Нині зранку їду в Яворові біля міліції.Переді мною зупиняється маршрутка шоб брати людей.Я беру її на обїзд впевнивись шо до зустрічного авто є доста відстані
А той на зустрічному авто побачивши шо я обїзжаю(в той момент я вже [цензура] половину автобуса) даже не пробує тормозити,валить мені в лоб
Зупиняється переді мною,я зупиняюсь з боку.Він мені починає розказувати мол я виїхав йому нв зустрічну і створив ситуацію
На шо я йому спочатку спокійно говорю,шо я вже був на половині обїзду маршрутки,шо він міг спокійно чуть притормозити шоб я проїхав(тим більше ми в "місті"
А він далі починає шо я йому в лоб валив.На шо я йому вже з матами почав відповідати-ти міг спокійно притормозити дачачи машина яка не ОБГАНЯЄ а ОБЇДЖАЄ маршрутку,тим більше ми в місті і якшо не встигає притормозити то зберігай ШВИДКІСНИЙ рух в місті зазгачений в ППД,і полоси роздічої аж ніяк нема
А він "братику ти мені в лоб їхав" одне й то саме
я не вилітав йому нагло в лоб,перед тим дивився і знав шо я спокійно встигну обїхати маршрутку тому шо місця було валом.Скільки разві там проїзжаю,скільки разів переді мною так виїжають і я дачу шо людина виїхала то взяв і притормозив шоб він спокійно маршрутку обїхав,і за ним може пару машин їхати
І шось я нікого не зупиняю і не розказую як він має їхати
А і на спокійній швидкості їхав
хочу почути вашу думку на рахунок вище вказаного
Згаю якби був не правий коли б нагло перед ним вилетів,але там місця було багато і той чудак якшо би нормальний був то взяв би і чуть притормозив,але він вирішив не трмозити і їхати мені влоб
Ладно якшо би я так вилетів на трасі то мне можна і писдити)))))
А то було в місті і на такій швидкості шо спокійно орієнтуєшся з машинами
Скільки разів там їздив то такий попався мені перший раз
Хочу почути вашу думку