Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А точно чочно,тупанув.....сорі.Просто очень на майбах пахожеLiuskywalker писав:Baseone, ти гоніш , не бачиш , що там ковші спартивні ? Мазератті , однозначно![]()
Чесно,то важко уявити настільки хвору людину......будемо надіятись,що пацик просто гонитьzelja писав:ІнфанарьЛ троль 100500 левела...![]()
А якшо він всерйоз ну тоді просто хора людина
спецпідрозділ майбаха,для нафтових магнатів тільки виготовляють.Baseone писав: Майбах что ли???
это был лишь пример где ТП с определёнными умениями - по факту всё равно ТП как и твоя машина, впрочем как и большинство сегодняшних машин этого класса.AndrewK писав: Вау, тупий валянок береться ділити на брюнеток-інтелектуалок і тупих блондинок
Да, они там сверху, на красивой фотографииM@sTeR писав: Таки да, Е30 це Колесница драйверских Богов
"весь свит" ЭТО КТО? поцньчики, продавшие жиги, наскрёбшие на Беемве?M@sTeR писав: Просто чомусь весь світ згідний що Е30 це величайший автомобіль, а про ВАЗ 2107 ніхто нічо навіть не згадує(на ЕКСПОРТІ теж )
А фотка гопника в роли султана на ковре-самолёте это тоже заводское фото ?axel писав: Жигуля фотографії заводські виклав... а БМВ найшов на форумі гопніків на якому ти адмін?
нет, двери должны быть твёрдые и жёсткие так что б когда открываешь, биться локтем в тарахтящий пластик, что б руку как в ланосе некуда было положить , даже ручки нет что б держаться, и что б когда едешь лупится локтем в эту чёртову дверь. Эщё наверное пахнючка нужна. Желательно с ароматом трав, что б перебить назойлевую вонь ванючих носков с кондюка.andrewdor писав: М`які стіни і стеля, це як раз для поціновувача..
Дорогой человек, ты определись, пожалуйста: нравится тебе твоя машина или нет, если нравится то езди и радуйся.Liuskywalker писав: нє удєржался
Infernal One, ну тут ти здря захищаєш салон сімки , до заднього дивану претензій не маю , хоча підголовники для задніх пасажирів могли б і вколхозити за стільки-то років, тим більше , що в каркасі спинки сидіння є підготовка для стержнів підголовника ...
А от передні , зокрема водійське - то є мрак ! Мій хребет не витримував в них навіть двох годин поїздки, реально інколи хотілося прямим ходом до костоправа на масаж !
Салазки вперед -назад нічим не гірші , але і не кращі від інших , а от регулювання спинки і мікроліфт (хоча то не мікроліфт , а просто тогнка регуліровка нахилу спинки ) у вигляді червячно-барашкової ручки між ногами -
Впринципі , на все [цензура] , тільки не [цензура] моєму хребту на то "сідало" і на несоосність центра сідухи з рульовим валом !
Коли викинув рідні на звалище і поставив Е36 - ніби в інше авто сів !
Тепер можу півдня і більше за кермом провести і організм на мене не ображається :)
моя машинка 2007 г.в. Но куплена в 2008. То есть год начала эксплуатации 2008. Но фак что не гниёт. От не задача, правда? Вся теория о гниющих тазах накрылась медным тазомDexter писав: твій тазік 2008
Doktor писав: а це гавно 2008 року випуску
так давай сравнивать одноклассники.andreyclk писав: так давай рівняти авто 2007 року
Жига с мотором от НибеНиме?diesell писав: Маладец! Красава!
ещё раз заценл, так то было Ауди ?Doktor писав: а це гавно 2008 року випуску
разве ты бы ностальгировал за чем то плохим? А возвращаться или нет - дело каждого. Но при всём при этом, нельзя сказать что салон однозначно плохой не эргономичный и однозначно неудобный.Fresh83 писав: Це дійсно, прям ностальгія. Як згадаю це незручне сидіння водійське, або задній диван, де ж*пою відчуваєш всю арматуру. Або стрілку тахометра, яка рухається як маятник, ніби важить разів в 10 більше ніж мала б... до болю знайомі решітки динаміків в передній панелі під отворами вентиляції... і незабутня резина в полосочку під ногами, яку так ніхто і не зміг нормально вкласти...
Дійсно ностальгія, але вертатись до неї - ні, не хочу
Кому ты объясняешь? здесь даже чери куйкуй машинаЖигульме писав: бля да нормальні в жигулях салони
Я ждал, не мог дождаться, пока ты что нибудь напишешьNobody писав: Ніколи не відписував, але після цього ти дійсно неадекват наглухо
Иди подуйся, может шлак выветретьсяBohdan писав: Наймудріше рішення, яке тільки можуть прийняти власники того генератора шлаку.
Чего ты их слушаешь, всё там норм, временная неувязочка с комплектуюшими. через пару недель всё будет норм.g0nzales писав: А як же їх супєр-мега-кар Лада Веста? Накрилося мідним тазікам ще до початку продажів?
Всё просто , скромно и удобно. Или нужна цветомузыка и електрминьетчица под рулём? Тогда это на фотках вышеBaseone писав: Ебать как красиво и ахуенно...
Майбах что ли???
ВАААААУУУУandreyclk писав: спецпідрозділ майбаха,для нафтових магнатів тільки виготовляють.
Подивись яка гарна неровномірна підсвітка ,як тугенько крутиться руль,а ця нестійкість в поворотах,а ці антиортосідушки -зразу згадуєш ,що в тебе спина є і хребет.
Керованість така,що люба грузова повозка позаздрить,розганяться до 100 за...з великої горки
А вот диспропорции говорят об обратномAndrewK писав: Дурню, спутати одне з другим може хіба тупий бухий валянок в темноті
І спільного у них стільки ж скільки в таза і машини
Так, за Жигулями. Моя перша машина. Але дуже сумніваюсь що вона ще коли небудь стане моєю машиною. Краще вже китай.Infernal One писав: разве ты бы ностальгировал за чем то плохим?
Infernal One писав: Но при всём при этом, нельзя сказать что салон однозначно плохой не эргономичный и однозначно неудобный.
Ага, а ще доставити гідрак, АБС, подушки, дискові гальма, кондюк, замінити ті середньовічні лампи на нормальні фари, салон на бмвешний і тоді це все одно буде пародія на автоInfernal One писав: При большом желании кресла можно заменить.
китайский фетишист - обмылкодрочерBohdan писав: Краще вже китай.
Бля,а он всётаки не гонит.....Baseone писав:Чесно,то важко уявити настільки хвору людину......будемо надіятись,що пацик просто гонитьzelja писав:ІнфанарьЛ троль 100500 левела...![]()
А якшо він всерйоз ну тоді просто хора людина
Infernal One писав: Бмв это круто, бмв это класс, а кто не любит бмве , тот пидо...с
Baseone писав: Мне страшно тут находиться,интересно эта болезнь по интернету передаеться?
Doktor писав: Ок напиши нам які на твою думку машини однокласники ми подивимось на їхні салони
по твоей логике тебе пукан в жигулях повредили? Или мотор на голову упал?AndrewK писав:Чорд, я так і не зрозумів. Педофіл, що тебе згвалтував, їздив на кордобі? Чи на куку? Чи на ауді? Бо в тебе або дитяча психо-травама на фоні сексуальної наруги, або буйна шизофренія. Іншими причинами цей словесний понос я пояснити не можу
AndrewK писав: А смисл? Тоді той буйнопомішаний почне в іншій срати . А так він тут локалізований. Хто має час і натхнення - приходить сюди як в зоопарк
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей