тяжко не погодитисьSluva писав: я машину підганяю щоб мені було комфортно їздити,

Sluva писав: а красота...в сраку красоту

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тяжко не погодитисьSluva писав: я машину підганяю щоб мені було комфортно їздити,
Sluva писав: а красота...в сраку красоту
нє даждьошся, всі в курсі шо ти пєнсіяSluva писав: прогнозую срач на рахунок заниження
ну, магу прастіть тібяSluva писав: тре продати ті пружини і нармальні тармазілки на вєл купити
+1Sluva писав: Ваня,в сраку занижені пружини,я машину підганяю щоб мені було комфортно їздити,а красота...в сраку красоту,коли мені не кофортно![]()
BOXER писав: нє даждьошся, всі в курсі шо ти пєнсія![]()
Хтось казав шо на заниженні не менш комфортно ...Sluva писав:Ваня,в сраку занижені пружини,я машину підганяю щоб мені було комфортно їздити,а красота...в сраку красоту,коли мені не кофортноР.с. тре продати ті пружини і нармальні тармазілки на вєл купити
золоті слова. а вмоїй темі коли я написав шо коли зняв койли і поставив сток підвіску в свій час розвели срачу цілу купу.Sluva писав: Ярко,комфортно їхати по рівному асфальту і комфортно входити на швидкості в повороти...а крок в право,крок в ліво починається приторможування і перекочування через горбоями і гадання,зачеплю чи не зачеплю....от це мене і схарило...от там де сьогодні Боксер повз біля гаража то я пролітаю
Старієш[emoji1]Sluva писав:Ярко,комфортно їхати по рівному асфальту і комфортно входити на швидкості в повороти...а крок в право,крок в ліво починається приторможування і перекочування через горбоями і гадання,зачеплю чи не зачеплю....от це мене і схарило...от там де сьогодні Боксер повз біля гаража то я пролітаю
блєа, та я б там і на 50 см. кліренсі так само їхавSluva писав: от там де сьогодні Боксер повз біля гаража то я пролітаю
Андрюха,пролітаю малось на увазі не з розгону,але на спокійній швидкості і без приторможувань і не скачу я,в мене ж нема ППД і підков під пружинамиBOXER писав: та я б там і на 50 см. кліренсі так само їхав машини шкода + то якраз дискомфорт скакати по такому на швидкості, а зовсім не комфорт
якшо їхати швидше, ніж я сьодні, то на звичайних амортах і пружнинах полюбе буде дискомфортно. і не переконуй у зворотньомуSluva писав: і не скачу я
останнім часом часто доводилося їздити по мєчнікова в тій частині шо ближче личаківскої ... і да в мене ПДД вроді стоїть і т.д.Sluva писав: ,в мене ж нема ППД і підков під пружинами ,а також не замислююсь зачіплю щось чи не зачіплю,а раніше я туда заповзав,а зимою взагалі не реально було... досих пір накладки і поріг після зими не можу скласти докупи
А от і ні)BOXER писав: якшо їхати швидше, ніж я сьодні, то на звичайних амортах і пружнинах полюбе буде дискомфортно. і не переконуй у зворотньому
не справа в жорсткості - одне діло маленька Фієста з невеликою колісною базою і маленькими звісами бамперів - а друге діло великий седан тіпа Корови - де будеш чіпляти все і всюди...BOXER писав: хз, особисто мені заниження навпаки комфорт доставляє... я просто люблю жостко
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей