140 тисяч економив, тепер треба бензин+газ купувати, або менше їздитиvovik писав: Все що наекономив на паливі вклав в запчастини

тому і запчастити купив, шоб пост написатиvovik писав: Але з іншої сторони є про що в бортовику писати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
140 тисяч економив, тепер треба бензин+газ купувати, або менше їздитиvovik писав: Все що наекономив на паливі вклав в запчастини
тому і запчастити купив, шоб пост написатиvovik писав: Але з іншої сторони є про що в бортовику писати
аморти і сайлент блоки - це не сипетьсяBOXER писав: напевно вже сипеться француз раз стільки запчастин закупив?
так точно, мав на увазі розхідникиBOXER писав: розхідники ти напевно мав на увазі
нема проблем, я ж задоволений клієнтghost™ писав: wazzup, а відгук в моїй темі?
viewtopic.php?f=39&t=40842&start=60
перевзувся, шоб пост написатиwazzup писав: vovik написав:
Але з іншої сторони є про що в бортовику писати
тому і запчастити купив, шоб пост написати
на якому пробізі плануєш продавати?wazzup писав: пробіг 146 189км
планів вже немає. поки їжджу.Lyubomyr писав: на якому пробізі плануєш продавати?
в принципі, якщо не має потреби якусь більшу машину купувати, то який смисл продавати?wazzup писав:планів вже немає. поки їжджу.Lyubomyr писав: на якому пробізі плануєш продавати?
Мене не напрягає, значить нормалpavlo09 писав: то тарабанить дико, як трактор
нарікань не маю до двигуна. відносно немало вже проїхав.Felix писав: в принципі, якщо не має потреби якусь більшу машину купувати, то який смисл продавати?
наскільки я розумію, той 1.6 ХДІ чи не найбезпроблемніший з дизелів серед конкурентів?
порівняно з бензиновою машиною тарахтить.pavlo09 писав: як двигун, не шумний? Бо друг купив такий 14року, пробіг зараз ~40тис км. чесний, то тарабанить дико, як трактор Заправка тільки сокар
тут є список на яких машинах "HDI" двигуни стоять https://en.wikipedia.org/wiki/PSA_HDi_enginecat-yellow писав: та HDI то вроді комон-рейл, не повинен так тарахтіти... насос-форсунки тарахтять, шо дурні - то факт, але там по іншому не може бути із за конструкції, а рейка мала би тихенько працювати...
твій сівік згаданий, коли я писав, шо хтось прокатає на бензиновій) ніхто мене більше не катає)weber писав: Мене не напрягає, значить нормал
аа то ми родичі :) бо в мене 1.6 duratorqwazzup писав: hdi, duratorq і тд, той самий двигун, а кожен собі називає як хоче
а не їздив/не вслухався в ауді 2.0, 3.0, може в них шумка краща?cat-yellow писав: але в порівнянні з Ауді шефів (в одного 2.0, в другого 3.0) таки трохи голосніше.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей