Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вибір автосигналізації, потрібна порада!
- niama
- Ім'я:юра
- Стать:чоловік
- Номер:Люміній
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Тарас,згоден. ДДавінчі це удосконалений шеріф.І траблів з пультами там вже немає
Редкая собака добежит до середины Кореи .....
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Re: Вибір автосигналізації, потрібна порада!
niama, тобто Шериф то лотерея? а шо таке шо в описі до того 755 пише діалоговий код?то маркетинг?чи вона справді шось таке має?
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- niama
- Ім'я:юра
- Номер:Люміній
Якщо чесно,то не знаю про 755. Просто не встигаєш перевірити всі новинки,а зупиняєшся на провірених і неглючних системах,хоча і дорожчих за бюджетні. Відповідно клієнти довольні і припинились нічні дзвінки
Редкая собака добежит до середины Кореи .....
- Контактна інформація:
Короче замовив 755, приїде і побачим шо воно таке.... 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Повір, гопота зараз має сканери всякі різні. І сигналка від угону не захистить, а від гопоти може допомогти. Ну але хто б сперечався, кожеш сам собі мудрий. Єдиний дієвий захист від угону то страховка.T5-R писав: в людей рейндж Ровери крадуть з такими охоронними системами шо караул, а ти тут кажеш про сигналку за 200у.е яка чуть не рятує від всіх недуг
якщо тачка серйозна, або є мета сперти саме її то вкрадуть і не подавляться. імхо.
Ford?
- Контактна інформація:
ти каралєву сірпантінів застрахував?Fobos писав: Єдиний дієвий захист від угону то страховка.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Я так бачу, що комусь треба буде скоро страхувати здоров'я, бо ще пару підйобів про каралєву і хтось не витримає...
Я щось не так сказав чи порадив? А свою машину я би застрахував на каско, але рік 2006 і ніхто не хотів без історії. Розкажу історію, сусід пішов забирати малого з садка, на 5 хв серед білого дня, коли був вже в садку почув, що брелок пікнув, він подумав глюк і щакрив машину типу ще раз, коли повернувся до машини, не знайшов барсетки з грошима та
документами, реєстратор був включений і його не потягнули, не встигли, але рожі свої запалили, виявились звичайні такі жулікі-нарікі які десь роздобули сканер, возврат то зробили потім бо звернувся до потрібних людей, без грошей звичайно барсетку віддали, але хоч з документами. От тепер скажи мені, чи стане легше тобі від того, що пульт пікне в 3 ночі? І друге питання, чи може стати для тебе проблемою те, що ти не зможеш відкрити свою машину на парковці де будуть глушити сканером частоти?

документами, реєстратор був включений і його не потягнули, не встигли, але рожі свої запалили, виявились звичайні такі жулікі-нарікі які десь роздобули сканер, возврат то зробили потім бо звернувся до потрібних людей, без грошей звичайно барсетку віддали, але хоч з документами. От тепер скажи мені, чи стане легше тобі від того, що пульт пікне в 3 ночі? І друге питання, чи може стати для тебе проблемою те, що ти не зможеш відкрити свою машину на парковці де будуть глушити сканером частоти?
Ford?
- Контактна інформація:
давай....Fobos писав: Ще пару підйобів і підеш страхувати здоров'я.
то був не підйоб, а просто питання, яке і мало на увазі вік машини і вартість того каско.....
друге питання хотілося б знати як захищаєш машину ти, бо з порад то тільки небюджетні варіанти....
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Taras:), ну кажу ж, небюджетна відкриє машину на парковці кінг-кросу або біля епіцентру, а бюджетна може і не відкрити, тут у всьому і різниця, ну і + все таки не великий але шанс є, що небюджетну не зісканують більш дешевим сканером. Відкрити і закрити машину без ключа, більше впринципі сигналка ні на що не здатна, а сподіватись, що вона пікне коли хтось полізе до машини, то справа марна, то більш замонавіювання, що машина під вікном і у тебе двостороння сигналізація. Ну пікне сигналка, ну виглянеш ти у вікно і побачиш, як злодій витягає магнітолу або ще якусь цінну річ, а толку... Хіба якщо дама з буквою У на машині теране машину і поїде далі, то встигнеш хоч номера записати. Я от своєю сигналкою користуюсь часто, щоб подивитись наскільки жарко в машині і чи виходити мені на 3хв раніше, щоб слаон провітрити
А надій особливо ніяких на захист не покладаю, так само і секретки у мене на колесах, хоча в інтернеті є купа способів їх відкрутити без спец-ключа
А стосовно іммобілайзера я писав, там вже якось понадійніше все ж таки, для не рендж-ровера навряд чи будуть використовувати якісь дорогі приспособи, тому знову ж таки є шанс, що гопніки які якимось чином роздобули сканер, крім того що відкриють твою тачку, то хоч не заведуть і не повезуть на шрот здавати запчастини. Не давно дивився на ютубі ролик, де чівак відкриває відмичкою мондео мк3 за секунд 10, далі сідає в машину, ту ж відмичку вставляє в замок запалювання, підключає комп до обд роз’єму, пришиває капсулу яку тримає біля зчитувача на замку і заводить машину, на все про все пару хвилин, як в кіно, але все насправді.

Ford?
- tetraider
- Номер:6264
що з себе представляють сигналки cyclon? цікавить щось бюджетне двохстороннє 

- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Маю старлайн а61 діалог(сканери не буруть) продам
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Куплю Magnum МН-880-03 GSM http://rozetka.com.ua/magnum_mh_880_03_gsm/p995564/ за приємливу ціну, 3000-4000 грн. П.С. тому пану що писав про сканери які там щось не беруть, повірте беруть, тільки назва інакша! Чим краща сигналізація тим тяжче викрасти, але на 100% хіба дійсно страхівка, і то під великим питанням...
-
- Ім'я:иван
Якщо грошей не шкода то однозначно рекомендую Pandora подивитись можна тут эффективные автосигнализацииFAST писав:потрібно встановити нормальну сигналку з двохстороннім пейджером, шукаю поради що краще взяти щоб була надійна без лишніх наворотів і якісна!
дякую!!!![]()
також шукаю толкового електрика який може приїхати і поставити, тачка на жосткому тюнінгу, зимою не юзається
Якщю бабла в обріз то можно і Tiger, також е непоганий варіант --Шеріф
Але чувак, памьятай що "скупий плотить двічі" і якщо щось станеться то тьху тьху тьху
другий раз вже заплотити не зможешь.....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей