Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну тіпо сильної різниці в позитивну сторону я не побачив)) цікаво побачити кінцевий результат переробки бампераРостик1 писав: це тільки перша стадія переробки бампера
сто процентів!Myself писав: Ростик1,ти маніяк
![]()
Чекаю зарплату, буду помаленьку дальше лiпитиBOXER писав:ну тіпо сильної різниці в позитивну сторону я не побачив)) цікаво побачити кінцевий результат переробки бампераРостик1 писав: це тільки перша стадія переробки бампера
Я б з радiстю, але купити машину для душi менi не дозволяэ сiмейний станMyself писав:Ростик1,не мішай машині їздити
![]()
Купи си для душі щось типу форда 60-их і ковиряй його. А машина на щодень ІМХО має їздити з заводським світлом
![]()
Хоча може то я вже старію![]()
Мaэм що мaэм, це можна сказати моэ хоббi, колупатись в машинахandrewdor писав:Теж не можу зрозуміти змісту вдосконалення, такого "сірого" авто.
Хіба що це твоє хоббі, але як варто підкреслили вище є кращі варіанти, для докладання рук і отримання завдоволення, від зробленого.
Та якось час сам знаходиться, а на рахунок тоi стiни в мене iншi планиFobos писав:Хату утепляй, а не бампер переробляйДе ти стільки часу знаходиш на то все?
Дякуюcat-yellow писав:сто процентів!Myself писав: Ростик1,ти маніяк
![]()
але молодець, що то робиш! головне, що воно тобі подобається
круглі туманки - краще
не не_Ramp_ писав:Ростик1, я б зробив ше з орг скла захист для протитуманок,щоб камінчиками тобі по трасі не порозбивали!
Дякую, не зовсiм поняв питання. В фарах лiнза - ближнэ, окремо дальнэ, а в туманках - туманки (там немаэ лiнзи)Jarevych писав:Гарно, а лінзи яку роль будуть виконувати? Птф, ближнє?
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 7 гостей