Бери в бельгійському, будем опельовки проводити з півасікомtelko писав:ЖК Форест Хілл, що скажите про цю канторку?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бери в бельгійському, будем опельовки проводити з півасікомtelko писав:ЖК Форест Хілл, що скажите про цю канторку?
є ще ЖК Сметана але то в БіркахLiuskywalker писав: з креативом явно проблеми ..
Тут креатив ні до чого. Вони просто викупили для будівництва територію підприємства з одноіменною назвою, та й по всьому.Liuskywalker писав: "Квіти Львова"
Та то друг щось шукає, просив спитатись за той ЖК. А я оприділився ще в кінці 2014, впринципі недалеко від тебеpikach00 писав: Бери в бельгійському, будем опельовки проводити з півасіком
Там нема де;) Хіба на гаражахpikach00 писав:Бери в бельгійському, будем опельовки проводити з півасікомtelko писав:ЖК Форест Хілл, що скажите про цю канторку?
вот і до мене добрались забудовникиpikach00 писав: Наші забудовники то ппц жесть і мракЛьвів`яни, мешканці вулиці Головацького, 5, 7, 9 та 11 вимагають зупинити будівництво на сусідній вул. Голубовича, 37 та знести те, що вже встигли побудувати, оскільки, за їхніми словами, новобуд затуляє їм сонце, стіни всередині їхніх квартир потріскали, та й взагалі просідають будинки.
Не шуті тут, краще поспівчувай Dexter-у який думав що жизнь маліна, і переймайся тим щоб часом тобі під вікном щось не побудувалиAndriy01 писав: Там нема де;) Хіба на гаражах
Я процедуру знаю, але дай номер кадастровий ділянки, або хоча би на карті намалюй пляму точну де то є.Dexter писав: підкажіть де можна взнати чи законна будова починається (вулиця Пасічна)
Рендж на яких номерах був? Якщо Франик, то знаю хто то...Dexter писав: на протязі місяця кілька разів приїзджали пацики на ренжах
на фото 9-поверхівка - це Пасічна 91Smith Wesson писав: або хоча би на карті намалюй пляму точну де то є.
номрів незнаю, з ним ше був білий Акорд новийSmith Wesson писав: Рендж на яких номерах був?
Кадастровий походу цейSmith Wesson писав:Я процедуру знаю, але дай номер кадастровий ділянки, або хоча би на карті намалюй пляму точну де то є.Dexter писав: підкажіть де можна взнати чи законна будова починається (вулиця Пасічна)
В мене під вікном проходять підземні комунікації - надійний захист від ура-забудовниківpikach00 писав:Не шуті тут, краще поспівчувай Dexter-у який думав що жизнь маліна, і переймайся тим щоб часом тобі під вікном щось не побудувалиAndriy01 писав: Там нема де;) Хіба на гаражах![]()
Не тіш себе ілюзіями, зараз то все діло аж бігом переноситься. Знаю пару прикладів, що зараз реалізовуються.Andriy01 писав:В мене під вікном проходять підземні комунікації - надійний захист від ура-забудовниківpikach00 писав:Не шуті тут, краще поспівчувай Dexter-у який думав що жизнь маліна, і переймайся тим щоб часом тобі під вікном щось не побудувалиAndriy01 писав: Там нема де;) Хіба на гаражах![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей