паро карасів по 500грн було витянуто біля дамби. карп зараз ше спить)George734 писав: Зараз гарні екземпляри треба шукати за ровом, на мілин і зі сторони цвинтаря.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
паро карасів по 500грн було витянуто біля дамби. карп зараз ше спить)George734 писав: Зараз гарні екземпляри треба шукати за ровом, на мілин і зі сторони цвинтаря.
Карп вже місяць як гарно йде.Figaro писав: паро карасів по 500грн було витянуто біля дамби. карп зараз ше спить)
аналогічно, а на шо карпа ловиш?George734 писав: І найголовніше дрова треба з собою тарабанити. А машина до даху забита ітак.
А на які бойли ловиш? плаваючі? пилячі? Я пробував того року пилячі - шось взагалі нічо не клювало, хоча кажуть що вони хорош. Може смак не той був.George734 писав: Я останнім часом тільки на бойли
На самі звичайні. Тонучі. Літом клубніка, слива, і всі солодкі запахи. Весною і на осінь переважно мясні запахи. Хоч я завжди роблю так.Demyan писав: А на які бойли ловиш? плаваючі? пилячі? Я пробував того року пилячі - шось взагалі нічо не клювало, хоча кажуть що вони хорош. Може смак не той був.
Стояв на мілині, як по дамбі проїхати і в кінець до села, там аж під самим селом. За вагончиком бувшого ментаFigaro писав: з якої сторони стояв?
Там постійно карась бере і плотва. Я там як раньше пружини закидав, то не знав куда потім тих карасів від 200-до 700 грам діватиFigaro писав: пересіли зліва від даби там де охранніка будка почався кльов
Demyan писав: я в кіску купив
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей