Так может и Сталина вернём?T5-R писав: часом треба

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так может и Сталина вернём?T5-R писав: часом треба
Ви в себе в рассеї вже маєте дядіньку пуйла, нащо вам там ше сталін?Infernal One писав: Так может и Сталина вернём?
При чому тут БМВ?Infernal One писав: В на счот БМВ то она мне и даром не нужно, не прёт оно меня вообще.
Вопрос : кто это ВЫ ?T5-R писав: Ви в себе в рассеї вже маєте дядіньку пуйла, нащо вам там ше сталін?
При том, что зашёл разговор о том что я бедный , несчастный, нищеброт проклятый, не могу её себе позволитьaxel писав: При чому тут БМВ?
це включно з бензином, мойками і евакуаторами?Infernal One писав: в мою Жигу вместе с покупкой машины вложено уже около 8 куёв
Infernal One писав: На дешёвой машине, которая куплена из-за нехватки средств на более дорогую, тоже ездишь ты. Ведь в Гейропу ты хочешь не от хорошей жизни, а потому что тебе здесь плохо?
В ЛСД і стєкломойDexter писав: куда ж ти "вложував" ті бабки?
А твоя что, чем то лучше? Типичное дешёвое ведро для менеджеров малого звена.Bohdan писав: самої унилої іномарки 80-х,
а ты давай проверь моё богатство, в каком еквиваленте тебе его выразить ?AndrewK писав: певно тому що вважають що багаті духовно.
Тебе что всё расписать и на калькуляторе сбить ?Dexter писав: ти вложив в жигу 8 к баксів але вона в тебе ПАЧТІ СТОК ??? куда ж ти "вложував" ті бабки?
И какая тебе разница куда и чего вкладывает парашка? Тебе маскали твой Фольцвагин сделали ? Езди - радуйся. Больше ни для кого кроме Раши твоей машины в кузове СЕДАН не изобрели. Так что, можешь считать что обладаешь Ол ИнклюзивBohdan писав: Парашка мільярди доларів в автоваз вкладає,
В духовних скрепах попробуйInfernal One писав: а ты давай проверь моё богатство, в каком еквиваленте тебе его выразить ?
Нє-нє-нє, дальше це рецидивInfernal One писав: Машина 4600 , восстановление после ДТП 2150 , дальше так, мелкие расходы
за ті гроші можна було взяти 3 жигуляInfernal One писав: Машина 4600 , восстановление после ДТП 2150 , дальше так, мелкие расходы
краще ніж що? Ніжж твоє відро? Всім.Infernal One писав: А твоя что, чем то лучше
А що, хтось купляє машину по іншому принципу? Ясно, що якби було більше лаве, то була б куплена беха, мерс чи аудюха. Ібо кращого світ ще не придумав.Infernal One писав: И потому что, на что то лучшее просто денег не хватило
Найди хоч одне повідомлення, де я таке розказую. Це ти розпинаєшся тут, сотні повідомлень, декілька тем і все лише для того, щоб переконати нормальних людей в тому що ваз то машина, та ще й не гірша за Ланос, Авео і навіть бмвInfernal One писав: А тут рассказываешь какая у тебя супер современная, сверх-машина
Комфортно і безпечно. А на інших мені пофік. Хто на шо заробив, на тому і їздить. Але люди з мозгами не будуть переконувати що їхня машина за 4куе краща за машини по 20куеInfernal One писав: Ты ставишь цель ездить комфортно и быть лучше других..
Infernal One писав: Машина 4600
як на мене то Інфернал звіздить про 2150 $ на ремонт після дтп... бачив я то дтп, там удар в праву фару, постраждали крило, капот, фара, бампер, телевізор морди.... з вигляду навіть передня ходова не постраждалаDoktor писав:за ті гроші можна було взяти 3 жигуляInfernal One писав: Машина 4600 , восстановление после ДТП 2150 , дальше так, мелкие расходы![]()
![]()
![]()
він ж її робив на найкращому сервісі бо його ласточка не може обслуговуватись будь деDexter писав: про 2150 $ на ремонт після дтп...
Якісна робота дешевою не буває, нє?Dexter писав: як на мене то Інфернал звіздить про 2150 $ на ремонт після дтп
Не так. Я звернув увагу на те що ти висловлюєшся як типовий ватник який окрім свого расєйського телебачення нічого не бачив... і тут відразу ж собі суперечиш. І написав про нестиковку.Infernal One писав: При том, что зашёл разговор о том что я бедный , несчастный, нищеброт проклятый, не могу её себе позволить
Infernal One писав: нужно поехать в Гейропу,
А ти відповів:Infernal One писав: , тогда ты отсталый ватник и совкодрочер
Ну особисто мені воно схоже на якийсь такий, шизофренічний викид будь якої думки яка асоціюється з певною особою.Infernal One писав: В на счот БМВ то она мне и даром не нужно, не прёт оно меня вообще.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей