нє, паркуйся де хочеш, чувак, став на тротуарах або на проїзджій частині, люди тебе поймуть і простять, бо в тебе там родичі живуть і тобі туйво курва тєжко пішки йти кілька раз на день з паркінгу до вхідних дверейscrap писав: в мене батьки живуть трошки вище по Городоцькій, то що я маю щоразу(декілька раз в день) ставити авто на паркінг?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- Dexter
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Work hard! Play hard!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
і шо? пройдешся на 100м дальше, корона не впадеscrap писав: а бічні вулички досить заставлені
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
На Городоцькій вздовж Привокзального базару відокремили полосу для гром. транспорту, там де всі паркувалися раніше, однак нашим водіям, схоже, це не перешкоджає далі там ставити свої машини 

-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 9 рази
Dexter, в них більше 2-х метрів залишається, роками проходять і розуміють
pikach00, досить заставлені - то значить тупіками їздити по Голубовича, Вернигори і т.д. Тай врешті решт це не центр, щоб давати стандартні поради - "корона впаде пройти 100 метрів"
На думку самих правильних, хто припаркований найкраще і хто найгірше?

pikach00, досить заставлені - то значить тупіками їздити по Голубовича, Вернигори і т.д. Тай врешті решт це не центр, щоб давати стандартні поради - "корона впаде пройти 100 метрів"
На думку самих правильних, хто припаркований найкраще і хто найгірше?

- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
краще всіх оранжевий мерс 

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- pikach00
scrap, на цьому фото - всі ліниві ублюдки яким лінь пройтись 100м. Ізза них по Городоцькій неможливо нормально їхати.
-
pikach00, я вище писав про тих, хто на проїзджій частині паркується...сам відношу їх до виродків. А тротуар широкий, і нікому авто не мішають на тротуарі(окрім вантажівок і газельок які розвантажуються в магазини), єдиний нюанс - знак поширюється і на тротуар.
Від Фореста ще є більше 2-х метрів до будівлі.
- romanbelyj
- Ім'я:Роман
- Номер:ВС****AI
- Дякував (ла): 8 рази
- Подякували: 10 рази
дай будь-ласка коротку вичерпну відповідь на питання: тротуари для чого чи для кого? для лоюдей чи для власників авто, щоб запаркуватись ?scrap писав: pikach00, я вище писав про тих, хто на проїзджій частині паркується...сам відношу їх до виродків. А тротуар широкий, і нікому авто не мішають на тротуарі(окрім вантажівок і газельок які розвантажуються в магазини), єдиний нюанс - знак поширюється і на тротуар.
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- pikach00
scrap, бачу там де форестер вже толком 2є людей не розминуться. Харе писати байки про широкі тротуари.
Не подумай що я святий. Коли бачу що навколо купа таких виродків то вже підвсвідомо буває так можу запаркуватись. Але щоб першим от так лізти на тротуари
Не подумай що я святий. Коли бачу що навколо купа таких виродків то вже підвсвідомо буває так можу запаркуватись. Але щоб першим от так лізти на тротуари

-
тримай: прибудинкова територіяromanbelyj писав: дай будь-ласка коротку вичерпну відповідь на питання: тротуари для чого чи для кого? для лоюдей чи для власників авто, щоб запаркуватись ?
15.10. Стоянка забороняється:
в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;
П.С. а тут ти припаркувався як хто?

Люди не ходять і т.д. не підходить, але добре що не на газоні
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Романбєлий, то ти ? Не сси, я тож в одному дворіку так паркірувавсяscrap писав:тримай: прибудинкова територіяromanbelyj писав: дай будь-ласка коротку вичерпну відповідь на питання: тротуари для чого чи для кого? для лоюдей чи для власників авто, щоб запаркуватись ?
в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
scrap писав: а тут ти припаркувався як хто

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- romanbelyj
не збираюсь себе виправдовувати. тут важко то назвати тротуаром, бо по факту одна людина з сумкою по ширині не впишеться шоб не зачіпити в просторі частину дороги.scrap писав: romanbelyj написав:
дай будь-ласка коротку вичерпну відповідь на питання: тротуари для чого чи для кого? для лоюдей чи для власників авто, щоб запаркуватись ?
тримай: прибудинкова територія
Dexter писав: crap, красава чотко втер носа романубєлому
я стою там інколи реально на 5-10 хв біля свого підїзду загрузити або вигрузити авто або посадити висадити дитину. і якби чогось сильно стидався то не зробив би таку фотку (суть фото була в вигляді з багажником).
саме цікаво шо ти реально нерозумієш своїх наглих постів і поступаєш як троль чи шо тратиш стільки часу шоб знайти десь в інших темах і шось комусь доказати.
стараюсь таким не зловживати, так вийшло.topper писав: Не сси, я тож в одному дворіку так паркірувався
але ж не доказую комусь шо то праввильно і добре.
Myself писав: красава
не заперечую порушення але все ж таки 5-10 хв для здійснення чогось з авто - це одне. а поставити так на півдня чи весь день і вирішувати свої справи, а весь світ і пішоходи нехай почекають - зовсім інше.Dexter писав: scrap, красава чотко втер носа романубєлому
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
romanbelyj писав: я стою там інколи реально на 5-10 хв
чувак, не позорся, троль тут ти, пробуєш когось бакланити за паркування на тротуарі, а сам паркуєшся на тротуаріromanbelyj писав: ти реально нерозумієш своїх наглих постів і поступаєш як троль чи шо тратиш стільки часу шоб знайти десь в інших темах і шось комусь доказати.
і яка різниця чи 10 хвилин чи дві години?
Work hard! Play hard!
- romanbelyj
ну як на мене велика різниця між 10 хв і 2 години. Поясню чому - тому що в такому задупї як тупічки між будинками за тих 10 хв що авіто моє постоїть пройде максимум 10 людей і незадоволено подумають про моє авто і мене. А за 2 години на такій вул. як Городоцька пройдуть думаю не одна сотня людей кому буде заважати.Dexter писав: чувак, не позорся, троль тут ти, пробуєш когось бакланити за паркування на тротуарі, а сам паркуєшся на тротуарі
і яка різниця чи 10 хвилин чи дві години?
різниця присутня, як не крути і все ж написав, що признаю що неправильно поставив авто
до речі читай уважно, я не бакланив, а задав просте запитання про тротуар. тому що scrap вже скільки сторінок виправдовує парковки зазначені на фото вище, що люди закидували.Dexter писав: пробуєш когось бакланити за паркування на тротуарі
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Я тож на довго так не ставлюromanbelyj писав: стараюсь таким не зловживати, так вийшло.але ж не доказую комусь шо то праввильно і добре.

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- romanbelyj
деякі люди просто не відчувають різниці у конкретних випадках. є правила - згідний, є відступ від правил - згідний з вагомою причиною, а не просто так, є порушення правил свідоме. так я порушив визнаю. не виправдовую себе, а пояснюю чому так поступив. а інші не пояснюють , а шукають когось винного, в тому що нема місця на парковку. і продовжують далі доказувати що не буде він по городоцькій чи ше якійсь центральній вулиці ходити кудись далеко від авто.topper писав: Я тож на довго так не ставлю 100 раз так робив, прокатить
-
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Поки, ідейний якійсь, ключами не пройдеться по боку. Дуже повчальна штука.
-
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Ну якщо ти такий ідейний, то що можуть бути за відступи?romanbelyj писав: деякі люди просто не відчувають різниці у конкретних випадках. є правила - згідний, є відступ від правил - згідний з вагомою причиною, а не просто так, є порушення правил свідоме. так я порушив визнаю. не виправдовую себе, а пояснюю чому так поступив. а інші не пояснюють , а шукають когось винного, в тому що нема місця на парковку. і продовжують далі доказувати що не буде він по городоцькій чи ше якійсь центральній вулиці ходити кудись далеко від авто.
Навіщо розрізняти те що ти порушуєш і визнаєш вину, але все одно порушуєш, і тих хто шукає виправдання? Що це за маячня?
Типу я сідаю під мухою за кермо, і визнаю, що порушую, це мінус 50% вини?
Якщо осуджуєш когось, то і сам будь білий і пухнастий, якщо сам сіренький то на інших не плюйся.
Поки в нас не введуть невідворотність покарання для всіх абсолютно, так далі і буде.
Чому в Європі менше порушують? Бо бояться. Високі штрафи і відкрутитись практично не реально. Порушив, попався, плати.. От всі відразу і культурні і чемні, і не порушують.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей