Ти собі той смайл на капот приклейKirik писав:Gleyf, они же настоящие бЕндеровцы, нельзя говорить по русски в ихнем городе

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти собі той смайл на капот приклейKirik писав:Gleyf, они же настоящие бЕндеровцы, нельзя говорить по русски в ихнем городе
Вставлю свої 5 копійок по цьому питанню.Babak:) писав:1.4. Для спілкування допустимі українська і російська мови.
2.1. Забороняється обговорювати релігію, політику, розпалювати міжнаціональну ворожнечу, займатися пропагандою особистих інтересів, розміщувати інформацію, що будь-яким чином порушує законодавство України, суперечить правилам людської та мережевої етики.
Taras:) писав: А [цензура] то всьо москальською?цирк блеаць
Taras:) писав: тому так і живем!!!!!
Псц короче
Taras:) писав: якби він хотів то і українською зрозумів!!!!
Ми ж їх розумієм!!!!
То [цензура] відмазки!!!
хто тебе з нас [цензура] за рос.мову? Чи може топікастера? Чи ляпнув не подумав;)Shpioner писав: Мене теж тепер треба буде х@!сосити?
а ти знаєш шо я досягнув чи не досягнув?T5-R писав: Kirik, для того щоб можна було срати на чиюсь думку, треба як мінімум в житті чогось досягнути
а ти бачив оригінальне відео воротнікова? там шось кажетьсся про навороти, чи про то як воно має бути знято, там хоть на сіменс знімай, це не фільм стівена спілберга з великою кількістю спец ефектів,чи різних планів, це просто заявка, знята на телефон, і за дуже короткий термін, без попередньої підготовки, як це роблять іншіT5-R писав: Я про мову нічого проти не сказав, я казав про відео, бо воно гімняне.
Для особо одаренных, там есть забугорная версия, где ты ставишь галку что не понимаешь русский язык и пиши хоть на монлого-тараском или утырском...а выше вами сказанно лишь лопух которым Вы попытались подтереть себе сраку после поноса, да просто размазали по жопе.Dexter писав: На драйві бортовик веду рос, бо то рос ресурс, був би англ, писав би англ...
Это для тех кому бомбануло от русской речи.«95 роцентов людей на Земле — инертная масса. Один процент составляют святые и ещё один — непроходимые кретины. Остаётся три процента — те, кто могут чего-то добиться… и добиваются.»
— Стивен Кинг, «Мёртвая зона»
Я схильний вірити Андрію, ще питання?Gleyf писав: якщо не дивився то звідки знаєш,що там говорим російською?і
AnGeL писав: шо пацани к успєху йдуть, і беруть участь в якомусь там конкурсі
в мене там бортовик дуже давно....Gleyf писав: бортовик то російський ресурс навіщо ж там писати тоді?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей