я розяснив тобі, що критика і ствердження фактів це є дві зовсім різні речі-kesheme- писав: Kirik, бачиш як ти себе шустро самоідентифікував

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я розяснив тобі, що критика і ствердження фактів це є дві зовсім різні речі-kesheme- писав: Kirik, бачиш як ти себе шустро самоідентифікував
vovka, а шо Данко брав участь в ЧУ з дріфту????? коли???vovka писав: А то таке враження що у Львові 100500 людей які приймають участь в ЧУ з дріфту і Данко один з того мільйона ))) В нас їх на пальцях руки можна порахувати.
Danko писав: Виступати не планував... за 2 тижні до змагань я находжу спонсорів, які дають такі умови-
УВАГА! Ми обклеїм тобі автомобіль і надамо атрибутику, для того щоб подивитись на скільки популярний твій авто і чи варто щось тобі спонсорувати...Покажи нам що ти можеш і будемо говорити...
НА ТАКИХ УМОВАХ Я ПОПІАРИВ ЇХ і тільки цього тижня буду йти і розмовляти про якусь співпрацю...якщо ні, то здираю вініл і по всьому...такі були умови...
по-моєму тут все ясно написано, хто вас хейтерів сраних дурив?Danko писав: Так от після повного свапу ми завели машину В НІЧ з пятниці на суботу 6Червня! Одразу 300 проблем з електрикою, недоливом, переливом, турбами і т.д.... Час вночі летить похвилинно...я здався і ліг спати... ТОХА, ПІОНЕР, САНЯ, ТЮНІК, РОСТІК і решту людей доклеювали машину і пробували зробити так щоб вона поїхала...Коли усі побачили Сонце та на годиннику 9 ранку то вирішено було, просто приїхати як є...
Ну наприклад Данко був в списку зареєстрованих.Dexter писав: чим Данко від того ж Кіріка відрізняється?
vovka писав: Сьогодні не прийняв участь, то завтра прийме, машина робиться, бажання таке є, на етап зареєструвався.. ну не встиг, буває.
та ти вже мені пояснював, за мап сенсор , і як бачиш я адекватно з тобою спілкувався, але ти ж в свому репертуарі, і дяякі дрібнички ти не договорював, якшо то можна назвати дрібничкиDanko писав: Срав, я на таких як Kirik , та решту...пояснювати що і до чого...
Якщо вони на мерсах проходять дріфт техкоми і будуються за 2 дні...
одесити тралірують, ну може і не одесити, почитай вкMu$daY писав: Зато коли в одеситів запитаються як та з дріфтом у Львові, вони скажуть:
"С дрифтом пока никак, но s13 на 1jz і е30 на v8 ребята уже построили" якось так)))
Dexter писав: чим Данко від того ж Кіріка відрізняється? Кірік тоже міг приїхати на свому золотому w123 на дріфт,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей