Даже боюсь представить, что будет

Наверное обратятся в НАСА для подтверждения

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
яке авто, яка швидкість? то дуже малоT5-R писав: до Бродів реально заїхати за 40-45 хв, Рівне 1.5год.
Где яInfernal One писав: Где я сказал, что ехал я?
Где я сказал, что это была 2107?
И где я сказал что это чистая правда?
А що, ти багато правди тут понаписувавInfernal One писав: И где я сказал что это чистая правда?
Например?AndrewK писав: А що, ти багато правди тут понаписував
Infernal One писав: Например?
Infernal One писав: Коли ти на білій е 30 був , то так зі знайомим, але гружений , бо допомагав йому різний хлам перевозити.
І ти шо думаєш шо побачивши тебе я почну видєлуватися ?
T5-R писав: так. більше ми з тобою не пересікались наче....
Infernal One писав: T5-R, вибач то був Аксель , я вас плутаю
axel писав: А ну-ну і де ж це було?
Infernal One писав: та на Чорновола і вище туди, десь біля ОККО., як до бомби їхати,
axel писав:T5-R, Я тобі казав що хтось буде говорити неправду.
Моя машина останнього разу там була 25 серпня 2011 року, і їхала в колоні.Infernal One писав: та на Чорновола і вище туди, десь біля ОККО., як до бомби їхати,
Тому придумай якесь інше місце. Може якраз вгадаєш.
andreyclk писав: ну ти уточни шо їхав на Москвич 412 а не на 2107
Evoq писав: Зараз ше з одного ржу...http://forum.detroit.in.ua/viewtopic.php?f=2&t=12399
Зато потом сел в ту самую 07 и проехался по городу с владельцем, то аж пищал от восторга как с...чкаDexter писав: навіть незнав шо зі мною в той час ВАЗ2107 тягається"
Infernal One писав: я пищал от восторга как с...чка
andreyclk писав: коли ти вже накажеш БМВістів?
В цьому!andreyclk писав: В чому проблема,що пів року авто на сервісі?
Ти ше й стрєлачнікInfernal One писав: За наказанием обратись к нему
Договорился с человеком. Человек пообещал сделать но не сделал. У него были свои проблемы и много. Машина простояла 3 месяца. Потом я приехал и её забрал.andreyclk писав: В чому проблема,що пів року авто на сервісі?
чем? Разгон будет в районе 9 сек. Максималка наверное прежней 160-170.andreyclk писав: Так і нам цікавіша конкретно твоя машина
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей