Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Kirik писав: гівно
Bohdan писав: було більше лаве, то була б куплена беха, мерс чи аудюха. Ібо кращого світ ще не придумав.
Ты в каждом своём сообщении льёшь тонны грязи и ненависти к обладателям ВАЗа, доказывая всем свою "НОРМАЛЬНОСТЬ" и принадлежность к особой касте "нормальных".Bohdan писав: Найди хоч одне повідомлення, де я таке розказую. Це ти розпинаєшся тут, сотні повідомлень, декілька тем і все лише для того, щоб переконати нормальних людей в тому що ваз то машина, та ще й не гірша за Ланос, Авео і навіть бмв
Опять : "Я хороший а ты говно"Bohdan писав: Машина 4600
все ясно. Це діагноз
Просто близко возле дома, вообще чисто случайно получилось. А дешевить тут нечего. Тут либо хорошо либо никак.Doktor писав: він ж її робив на найкращому сервісі бо його ласточка не може обслуговуватись будь де
Главный инженер сказал, что если сервис не может сделать такую машину то грош цена тому сервису и таким мастерамSt-ART писав: То ще дуже дешево навіть, могли б і 5000 взяти, то ж суперкар
А толку с новья , если от него кайфа ноль, а ремонт такой дорогой, что можно без штанов остаться. Ни одна новая машина мне не даст сколько фана, сколько эта, разработки 40 летней давности.Doktor писав: так само і тут толку з того що вона 8 року якщо її розробили 60 років назад
Ездил я на 2106 на Арене по картодрому. Крены ужасные, такое ощущение что псейчас перевернётся. Всё сток.YuraDOC писав: Стоковий жигуль це все те, що я описав.
Потому что я люблю именно старые , если хочешь "не современные" машины. Потому что мне нравятся компактные заднеприводники прошлых лет, сейчас таких машин больше не делают и не будут.YuraDOC писав: Я й досі не розумію, навіщо було брати для цього жигуль, це так ніби папа Карло, щадумавши вистругати буратіно, обрав би шматок рельси.
Так скажи мне КУДА? Дай я попробуюYuraDOC писав: копійку туди закладав так само як і корсу.
А в чём разница с моей машиной, кроме эргономики (извините, итальяшки любили такую эргономику).YuraDOC писав: Дешевий, ремонтопридатний, мінімально безпечний, економний, ергономічний (у мене 193см росту, в жигулях я дико мордуюсь), надійний (яким не страшно і не "мучітєльно больно" махнути наприклад в Краків)
Логан в комплектації бубен. Там теж нікуя немаInfernal One писав: Какая современная машина данного класса может всё это обеспечить?
AndrewK писав:Логан в комплектації бубен. Там теж нікуя немаInfernal One писав: Какая современная машина данного класса может всё это обеспечить?
І ненормальний воділа за його кермомdiesell писав:Infernal One, загугли- Тест-драйв от Давидыча БМВ М5 Е34 (полная версия). И может поймешь, что такое НОРМАЛЬНЫЙ АВТОМОБИЛЬ БМВ Е34 !
м.Івано-Франківськ, кільце вул.Надрічна 1 ,напрямок з вул. Галицька.Infernal One писав: Так скажи мне КУДА? Дай я попробую
Infernal One писав: А в чём разница с моей машиной, кроме эргономики
Мені іноді набридає, але не на довго!Kirik писав: я думав тобі вже надоїло
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей