу протягом дня. Ніхто не каже їх оправдовувати, але людське життя є людське життя.
Тобто його вини тут нема?vovka писав: а водій газелі напевно побачив і тепер скоріш за все сяде.
і свою неуважність. Проте, його проблеми через "шумахерів" не зрівняються з горем яке він приніс своєю неуважністю.vovka писав: ну от і подумай про поломане людське житття газеліста. нізашо на рівному місці нажив гору проблем через шумахерів.
Зразу видно шо говорить не досвідчена людина - класти мот на бік - це останнє шо можна зробити... гальмує на колесах мот набагато швидше ніж на боці.cat-yellow писав: думаю, що досвідчений маЦАЦикліст просто клав би мот на бік
(але це при умові, що є екіпа, а вона я сумніваюсь, що в малих була...)
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 15 гостей